Astrakangatan 110 A

Bilder

  • Såld!

Astrakangatan 110 A , Hässelby - Lövsta allé , Stockholm

VISNINGEN INSTÄLLD!

SMART PLANERAD MED RADHUSKÄNSLA!

- Stor terass i bästa solläge
- Öppen planlösning
- Nya vitvaror
- Solid förening

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
6 160 kr inkl värme, VA, förråd samt yttre underhåll
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2005
Driftskostnad:
666 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

HALL - En hall i ljusa toner välkommnar er in i denna fina lägenhet. På golvet ligger en askparkett som också är genomgående i hela lägenheten. Här finns det plats för gardedrober för mycket förvaring!

BADRUM - I anslutning till hallen finns badrummet, fullt utrustat med alla moderna bekvämligheter så som handdukstork, tvättmaskin och torktumlare, dessa två är från märket SIEMENS. Vita breda kakelplattor på väggen och ett klinkergolv i grå ton ger ett stilsäkert och modernt intryck. Ett avlångt fönster på ena väggen bidrar till en mysig känsla med bra ljusinsläpp och möjligheten att vädra igenom ordentligt. Vägghängd toalett, skåp med plats för bra förvaring, stora bänkytor samt en stor spegel på väggen över handfatet!

KÖK - Stilrent kök där både skåpsluckor och vitvaror går i vitt! Grått kakel på väggen och bänkskiva i grå ton. Kyl, frys, diskmaskin och spis är från märket SIEMENS. Micron från SIEMENS. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger möjlighet till socialt umgänge och plats för ett ordentligt middagsbord!

VARDAGSRUM - Härligt vardagsrum i den öppna planlösningen mot köket. Väggar i ljusa toner och askparkett på golvet. Stora panoramafönster längs ena väggen ger ett fantastiskt ljusinsläpp!

STORT SOVRUM - Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Stora garderober med spegel-skjutdörrar längs ena väggen, avlångt fönster längs med motsatt vägg. Skjutdörr mellan de två sovrummen ger möjlighet till extra ljusinsläpp från två vädersträck!

MINDRE SOVRUM - Sovrum eller arbetsrum med stora fönsterpartier längs med hela väggen! Ger otroligt ljusinsläpp och får rummet att kännas rymligt och luftigt.

UTEPLATS - Stor uteplats i bästa solläge! Här sitter ni och avnjuter såväl frukostar som middagar!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns

Avgift

6 160 kr inkl värme, VA, förråd samt yttre underhåll

Driftskostnad

8 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 3 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

5,11327%

Andel av årsavgiften

5,11327%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 maj 2009
Energiprestanda: 66 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Stillheten 2

Övriga byggnader

Till bostaden tillhör ett förråd.

Övrigt

Till bostaden tillhör ett förråd.

Förening

Namn

Brf Astrakangatan

Om föreningen

Föreningen bildades i samband med uppförandet av bostadshusen, som byggdes 2006 med inflyttning 2007. Föreningen består av 25 bostadsrätter fördelat på 5 bostadshus.

Fiberanslutning finns i lägenheterna och leverantör av internet och kabel-TV är Telia.

Parkeringsplats kan hyras för 320 kr/månad. För närvarande ingen kö (2018-02-15).

Inga planerade avgiftsändringar (2018-01-24).

Föreningen har en egen hemsida: http://astrakangatan.bostadsratterna.se/hem

Ekonomin i föreningen är stabil. Överlåtelseavgiften är på 1 113 kr och pantsättningsavgiften är 445 kr, båda betalas av köparen. Frubo AB sköter den ekonomiska förvaltningen.

Om området

Hässelby - Lövsta allé

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Jaime Markenbjörk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad