Söderberga Allé 68

Bilder

  • Såld!

Söderberga Allé 68 , Bromma - Söderberga , STOCKHOLM

FAST PRIS! Ring för privatvisning innan öppna visningen 20/7! Välkomna till denna stora 4:a om hela 101 kvm i TOPPSKICK. Mycket välplanerad med två renoverade badrum. Tre rymliga sovrum. Renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Balkong i soligt och fritt läge. Hiss i huset. Lugnt område nära till kommunikationer, skola, dagis, mataffär och sporthall.

105 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
7 765 kr inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
105 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1833
Byggår:
1992
Driftskostnad:
576 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

105 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med generös takhöjd som ger en härlig känsla vid första insteget. Bra förvaringsmöjligheter i form av två inbyggda garderober. Vitmålade väggar och laminatgolv som fortsätter vidare in i kök och vardagsrum.

DUSCRUM 1
Helkaklat duschrum med vitt kakel och grå klinker. Här finns duschhörna, wc, kommod, spegel samt handduktstork.

DUSCHRUM 2 / TVÄTTSTUGA
Kombinerat duschrum och tvättstuga med vitt kakel och grå klinker. Här finns dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare i en rak linje.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbordshörna. Vitmålade väggar och laminatgolv.

VARDAGSRUM
Ett trevligt vardagsrum som har en perfekt sällskaps yta, plats för både matbord och soffgrupp. Härligt fönsterparti som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot.

KÖK
Renoverat och välplanerat kök med bra arbetsytor. Svart skåpinredning, vitt kakel över den långa rostfria arbetsbänken. Diskmaskin, kyl och frys samt köksö. Ett trivsamt kök av hög klass.

SOVRUM 2
Ytterligare ett stort sovrum med plats för dubbelsäng. Laminatgolv och vitmålade väggar med gråmålad fondvägg. Ingång till klädkammare.

KLÄDKAMMARE
Stor klädkammare som går att göra om till ett extra sovrum. Gott om hyllor och stänger för smart förvaring. Kan med lätthet även användas som kontor.

SOVRUM 3
Sovrum med ingång från köket. Här finns laminatgolv och vitmålade väggar med gråmålad fondvägg.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

7 765 kr inkl Värme, VA, Kabel-tv & Bredband

Driftskostnad

6 916 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 716 kr
Försäkring: 2 200 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,01323%

Andel av årsavgiften

1,31166%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 april 2008
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Kabel-TV: Comhems grundutbud + 8 favoriter, ingår i månadsavgiften.
Bredband: ComHem.

Övrigt

Stor möblerbar balkong med trätrall i bästa söderläge.

Förening

Namn

Söderberga gård nr 1

Om föreningen

Föreningen upplåter 94 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. I lokalerna bedrivs verksamhet för gruppbostäder och förskola.

På innergården finns två enplansbyggnader med tvättstuga, festlokal, bastu och pingisrum. I föreningen finns även övernattningslägenhet, cykelförråd och grovsoprum. Ekonomisk förvaltare är SBC. I föreningens fastighetsförsäkring ingår en bostadsrättsförsäkring vilket innebär att föreningens medlemmar inte behöver ha det sk. bostadsrättstillägget på sina hemförsäkringar.

En mycket välskött förening med god ekonomi samt med ett mycket gott positivt resultat från senaste årsredovisningen. Senaste åren har man sänkt avgifterna.

Föreningen har tillgång till garageplatser via en samfällighetsförening för 600 kr/mån (fullt men ingen kö) samt p-plats för 325 kr/mån (lediga platser i dagsläget). För parkering med el är priset 375 kr/mån (lediga platser i dagsläget). Carportar kostar 425:-/månad (kö i dagsläget). Parkeringsplatserna hanteras av Know How AB 08-37 63 40.

För mer information besök föreningens hemsida www.soderberga.nu

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Bromma - Söderberga

Lugnt och trevligt område med promenadavstånd till Vällingby centrum och cykelavstånd till Mälarens strand. Barnvänlig innergård med parkytor och planteringar.

Kommunikation

Endast 250 meter till busshållsplats för linje 115 mot Vällingby centrum. På promenadavstånd finns även hållplats för buss 117 till Spånga eller Brommaplan samt buss 113 till Solna och Sundbyberg. Till Råcksta är det ungefär 1 km, därifrån tar det ca 25 min till T-centralen med tunnelbanan.

Närservice

I området finns ICA (öppet till kl 21.00), pizzeria, simhall/idrottshall och Bromma Sjukhus. I närliggande Vällingby centrum och Bromma Blocks finns ett stort utbud av affärer, restauranger, bio och all tänkbar service. I närområdet finns det gott om olika förskolor. På gångavstånd finns även skolor som till exempel Vällingbyskolan (årskurs F-9, ca 1 km), Beckombergaskolan (F-5, ca 600 m).

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald eller Christoffer Asplund för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad