Backlöksvägen 189

Bilder

  • Såld!

Backlöksvägen 189 , Hässelby Norra Villastad , Stockholm

Välkomna till ett bekvämt boende i ett plan med känsla av fristående villa. Nytt yttertak och inglasad altan. Insynsskyddad och södervänd tomt om hela 502 kvm. Lugnt och barnvänligt område med mälaren, golfbanor, grönområden och skolor runt knuten. Planerad visning i augusti.

133 kvm, 6 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
133 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
502 kvm
Byggår:
1974
Driftskostnad:
1 804 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

133 kvm

Rumsbeskrivning

Bekvämt boende på ett plan med insynsskyddat läge och med känsla av fristående villa. Möjlighet till öppen planlösning och med fyra sovrum. Lättskött tomt i mycket barnvänligt område.
Planlösning: Välkomnande hall med parkettgolv och ljus tapet samt klädavhängningsplats. Sovrum 1 med lamintagolv och tapetserade väggar. Duschrum med plastmatta och våtrumstapet. Rymligt förråd med möjlighet till kontorsdel. Stort vardagsrum med härlig atmosfär med stora fönsterpartier och parkettgolv . Matrum med parkettgolv och ljus tapet samt utgång till inglasat uterum. Kök med matplats vid fönstret. Från kök och hall ingång till tvättstugan med plastmatta, tvättho, tvättmaskin och varmvattenberedare. Smidig utgång direkt till framsidan av huset. Liten hall till sovrummen och ingång till bastu. Tre bra sovrum med garderober. Badrum med plastmatta, våtrumstapet samt fönster. Lucka till vind från hallen med nästan ståhöjd och golvplankor att gå på. Förråd med utgång till både trädgård och entrésidan.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans kedjehus

Byggnadsår

1974

Energideklaration

Beställd.

Byggnadssätt

Fasad: Trä

Övrigt

Gjorda renoveringar:
1993 Inglasat uterum
2007 Luftvärmepump
2007 Oljefyllda element
2009 Nya plattor runt huset
2011 Nytt yttertak

Fastighetsbeteckning

Kungsmyntan 38

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

21 656 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 21 656 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 309 000 kr, varav byggnadsvärde 1 185 000 kr

Summa pantbrev

1 364 500 kr

Tomt

Areal: 502 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Kungsmyntan GA:1

Viktiga dokument

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. I Backluraskolan som ligger runt knuten går barnen upp till årskurs 6. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I området finns goda kommunikationer. Närmsta busshållplats är belägen på Blomsterkungsvägen, dit är det ca 500 meter. Därifrån går buss 541 eller 518 och de tar dig till Barkarby station på ca 17 minuter och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 31 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 17 min. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum. Där finns restauranger, frisör, apotek och större matbutiker som Ica Supermarket och Lidl. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad