Melongatan 22

Bilder

  • Såld!

Melongatan 22 , Hässelby Strand , Stockholm

Ett bekymmersfritt boende med högsta komfort på populära Melongatan! Välkommen till denna optimalt planerade 2:a med extra takhöjd och stora fönsterpartier i två väderstreck. Den fasta inredningen är ljus och neutral för att ge plats åt din personliga stil. Kök och matplats smälter ihop med vardagsrumsdelen vilket ger bostaden en härlig rymd. Kombinerat badrum och tvättstuga i toppskick. På den väl tilltagna balkongen kan du njuta av solen under eftermiddag och kväll. Maximala förvaringsmöjligheter med generöst garderobsutrymme i lägenheten och förråd på vinden. På källarplanet finns garage, tvättstuga, cykelrum och en fin övernattningslägenhet. Läget nära Mälaren lockar till strandpromenader och båtliv.

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 622 kr inkl värme och VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2010
Driftskostnad:
357 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
En inbjudande hall med vitmålade väggar och grått klinker närmast ytterdörren som sedan övergår i ekparkett som är genomgående i lägenheten. En hatthylla, en garderob och ett linneskåp erbjuder förvaring. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

BADRUM
Badrummet är i toppskick med vitkaklade väggar, grått klinkergolv med behaglig golvvärme, svängbara duschväggar, tvättställskommod och spegel. Tvättavdelningen är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, en grå arbetsbänk i laminat och skåp med vita luckor.

KÖK
Ett riktigt drömkök för dig som är matlagningsglad. Även här är det vitmålade väggar och ekparkettgolv. Tack vare öppningen mot vardagsrummet skapar man enkelt matplats för många. Köksdelen har ljusa skåpluckor och vitt kakel över de grå arbetsbänkarna i laminat. Generöst med skåpförvaring ger plats för det mesta. Utrustat med rostfria vitvaror från Electrolux, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn och en lyxig induktionshäll. Köksfläkt från Franke.

VARDAGSRUM
Perfekt sällskapsrum med ekparkettgolv, vitmålade väggar och utgång till balkongen. Tv:n har sin självklara plats på väggen mot köket. Tack vare stora fönsterpartier, takhöjden och den öppna planlösningen har rummet en härlig atmosfär.

SOVRUM
Ett rogivande sovrum med ekparkettgolv och ljust målade väggar. Utmärkt förvaring med två inbyggda garderober och en stor garderobsvägg med skjutdörrar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3, hiss finns

Avgift

3 622 kr inkl värme och VA

Driftskostnad

4 295 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 895 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

En obligatorisk avgift på 218 kr/månad tillkommer för tv, bredband och telefoni via Telia. Samtliga lägenheter har en undermätare för el. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med elleverantör och fakturerar sedan respektive bostadsrättsinnehavare för dennes elförbrukning.

Andel i föreningen

1,2590063%

Andel av årsavgiften

1,25975%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 januari 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 85 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

��vrigt

Till bostadsrätten hör ett vindsförråd.

Förening

Namn

Brf Fruktskålen

Om föreningen

Föreningens två hus byggdes under 2010/2011 av Riksbyggen och består av:

- 75 lägenheter
- 2 st tvättstugor
- 3 st soprum belägna i komplementbyggnader
- 2 st cykelrum och 4 barnvagnsrum
- gemensam föreningslokal som kan hyras för 150-300 kr/tillfälle för kalas, fest eller övernattning
- 38 garageplatser hyrs ut för ca 800 kr/månad, i dagsläget finns två platser lediga (2017-02-23)
- 26 p-platser hyrs ut för ca 350 kr/mån, en person står i kö (2017-02-23)
Kontaktperson för bilkön - 08-6200663

Riksbyggen sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr pantsättningsavgiften är 448 kr, dessa betalas av köparen.

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg på försäkringen för samtliga medlemmar så köparen behöver enbart en hemförsäkring.

Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk avgift om 218 kr/mån för bredband, tv och telefoni via Telia. Det inkluderar basutbudet av tv-kanaler, 50 mbit bredband samt uppkopplingsavgift till IP-telefoni. Mediacentralen är integrerad i elcentralen.

Kontaktperson

Ola Bokström

Telefon

08-58000771

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte