Mirabellbacken 16

Bilder

  • Såld!
  • Ingång från uteplatsen
  • Vardagsrum
  • Ljust kök
  • Rum med stora fönsterpartier
  • Egen uteplats

Mirabellbacken 16 , Hässelby Strand , STOCKHOLM

Välkomna till en charmig 1:a med stor uteplats i söderläge med egen trädgård som omgärdas av insynsskyddande buskar. Lättmöblerad lägenhet med generös takhöjd och stora fönsterpartier. Stambytt duschrum och rymlig klädkammare. Runt knuten finns Mälarens strand med bad och båtplatser. Låg avgift. Populär och välskött förening. 5 minuter till Tunnelbana.

34 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 164 kr inkl värme, VA & Kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
34 kvm
Våning:
-1
Lägenhetsnummer:
458
Byggår:
1957

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

34 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig och välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Redan här möts man av ljuset från de stora fönsterpartierna från vardagsrummet. Ingång till stor klädkammare.

KLÄDKAMMARE
Klädkammare med mycket bra förvaringsmöjligheter. Hyllor och stänger för smart förvaring.

RUM
Vardagsrum med tre stora fönsterpartier bidrar till ett fint ljusinsläpp och utgång till solig uteplats med egen trädgård. Ekparkett och tapetserade väggar. Plats för både soffgrupp och säng.

KÖK
Kök med vit skåpinredning, vitt kakel, stor rostfri diskbänk samt ljus arbetsbänk. Här finns spis och kyl/frys. Fönster vid matplats.

DUSCHRUM
Stambytt duschrum med vitt kakel och våtrumsmatta. Duschhörna, wc, spegelskåp med belysning, handfat och tvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

-1 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 164 kr inkl värme, VA & Kabel-TV

Andel i föreningen

0,11856%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2010
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd i samma port.

Övrigt

Altandörr ut till insynsskyddad uteplats i bästa söderläge där man i lugn och ro kan njuta av solens strålar.

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 593 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 683 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Parkering

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Renoveringar

Föreningen ska påbörja hissrenovering preliminärt i september 2018.
Beräknad tid för 10 veckor.

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Om området

Hässelby Strand

Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 150 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kommunikation

Promenadavstånd (ca 300 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Busshållsplats för linje 119, trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.

Närservice

Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I närheten finner ni Hässelby Parklek med en helt ny lekmiljö med bland annat grillhus, klätternät, studsmatta och mycket mer. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad med ledstråk och ramper upp till de olika terrasserna med lekutrustning.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte