Kirunagatan 76

Bilder

  • Såld!
  • Lugn innergård
  • Solig balkong i söderläge
  • Utsikt från balkongen
  • Ljust vardagsrum
  • Väl tilltagen yta

Kirunagatan 76 , Vällingby Centrum , Stockholm

Detta är ett boende för dig med högt ställda krav! På andra våningen i populära Brf Kapprocken finner du denna läckra 2:a i toppskick. Balkongen ligger i bästa läge mot den lummiga innergården med många härliga soltimmar. Lägenheten ligger endast ett stenkast från Vällingby C.

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 997 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
196
Byggår:
1954
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
En stor inbjudande hall välkomnar dig in i lägenheten. På golvet ligger grått klinkergolv och väggarna är vitmålade. Ytterdörren är en säkerhetsdörr. Smart avhängningsplats för ytterkläder bakom skjutbara spegeldörrar.

VARDAGSRUM
Ett perfekt sällskapsrum med en generös yta och bra ljusinsläpp. Nytt slipbart ekparkettgolv och två av väggarna är vitmålade, de andra är klädda i en modern mörk tapet liknande metall. Mot hallen finns en innerdörr med glaspartier. Utgång till den härliga balkongen som vetter mot en lummig innergård. Balkongen ligger i perfekt söderläge med sol under större delen av dagen.

KÖK
Ett modernt kök med fina kontraster. Den rymliga matplatsen inbjuder till trevliga middagar med familj och vänner. På golvet ligger ett tarkettgolv med rustik känsla och väggarna är målade i vitt och svart. Vita och svarta högblanka skåpluckor och mixad mosaik över arbetsbänkarna. Full maskinell utrustning med en side-by-side kyl och frys i rostfritt utförande från Samsung, induktionshäll och en inbyggd rostfri ugn från IKEA, rostfri köksfläkt från CT Thermex, diskmaskin med rostfri front från IKEA och en mikro från Samsung. Belysning under överskåpen ger bra ljus över arbetsytorna.

BADRUM
Fräscht stambytt badrum med ett ljust sandfärgat klinkergolv och vitkaklade väggar med en bård som matchar golvet. Utrustat med wc, dusch med duschvägg, tvättställskommod, spegelskåp och ett frostat fönster. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux (2014).

SOVRUM
Ett rogivande sovrum med gott om plats för dubbelsäng. En hel garderobsvägg med skjutbara spegeldörrar ger smart förvaring. Ekparkett på golvet och väggarna pryds av ljusa tapeter med en mörk fondvägg.

Vid renoveringarna har de flesta elledningar byggts in i väggarna och det finns tv-uttag i både vardagsrummet och i sovrummet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 997 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,26102%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2008
Energiprestanda: 125 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Renoveringar:
2014 Nylackade innerdörrar
2013 Ny badrumsinredning
2013 Ny tvättmaskin och torktumlare
2011 Nya skjutdörrar till garderober i hall och sovrum
2011 Nya golv och ytskikt i vardagsrum och sovrum
2010 Nyrenoverat kök
2010 Nytt golv och ytskikt i hall

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 3 kvm och en matkällare.

Förening

Namn

Kapprocken

Om föreningen

På föreningens fastigheter finns 17 bostadshus byggda år 1954-1955. Totalt är det 353 lägenheter och 17 lokaler. Föreningen är mycket välskött med låg belåning och god ekonomi, det är en av Vällingbys äldsta föreningar. Medlemmar har tillgång till 6 tvättstugor. De finns på Kirunagatan 45, 54 samt Abiskovägen 12. På Kirunagatan 52 ligger föreningens samlingslokal. Stambyte genomfördes 2000-2001 då man även bytte delar av elen. Under de senaste åren har även fasaderna renoverats för 3-planshusen på Kirunagatan och alla lägenheter har fått nya fönster och balkongdörrar. Man har även installerat fiber. Under 2017 planeras fasadrenoveringar på Abiskovägen.

Tv via ComHem eller Ownit som tillsammans med CanalDigital erbjuder tv via bredbandsbolaget. Fiberbredband via Ownit för 200 kr/mån (100/100 Mbit/s) alternativt via ComHem.

ISS Ekonomiförvaltning AB sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och pantsättningsavgiften 448 kr, dessa betalas av köparen.

Föreningen har 55 garageplatser och 80 p-platser. Hyran för dessa ligger mellan 147-400 kr/månad. För närvarande är det kö till samtliga platser. ISS Ekonomiförvaltning är ansvariga för kölistorna, tel 0771-18 10 20.

Telefon till föreningen är 08-38 25 09. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.kapprocken.se.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Swedasia Livs och Tobak AB
510 m
Texas Smoke House SMM AB
570 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
750 m
Spånga centrum
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Abisko
100 m
Föräldrakooperativet Käpphästen Förskola
150 m
Grundskolor
Minnebergsskolan
330 m
Al-Azharskolans Särskola
330 m
Gymnasium
ESS-gymnasiet
330 m
Walthers Gymnasium Vällingby
660 m
Universitet & Högskolor
Enskilda Högskolan Stockholm AB
5,1 km
Enskilda Högskolan Stockholm
5,1 km
Banker
Handelsbanken Vällingby
750 m
Nordea Bank AB
760 m
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi af Kanaan AB
2 km
Komethallen AB
4,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
450 m
If Brommapojkarna
580 m
Simhallar & Utomhusbad
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
450 m
Nälstaspåret Motionsspår
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Lagerqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte