Abiskovägen 26

Bilder

  • Såld!
  • Nyrenoverat kök med en ombonad känsla
  • Accepterat pris
  • En väl tilltagen matplats
  • Köket har generöst med förvaring
  • Ljust luftigt vardagsrum

Abiskovägen 26 , Vällingby Centrum , Stockholm

Nyrenoverad 3:a i toppskick! Ett bekvämt boende för dig med högt ställda krav, endast en halv trappa upp i huset. Nyrenoverat kök med en ombonad känsla, stambytt badrum, ljust vardagsrum och två sovrum med bra storlek. Fönster i tre väderstreck ger ett rikligt ljusinsläpp. Brf Kapprocken är en äldre mycket välskött förening med god ekonomi. Perfekt läge ett stenkast från Vällingby C.

75 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 671 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75 kvm
Våning:
1
Byggår:
1954
Driftskostnad:
484 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall med smart förvaring i form av en hatthylla och en inbyggd garderob med skjutdörrar. Två av väggarna är vitmålade och två väggar pryds av en ljus randig fondtapet. På golvet ligger klinkers i beige kulör. Hallen har en central placering i lägenheten med access till alla rum.

SOVRUM 1
Ett fint rum med trägolv, vitmålade väggar och en fondtapet med barnmotiv. I båda sovrummen finns plats för både dubbelsäng och förvaring.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är ett perfekt sällskapsrum med en generös yta. På golvet ligger vacker ekparkett och väggarna är vitmålade. En av väggarna pryds av vitmålade träplankor. Utgång till den möblerbara balkongen.

KÖK
Nyrenoverat kök med stilrena materialval och en härlig rustik känsla. Den rymliga matplatsen inbjuder till trevliga middagar med familj och vänner. Gott om arbetsytor och förvaring. Fint trägolv och väggarna är vitmålade. Vita skåpluckor, vitt kakel, ekbänkskivor och full maskinell utrustning. Kombinerad kyl/frys, hällspis, och integrerad diskmaskin från Bosch. Köksfläkt från IKEA. Snygg belysning under köksskåpen.

BADRUM
Stambytt badrum med blått klinkergolv, golvvärme och vitkaklade väggar med inslag av blått. Utrustat med wc, dusch med duschvägg, tvättställ, spegel, badrumsskåp, frostat fönster och tvättmaskin från Electrolux 2012.

SOVRUM 2
Rogivande sovrum med trägolv, vitmålade väggar och en stor garderobsvägg med skjutdörrar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 671 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

5 811 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Försäkring: 1 811 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,31986%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2008
Energiprestanda: 117 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Till bostadstätten hör ett källarförråd på ca 3,2 kvm och en matkällare.

Förening

Namn

Kapprocken

Om föreningen

På föreningens fastigheter finns 17 bostadshus byggda år 1954-1955. Totalt är det 353 lägenheter och 17 lokaler. Föreningen är mycket välskött med låg belåning och god ekonomi, det är en av Vällingbys äldsta föreningar. Medlemmar har tillgång till 6 tvättstugor. De finns på Kirunagatan 45, 54 samt Abiskovägen 12. På Kirunagatan 52 ligger föreningens samlingslokal. Stambyte genomfördes 1999-2001 då man även bytte delar av elen. Relining av avloppsledningar i källargolv och mark pågår och utbyte av garageportar. Under de senaste åren har även fasaderna renoverats på låghusen och alla lägenheter har fått nya fönster och balkongdörrar. Man har även installerat fiber. Fönsterbyte 2011, fasadrenovering och balkong 2018.

Tv via ComHem eller Ownit som tillsammans med CanalDigital erbjuder tv via bredbandsbolaget. Fiberbredband via Ownit för 200 kr/mån (100/100 Mbit/s) alternativt via ComHem.

RB Fastighetsägare sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften är på 1 163 kr och pantsättningsavgiften 465 kr, dessa betalas av köparen.

Föreningen har 55 garageplatser och 80 p-platser. Hyran för dessa ligger mellan 210-400 kr/månad. För närvarande är det kö till samtliga platser. RB Fastighetsägare är ansvariga för kölistorna, tel 018-18 41 41.

Föreningen har mailadress expeditionen@kapprocken.se och tel. 08-38 25 09. Föreningens expedition på Kirunagatan 84 B har öppet torsdagar kl 16-18. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.kapprocken.se.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Karta

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte