Johannelundsvägen 28

Bilder

  • Såld!

Johannelundsvägen 28 , Spånga Sundby , Stockholm

--- FAST PRIS ---

Högst upp i huset i populära Sundby! PERFEKT förstaboende om 28 välplanerade kvm med låg avgift och ca 35 minuter till T-centralen. Lägenheten ligger i ett insynsfritt, lungt läge på återvändsgata med närhet till kommunikationer och grönområden!

28 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 949 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
28 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
64
Byggår:
1948
Driftskostnad:
120 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

28 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
En trevlig hall välkomnar er in i denna mysiga lägenhet. Här finns plats att hänga av sig ytterkläder. I direkt anslutning till hallen finns även en rymlig klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en ekparkett som också är genomgående i hela lägenheten.

ALLRUM
Perfekt rum med plats för säng, mindre soffgrupp och matplats. Det stora fönstret ger ett härligt ljusinsläpp med insynsfri utsikt över den stora gräsplanen nedanför huset. Väggarna är tapetserade i en ljus ton som går fint mot ekparketten.

KÖK
Härligt 50-tals kök i original med detaljer som de klassiska sockerlådorna. Skåpluckor och väggar är vitmålade och ger en fräsch känsla. Spis från märket Electrolux och kyl (2013) från IKEA.

BADRUM
Helkaklat badrum i vitt med en mörkblå tunn bård längs med väggen. Klinkergolvet går i en ljus turkos ton. Badrummet är utrustat med badkar och en handdukstork finns fastmonterad på väggen, även förberett för tvättmaskin/tvättpelare. Ovanför den infällda toaletten sitter ett hyllplan i marmor och ger en fin detalj till badrummet. Stambyte gjordes 2005.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

1 949 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

1 450 kr/år

Andel i föreningen

0,7001%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1948

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 153 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Nya 3-glas

Övrigt

Stambyte 2005

Övrigt

Källarförråd tillhör lägenheten.

Fri parkering på gatan.
Möjlighet att hyra parkeringsplats ute.

Förening

Namn

Brf Cecilia

Om föreningen

Brf Cecilia består av 82 lägenheter och av dessa är 16 stycken hyresrätter. Tvättstugor, cykelrum och förråd finns i källaren. Gemensam grillplats med utemöbler på baksidan av huset på Johannelundsvägen. Soprummet för hushållssopor ligger i korsningen Johannelundsvägen/Flystagränd. Internet och tv genom stadsnätet eller ComHem. Husen är stambytta 2005 och alla fönster och balkongdörrar är nyligen utbytta. Föreningen har egen trivselgrupp samt en trädgårdsgrupp. Förvaltare är Teoge. Boende kan mot en avgift få hjälp med enklare åtgärder av deras fastighetsskötare.

Om området

Spånga Sundby

Härliga grönområden finns runt hela Sundby. Promenadstråk, cykelvägar och stora grönområden lockar till både promenader, bollspel och utflykter. Den hästintresserade har på nära avstånd Solvalla, där man på plats kan följa spännande lopp.

Kommunikation

Buss trafikerar området och tar dig antingen till pendeltåget vid Spånga Station eller T-banan vid Brommaplan, Vällingby eller Hallonbergen.
Buss 117 går mellan Brommaplan (T-bana grön linje) och Spånga station (pendeltåg).
Buss 113 går till Solna centrum via Sundbybergs torg ( där det finns T-bana blå linje, pendeltåg, tvärbana).
Promenad - och cykelavstånd till Sundbyberg: 3 kilometer.

Närservice

I närheten av Spånga C finns träningshallar för tennis, bordtennis, badminton och golf. I riktning mot Bromma finns Åkeshovs simhall som nås med buss på ca 15 min. På gångavstånd vid Bällstavägen finns Ica Bromma (749 meter). Närmsta handelsområde är Bromma Blocks där det finns ett brett utbud av affärer samt systembolag. Vällingby Centrum som även det ligger i närområdet erbjuder bra service och shopping. På gångavstånd eller kort bilfärd finns en hel del restauranger att välja på, tex fyra pizzerior, tre thairestauranger, Tobbes kök, Bromma Bistro som har serveringstillstånd och Klockhusparken som har uteservering på sommaren.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad