Grimstagatan 34, 6tr

Bilder

  • Såld!
  • Balkong mot söder för dagssol
  • Balkong mot väster för kvällssol
  • Ljust och öppna ytor mellan kök och matplats
  • Matplats
  • Kök

Grimstagatan 34, 6tr , Vällingby Grimsta , Stockholm

Ett av de bästa lägena i hela Grimsta är nu till salu! 107kvm HÖGST UPP med stor hörnbalkong mot både syd och väst med utsikt över fågelsjö och skog. Alla fönster i hela lägenheten är i insynsskyddat läge. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier i två väderstreck. Genomgående parkett i alla rum samt i badrum är det helkaklat med klinker. Attraktivt och lugnt läge med Grimsta naturreservat inpå knuten. Ca 4 min promenad till Råcksta tunnelbana åt ena hållet samt ca 13 min promenad till populära Kaananbadet åt andra hållet! Måste upplevas på plats!

107 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 902 kr inkl värme, VA
Typ:
Övrig bostad
Boarea:
107 kvm
Biarea:
0 kvm
Byggår:
2002
Driftskostnad:
866 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

107 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande och ljus hall med plats för avhängning. Golv av parkett och ljusa tapetserade väggar.

KÖK & VARDAGSRUM
Stor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med slående ljusinsläpp ifrån två väderstreck med fönster längs hela ena kortsidan samt halva ena långsidan. Golvet är genomgående i parkett och väggarna är tapetserade med en ljus tapet. Den maskinella utrustningen i köket består av separat kyl och frys i full höjd, inbyggd ugn i högskåp, spishäll och en integrerad köksfläkt. Ovan bänkskivan av ek sitter vitt kakel. Luckorna är träfärgade och har rostfria handtag. Ifrån köket och vardagsrummet finns även två utgångar till den stora hörnbalkongen, varav den ena tar dig ut på den södra sidan och den andra ut till den västra sidan.

BADRUM
Smakfullt helkaklat badrum i vitt samt en fondvägg i blått. Golvet är i vit klinker. Här finns badkar, toalett, handfat med en stor spegel ovanför, takhängd tvättställning samt ett spegelsåp för förvaring av hygienartiklar.

GÄSTTOALETT
Vitt klinker på golvet och helkaklade väggar i vitt samt en fondvägg i blått. På gästtoaletten finns en toalett samt ett handfat med en spegel ovanför.

TVÄTTUTRYMME
Mellan gästtoaletten och badrummet finns lägenhetens tvättutrymme. Golvet är i vit klinker och väggarna är målade i vitt. Här finns tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk ovanför. På väggen sitter två skåp.

SOVRUM 1 & SOVRUM 2
Ursprunligen är detta två separata sovrum som idag används som ett, där man öppnat upp emellan dem för att få ett större sovrum. Golvet är genomgående i båda rummen i parkett och väggarna har ljusa tapeter. I sovrum 1 finns också en mönstrad svart tapetserad fondvägg. I sovrum 2 finns också en garderob.

SOVRUM 3
Större sovrum med golv av parkett och ljusblå tapetserade väggar. Här finns också en dubbelgarderob samt en enkelgarderob.

SOVRUM 4
Ljust crème-färgade tapeter och golv av parkett. Ljusinsläpp ifrån två väderstreck.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2002

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juni 2008
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Silvret 4

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Förening

Namn

Brf Silvret 4

Om föreningen

Alla uppgifter om föreningen har besvarats av styrelsen och uppgifterna är lämnade 2015-06-12

Föreningens fastighet byggdes 2002 och består av 25 lägenheter och 6 förrådslokaler.

Det finns 18 st parkeringsplatser utomhus. Dessa kostar ca 280kr/mån. I dagsläget är det två st i kö.

Det finns inga beslutade kommande avgiftsförändringar.

Inga större gjorda renoveringar på fastiheten har utförts då det är ett relativt nybyggt hus. Det som är gjort är att de har bytt från fjärrvärme till bergvärme. Bergvärmen installerades under april 2015.

Föreningen ställer sig restriktivt till juridiska personer och får vägra juridisk person medlemskap i föreningen.

Den som förvärvat andel av bostadsrätt får vägras medlemskap, om inte det delade ägarskapet avser makar eller sambos (enligt stadgar).

I föreningen finns även en gemensam grillplats att nyttja för medlemmarna samt barnvagnsrum och cykelrum. Barnvagnsrummet finns i trapphusets bottenvåning och cykelrummet nås från utsidan av huset.

Fastigheten har fiberanslutning för bredband och ett flertal leverantörer finns att välja mellan. Vill man ej ha fiberanslutet finns ComHem med maxhastighet 250/50. Leverantör av kabel-TV är ComHem.

Föreningen förfogar även över 1 st hyresrätt, som kan säljas av när den sägs upp av hyrestagaren om föreningen så önskar och på så vis ge föreningen ett ekonomiskt tillskott.

Om området

Vällingby Grimsta

Grimsta är en stadsdel av området Vällingby och gränsar till Blackeberg, Hässelby strand och Hässelby gård. Här finns även Grimsta naturreservat, där du kan promenera, jogga, rida eller varför inte plocka svamp eller bär. På vintertid finns här också fina skidspår. För den som gillar att bada kan man gå till strandbadet Kaananbadet i Grimsta. För den sportige finns även Grimsta IP med ett flertal fotbollsplaner och Brommapojkarnas hemmaarena. Ca 500 meter söder om Grimsta IP ligger Grimstafältet, en stor äng för frisksport och modellflyg. I fågelsjön Råcksta träsk i södra Grimsta kan man med fiskekort pröva fiskelyckan efter aborre, mört och sutare. I sjön häckar även bl.a. knölsvan, rörhöna och skäggdopping. Samt finns här även småbåtshamnar nere vid mälaren!

Kommunikation

Närmaste tunnelbanestation är Råcksta, som ligger på ca 4 min promenadavstånd. Från Råcksta till T-centralen i Stockholm tar det ca 26 min.

Närservice

I Vällingby City finns all tänkbar närservice man behöver och ett stort utbud att välja emellan. Flera livsmedelsbutiker, så som Hemköp, Coop Extra, Lidl och nyöppnade City Gross, två vårdcentraler, tre apotek, restauranger och fik, systembolaget, bio, bibliotek, flera gym, massor av shopping m.m. Till Vällingby promenerar man på ca 12 min. Åt andra håller ligger Blackeberg som man tar sig till med en promenad på ca 10 min. Här finns också en hel del butiker i form av livsmedel, apotek, bibliotek m.m.

Parkering

Utanför längs gatan finns fri parkering. Likaså även på tvärgatan Nickelgränd. I föreningen finns 18 st parkeringsplatser utomhus. Dessa kostar ca 280kr/mån. I dagsläget är det två st i kö.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Polmarket
480 m
Adams Mat Butik
580 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
940 m
Spånga centrum
3,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tabulatorn Förskola
440 m
Grimstagatan 57 Förskola
470 m
Grundskolor
Förskolan Björnsonsgatan 132
790 m
Långskeppets Socialpsykiatriska Stödboende
830 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
860 m
ESS-gymnasiet
1,2 km
Universitet & Högskolor
Enskilda Högskolan Stockholm AB
3,7 km
Enskilda Högskolan Stockholm
3,7 km
Banker
SEB
860 m
Handelsbanken Vällingby
870 m
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi af Kanaan AB
730 m
Golfstar Bromma
3,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Blackeberg Östra Bollplan
680 m
Råcksta Bollplan
710 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingby sim- och idrottshall
1,1 km
Vattenhuset AB
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Joel Wikström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte