Mörsilsgatan 18, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Mörsilsgatan 18, 2 tr , Vällingby Centrum , Stockholm

För den händige! Högst upp i huset finner du denna 1:a med genomgående renoveringsbehov. Balkongen ligger i soligt sydvästläge med fri vy mot Vällingby C.

Välskött förening med låga avgifter och en god ekonomi som visar plusresultat i årsredovisningen. Föreningens 7 hyresrätter är en stor tillgång då de kommer att säljas av succesivt. Marken innehas med äganderätt. Lediga garage finns att hyra för 725 kr/månad och längs med gatan finns gott om p-platser. Fiberanslutning via öppna stadsnätet eller internetanslutning via ComHem.

Bostaden är belägen på en lugn återvändsgata med 3 minuters promenad till Vällingby C med tunnelbana, goda busskommunikationer samt ett stort utbud av butiker och restauranger. Även simhall, ridskola och idrottsplatser finns i området. Vackra promenadstråk i Grimsta naturreservat där du kan njuta av naturen och fina badplatser vid Mälarens strand.

Observera att bostaden inte kommer att säljas innan söndagsvisningen den 23 oktober.

41 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 324 kr inkl. värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
197
Byggår:
1955
Driftskostnad:
325 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

Rymlig HALL med gott om plats för avhängning. Plastmatta på golvet, ljust tapetserade vägga och hatthylla. Här i hallen finns även ingången till KLÄDKAMMAREN som har två linneskåp och väggfasta hyllor. I det väl tilltagna RUMMET finns det gott om plats för en sällskapsdel samt en sovdel. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar. Längs ena kortsidan av rummet är det stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Här finner du även utgången till den härliga balkongen. I KÖKET är det gott om utrymme samt många köksskåp som ger ordentligt med förvaringsmöjligheter. Här får du plats med matbord och stolar utan att det känns trångt. Linoleummatta på golvet, tapetserade väggar, ljust målade skåpluckor och vitt kakel över arbetsbänkarna i original. Över den rostfria diskbänken har du utsikt mot gatan. Utrustat med spis, köksfläkt och en kombinerad kyl/frys. Ingång från hallen till det stambytta BADRUMMET som har ljust klinkergolv och kaklade väggar i blått och vitt. Här finns dusch, vägghängd wc, tvättställ, spegelskåp, tvättställning och ett frostat fönster. Förberett för tvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 324 kr inkl. värme och vatten

Driftskostnad

3 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 700 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,366%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1955

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 september 2008
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Skrivkortet 2

Övrigt

Till bostaden hör även ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Skrivkortet 2

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Skrivkortet 2 bildades 2009 och består av tre sammanbyggda hus med totalt 69 lägenheter. Marken är friköpt. Adresserna är Mörsilsgatan 6-20, jämna nummer. I dagsläget har föreningen kvar 6 hyresrätter som utgör en dold tillgång och blir ett bra ekonomiskt tillskott när de säljs som bostadsrätter. Föreningen står för det obligatoriska bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Inga planer eller beslut finns gällande avgiftsändringar.

Stambyte av vatten- och avloppstammar har skett i olika etapper under åren 1996-1997, 2006 och 2008. 2012 installerades aptus portlåssystem med möjlighet för porttelefon uppkoppling. Under 2013 byttes alla fönster till energisnåla 3-glasfönster. I dagsläget pågår fasadrenovering och byte av yttertak. Fasaden kommer att bli äggskalsvit. Arbetena beräknas färdigställas till sommaren 2018. Efter det planerar föreningen att under de närmaste åren lägga ny asfalt på föreningens mark och renovera trapphusen.

Totalt 39 garageplatser hyrs ut för 330 kr (MC-storlek) - 725 kr/månad (bil) beroende på storlek. Fri parkering på gatan. Maila till styrelsen@skrivkortet2.se om du vill ställa dig i kö till en plats.

I föreningen finns flertalet cykelrum. Tvättstugan ligger i grannföreningen på Härjedalsgatan 41. Alla frågor angående tvättstuga samt hanteringen av nyckelbrickor hänvisas till Brf Hektografens styrelse.

Ekonomisk förvaltning sköts av BoVera Konsult AB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften 448 kr, båda betalas av köparen.

Husen är fiberanslutna via stadsnätet, mer info finns på www.bredbandsvaljaren.se. Alla bostadsrättsinnehavare betalar en avgift på 20 kr/månad för fiberinstallationen oberoende av om fiber används eller inte. Det går även att få tv och bredband via ComHem.

Besök gärna föreningens hemsida, http://skrivkortet2.se.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte