Tätörtsgränd 22

Bilder

  • Såld!

Tätörtsgränd 22 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

Toppmodern nybyggd villa från 2009 i hög standard, här är det bara att flytta in! Högt beläget med ogenerad utsikt mot Riddersvik med Mälarglimt. Flertalet fina mervärden såsom braskamin, fantastisk takhöjd om hela 3,75m, lågenergihus med värmeåtervinning, genomgående ekparkett m.m. Perfekt läge med ca 350 meter till närmaste busshållplats, ca 200 meter till förskola, samt nära flertalet skolor. Välkommen!

156 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
156 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
851 kvm
Byggår:
2009
Driftskostnad:
2 975 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 5 sovrum

Boarea

156 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -

ENTRÉ/HALL
Inbjudande och ljus entré med gott om plats för avhängning i praktisk skjutdörrsgarderob som smidigt gömmer undan ytterkläderna. Genomtänkt golv direkt innanför entrén i form av klinker med golvvärme som går lätt att torka av. Väggarna är målade i vitt.

DUSCH/WC
Stor och luftig gästtoalett med härlig takhöjd. Klassiskt stilrent med väggar klädda i stora vita kakelplattor samt en svart kakelpelare bakom toalett som matchar till golvets svarta klinker med golvvärme. I taket sitter spotlights som ger en känsla av modern lyx. Utöver toalett finns här också dusch, handfat i kommod, spegelskåp med belysning samt två skåp för praktisk förvaring av dina hygienartiklar.

KÖK
Modernt kök från Vedum med stora ytor. Gott om plats för det stora matbordet som inrymmer 6-8 personer. Väggarna är målade och golvet är av ekparkett. Den maskinella utrustningen är från Siemens (2009) samt består av inductionshäll, integrerad köksfläkt, ugn och microvågsugn inbyggda i högskåp, separat kyl och frys i full höjd samt integrerad diskmaskin. Bänkskivan är i antracitgrå laminat som matchar väl med det svarta kaklet. Luckorna är klassiskt vita och har handtag i borstat stål. Från köket finns även en utgång till en trädäckad uteplats i söderläge.

VARDAGSRUM
Ett slående stort vardagsrum som dessutom erbjuder utsikt över Riddersvik med Mälarglimt. En fantastisk takhöjd med en högsta höjd på 3,75m ger vardagsrummet en härlig rymd. För den med behov av ett extra sovrum finns här möjligt att dela av vardagsrummet, vilket också fanns som tillval redan då huset byggdes. Här finns också husets braskamin som inte bara kan bidra med lägre driftskostnader utan även tillför mysig och skön stämning till kalla hemmakvällar. Golvet är av eklaminat och väggarna målade i vitt samt en snygg trendig tapetserad fondvägg.

- NEDRE PLAN -

Hela nedre planet har vattenburen golvvärme.

TRAPPA
Trappan som tar dig till det nedre planet har plansteg i ek och väggar målade i vitt. På sidorna i trappen sitter infällda spotlights och handledare är i ek. Under trappan på nedre planet finns ett praktiskt förråd.

ALLRUM
Golv av ekparkett med golvvärme och väggar målade i vitt. Här finns utgång till husets baksida. Även här finns möjlighet för ett extra rum/sovrum vilket också fanns som tillval då huset byggdes. Från allrumet finns även en utgång till husets naturtomt på baksidan.

BADRUM
Liksom många utav de andra rummen är även detta badrum slående stort. Här finns både hörnbadkar och dusch med glasväggar. Väggarna är kaklade med stora vita kakelplattor och golvet är i beige/brun klinker med golvvärme. Här finns även två vägghängda skåp, handfat i kommod med spegelskåp ovanför, WC och handukstork.

SOVRUM 1
Sovrum med utgång till uteplats och egen klädkammare. Golvet är i ekparkett med golvvärme och väggarna målade i vitt samt en tapetserad fondvägg. I klädkammaren är golvet av klinker med golvvärme och väggarna målade i vitt, i övrigt är klädkammaren välinredd med Elfa hyllsystem.

SOVRUM 2
Golv av ekparkett med golvvärme samt vitmålade väggar och en tapetserad fondvägg. Här finns även en skjutdörrsgarderob.

SOVRUM 3
Väggar målade i vitt med en tapetserad fondvägg, golv av ekparkett med golvvärme och en hörngarderob.

TVÄTTSTUGA
Rymlig tvättstuga med storlek större tvättmaskin samt även en torktumlare, båda från Siemens (2009). Golvet är i beige/brun klinker med golvvärme och väggarna är målade i vitt. Arbetsbänken är grafitgrå laminat med en infälld rostfri ho samt ovanför arbetsbänken finns ett överskåp.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans villa i souterräng

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme och radiatorer, komb. från- & uteluftspump med återvinning

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 maj 2011
Energiprestanda: 37 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Cellplast m. betongkärna
Stomme: Stål
Fasad: Betongskivor
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Lättbetong med stålreglar
Tak: Plåt

Övrigt

Carport finns på uppfarten vid huset samt även ett utvändigt varmförråd.

Fiberanslutning finns via telia med hastighet upp till 100/100.

Trådlöst skal-larm och huslarm finns installerat från Alarma, vill du teckna ett abonnemang för larm så väljer du själv bolag du vill teckna med.

Luftvärmepumpen har även AC för varma sommardagar.

Fastighetsbeteckning

Björnbrodden 32

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 20 000 kr
Renhållning: 1 600 kr
Väg, samf: 8 400 kr
Försäkring: 5 700 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår kallvatten, digital-TV grundutbudet, internet med fiberanslutning och snöröjning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 564 000 kr, varav byggnadsvärde 2 014 000 kr

Summa pantbrev

4 400 000 kr

Tomt

Areal: 851 kvm
Tomttyp: Naturtomt

Tomtbeskrivning

På husets baksida finns goda möjligheter för att skapa sin egna trädäckade uteplats.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Björnbrodden S:1, GA:1-GA:2

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns intill i Riddersvik och sedan även i Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Blomsterkungsvägen, dit är det ca 350 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

I närheten av bostaden finner du Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Carport på uppfarten till huset, avskärmat mot grannarna. Även gott om gratis parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Mariette Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad