Mörsilsgatan 12

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp
  • Ett perfekt sällskapsrum
  • Solig balkong med högt fritt läge
  • Inbjudande hall
  • Hemtrevligt kök

Mörsilsgatan 12 , Vällingby Centrum , Stockholm

Nu säljer Brf Skrivkortet 2 denna fina och välplanerade 3:a på populär adress. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum, hemtrevligt kök, stambytt badrum, två sovrum med en bra storlek, klädkammare och en härlig balkong med många soltimmar och fri utsikt.

Bostaden är belägen med närhet till både tunnelbanan och goda busskommunikationer. Vällingby City ligger runt knuten med sitt stora utbud av butiker och restauranger. Även simhall, ridskola och idrottsplatser finns i området. Vackra promenadstråk i Grimsta naturreservat där du kan njuta av naturen och fina badplatser vid Mälarens strand.

68 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 317 kr inkl. värme och vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
11020173
Byggår:
1955
Driftskostnad:
450 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

68 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Du välkomnas av en hall med ljusa tapeter på väggarna och en beige linoleummatta på golvet. Två garderober ger smart förvaring för ytterkläder.

BADRUM
Till vänster i hallen ligger det fräscha, stambytta badrummet med ljusgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Utrustat med dusch med duschväggar, vägghängd wc, tvättställ, spegelskåp, handdukstork, tvättställning och ett vädringsfönster. Förberett för tvättmaskin.

KÖK
Ett hemtrevlig kök med linoleummatta på golvet, tre väggar är vitmålade och en vägg pryds av en ljus tapet. Vita köksluckor, vitt kakel, laminatbänkskivor och en rostfri diskbänk. Hällspis och kombinerad kyl/frys från Cylinda, köksfläkt från Futurum. Matplatsen inbjuder till trevliga middagar med familj och vänner. En trevlig detalj är glaspartiet i väggen mellan kök och vardagsrum som ger extra ljusflöde. Köket når du från hallen och från ett av sovrummen.

VARDAGSRUM
Väl tilltaget vardagsrum med stora fönsterpartier, ekparkettgolv och tapetserade väggar i en ljus nyans. Utgång till den soliga balkongen.

SOVRUM 1
Ett rogivande sovrum med ljust mönstrade tapeter och linoleummatta på golvet. Ingång från köket och via klädkammaren. Båda sovrummen har en bra storlek med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang.

SOVRUM 2
Från vardagsrummet och även via klädkammaren når du det andra sovrummet som även det har linoleummatta och ljusa tapeter.

KLÄDKAMMARE
Mellan sovrummen finner du en klädkammare som erbjuder smart förvaring. Vita väggar, linoleummatta på golvet, två linneskåp och väggfasta hyllor. Du når klädkammaren från båda sovrummen och från vardagsrummet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 317 kr inkl. värme och vatten

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftkostnaderna är uppskattade.

Andel i föreningen

1,9499%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1955

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 september 2008
Energiprestanda: 122 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Skrivkortet 2

Övrigt

Till bostadsrätten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Skrivkortet 2

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Skrivkortet 2 bildades 2009 och består av tre sammanbyggda hus med totalt 69 lägenheter. Marken är friköpt. Adresserna är Mörsilsgatan 6-20, jämna nummer. I dagsläget har föreningen kvar 6 hyresrätter som utgör en dold tillgång och blir ett bra ekonomiskt tillskott när de säljs som bostadsrätter. Föreningen står för det obligatoriska bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Inga planer eller beslut finns gällande avgiftsändringar.

Stambyte av vatten- och avloppstammar har skett i olika etapper under åren 1996-1997, 2006 och 2008. 2012 installerades aptus portlåssystem med möjlighet för porttelefon uppkoppling. Under 2013 byttes alla fönster till energisnåla 3-glasfönster. I dagsläget pågår fasadrenovering och byte av yttertak. Fasaden kommer att bli äggskalsvit. Arbetena beräknas färdigställas till sommaren 2018. Efter det planerar föreningen att under de närmaste åren lägga ny asfalt på föreningens mark och renovera trapphusen.

Totalt 39 garageplatser hyrs ut för 330 kr (MC-storlek) - 725 kr/månad (bil) beroende på storlek. Fri parkering på gatan. Maila till styrelsen@skrivkortet2.se om du vill ställa dig i kö till en plats.

I föreningen finns flertalet cykelrum. Tvättstugan ligger i grannföreningen på Härjedalsgatan 41. Alla frågor angående tvättstuga samt hanteringen av nyckelbrickor hänvisas till Brf Hektografens styrelse.

Ekonomisk förvaltning sköts av BoVera Konsult AB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften 448 kr, båda betalas av köparen.

Husen är fiberanslutna via stadsnätet, mer info finns på www.bredbandsvaljaren.se. Alla bostadsrättsinnehavare betalar en avgift på 20 kr/månad för fiberinstallationen oberoende av om fiber används eller inte. Det går även att få tv och bredband via ComHem.

Besök gärna föreningens hemsida, http://skrivkortet2.se.

Om området

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte