Söderberga allé 14, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Söderberga allé 14, 1 tr , Bromma - Söderberga , Stockholm

GOTT SKICK med rymlig balkong i bästa SYD- VÄSTLÄGE med utsikt mot skog. Parkettgolv i alla rum förutom kök som har nytt laminatgolv från 2015. Samtliga fönster i fritt insynsskydat läge! Lugnt område nära kommunikationer och grönområden och förening med mycket god ekonomi!

74 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 928 kr inkl värme, VA, bredband (10mb), kabel-TV (grundutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1422
Byggår:
1992
Driftskostnad:
333 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Otroligt stor och rymlig hall där man direkt möts av ett fantastiskt ljusinsläpp från fönstren i vardagsrummet. Hallen inrymmer med lätthet en skjutdörrsgarderob eller byrå för den som önskar förvaringsmöjligheter här. Golvet är av parkett och väggarna målade i vitt.

VARDAGSRUM
Härligt ljus i hela vardagsrummet ifrån fönster och balkongdörr. Golvet är av parkett och väggarna målade i vitt.

KÖK
Kök i mycket gott skick med nytt mörkgrått laminatgolv från 2015 som snyggt bryter av mot de vita köksluckorna. Bänkskiva även den helt ny från 2015 i mörkgrå laminat som matchar perfekt till golvet. Väggar är målade i vitt och den maskinella utrustningen består av separat kyl och frys i full höjd, diskmaskin, spis med häll och en integrerad köksfläkt. Samtliga maskiner från Electrolux förutom köksfläkten som är från Futurum.

BADRUM
Rymligt och helkaklat badrum i vitt med vit våtrumsmatta. Kommod med underskåp samt spegelsåp ovanför handfatet ger dig praktisk förvaring för dina hygienariklar. Här finns även dusch, toalett och tvättmaskin.

SOVRUM 1
Stort sovrum med 4 garderober. Golv av parkett och väggar målade i vitt.

SOVRUM 2
Perfekt som barnrum, kontor eller hobbyrum! Vitmålade väggar och golv av parkett.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

5 928 kr inkl värme, VA, bredband (10mb), kabel-TV (grundutbud)

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,009898%

Andel av årsavgiften

0,98136%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1992

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 december 2008
Energiprestanda: 138 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Söderberga gård nr 1

Om föreningen

Föreningen upplåter 94 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. I lokalerna bedrivs verksamhet för gruppbostäder och förskola.

På innergården finns två enplansbyggnader med tvättstuga, festlokal, bastu och pingisrum. I föreningen finns även övernattningslägenhet, cykelförråd och grovsoprum. Ekonomisk förvaltare är SBC. I föreningens fastighetsförsäkring ingår en bostadsrättsförsäkring vilket innebär att föreningens medlemmar inte behöver ha det sk. bostadsrättstillägget på sina hemförsäkringar.

En mycket välskött förening med god ekonomi samt med ett mycket gott positivt resultat från senaste årsredovisningen. Senaste åren har man sänkt avgifterna.

Föreningen har tillgång till garageplatser via en samfällighetsförening för 600 kr/mån (fullt men ingen kö) samt p-plats för 325 kr/mån (lediga platser i dagsläget). För parkering med el är priset 375 kr/mån (lediga platser i dagsläget). Carportar kostar 425:-/månad (kö i dagsläget). Parkeringsplatserna hanteras av Know How AB 08-37 63 40.

För mer information besök föreningens hemsida www.soderberga.nu

Organisationsform

Andelsrätt

Om området

Bromma - Söderberga

Lugnt och trevligt område nära till Råcksta, där mycket infrastruktur med nya butiker och ytterligare bostäder i form av radhus och lägenheter växer fram och skapar en trivsam stadsdel med T-bana och småbutiker "runt knuten". Med promenadavstånd ligger även närliggande Vällingby Centrum och med cykelavstånd tar du dig till Kaanan badet vid Mälarens strand.

Kommunikation

Med ca 10 min promenad tar du dig Råcksta tunnelbanestation, därifrån tar det ca 25 min till T-centralen med tunnelbanans gröna linje. Ca 280 meter från porten finns busshållplats med linje 115 till Vällingby, och linje 158 till Spånga station. I närheten finns även busslinje 113 som tar dig till Solna och Sundbyberg.

Närservice

På ca 4 minuters promenad finns i området ICA (öppet till kl 21.00) samt så finns även i det direkta närområdet tobaksaffär, pizzeria och simhall/idrottshall. Ett nyöppnat gym finns även vid ombyggda Beckomberga. Förskola och Söderbergaskolan finns på gångavstånd. I närliggande Vällingby centrum finns ett stort utbud av affärer, restauranger, bio och all tänkbar service.

Parkering

Föreningen är delägare i Vårdträdets samfällighetsförening som hyr ut parkerings- och garageplatser. Telefon till P-bolaget: 08-37 63 40. Telefontid måndag - torsdag kl 09.00 - 12.00.
P-plats utan el: 325 kr/mån
P-plats med el: 375 kr/mån
Carport: 425 kr/mån

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad