Spångavägen 395 F

Bilder

  • Såld!

Spångavägen 395 F , Spånga Solhem , Stockholm

Missa inte denna fina 3:a i mycket gott skick! Lägenheten är belägen i Solhems lugna och lummiga villakvarter med pendeltåg, bussterminal samt affärer i Spånga C på bekvämt promenadavstånd. Modern, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljust boende. Här finner du även två fina sovrum och ett badrum med tvättavdelning. Utmärkta förvaringslösningar med både klädkammare och garderober, dessutom finns ett förråd på gården. På balkongen kan du njuta av solens strålar på eftermiddagen och kvällen.

60 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 680 kr Inkl. värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60 kvm
Våning:
2
Byggår:
2001
Driftskostnad:
475 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med ljust målade väggar och ett enhetligt ekparkettgolv som är genomgående i lägenheten. Två garderober rbjuder plats för ytterkläder.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till hallen finner du en klädkammare med smart förvaring. På golvet ligger en mörk plastmatta, väggarna är vita och det finns väggfasta hyllor.

BADRUM
Ett rymligt badrum med tvättavdelning. Väggarna är vitkaklade med vitmålad väv högst upp mot taket och på golvet ligger en mörk plastmatta. Inbyggda spotlights i taket. Utrustat med ett badkar på tassar, wc, tvättställ, spegel, handdukstork och vädringsfönster. Tvättavdelningen har en arbetsbänk i ek och överskåp med vita luckor. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med ekparkettgolv, gråmålade väggar och en garderob. Gott om plats för en dubbelsäng och ytterligare möbler. Fönster i två väderstreck.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning mot köket ger ett underbart ljust rum. Härifrån nås den härliga balkongen via två balkongdörrar med stora glaspartier. Rummet har ekparkettgolv och ljust målade väggar med en vacker fondtapet. Önskas ett vstörre vardagsrum kan väggen mot sovrum 2 tas ned.

KÖK
Ett stilrent kök med vita skåpluckor och ljust kakel över den rostfri diskbänken och bänkskivan i ek. Full maksinell utrustning med en kombinerad kyl/frys, spis, köksfläkt och diskmaskin. Tack vare den öppna planlösningen finns här möjlighet till matplats för både större och mindre sällskap.

SOVRUM 2
Här är det ekparkettgolv, ljust målade väggar, fönster i två väderstreck och en garderob. Smart lösning med en skjutdörr mot vardagsrummet som tar minimalt med plats.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

4 680 kr Inkl. värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

5 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

5,9249%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus i 2 plan

Byggnadsår

2001

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 maj 2008
Energiprestanda: 126 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Gulmåran 13

Övrigt

Bostaden är registrerad som en 2:a hos föreningen och exakt yta är 59,8 kvm enligt uppgift från föreningen.

Förening

Namn

Brf Bo Klok Gulmåran

Om föreningen

Föreningen består av tre flerbostadshus i två våningar med totalt 18 lägenheter. Varje lägenhet har ett förråd i byggnad på gården. Det finns även gemensamt soprum/cykelrum och däckförråd. Ordförande är Mikael Laestander.

Gemensam vår- och höststädning utförs årligen av föreningens medlemmar. Föreningen har anlitat en trädgårdsmästare från Veterankraft som under säsong sköter om gräsmattor, rabatter, buskar, rensar ogräs m.m. Ett företag sköter snöröjningen på parkeringen och gången i området. Trapporna och loftgångarna skottas av medlemmarna. Inget större underhåll planeras. Under 2016 renoverades planket mot gatan.

Ekonomisk förvaltare är Fastum. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1.120 kr (2,5% av basbeloppet) och en pantsättningsavgift om 448 kr/pant (1% av basbeloppet). Dessa avgifter betalas av köparen. Inga planerade avgiftsändringar enligt ordföranden (2017-01-12). Det finns ett kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Kabel-tv och internet från ComHem.

Föreningen har 16 parkeringsplatser med elstolpe som kan hyras för 200 kr/mån, en plats finns ledig till köparen. Dessutom finns två gästparkeringar.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist eller Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Extra kontaktperson

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad