Abiskovägen 6, 7 tr

Bilder

  • Såld!

Abiskovägen 6, 7 tr , Vällingby Centrum , Stockholm

Modern 3:a i TOPPSKICK på 7:e våningen med milsvid utsikt över Vällingby och Grimsta. Genomgående ljus lägenhet med stambytt badrum. Möblerbar balkong i insynsskyddat sydvästläge. Populär förening med låga månadsavgifter. Endast ett stenkast från Vällingby centrum med det mesta man kan önska.

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 918 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
259
Byggår:
1954

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Välkomnande och rymlig hall med bra förvaring i form av inbyggd garderob med spegeldörrar och ingång till stor klädkammare. Genomgående valnötsparkett, vitmålade väggar och spotlights i tak.

VARDAGSRUM
Ett trevligt vardagsrum som har en perfekt sällskaps yta. Härligt fönsterparti som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Parkettgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Här är det utgång till den stora, möblerbara balkongen i fritt läge med utsikt över Grimsta och Vällingby.

KÖK
Modernt och välplanerat kök med bra arbetsytor, renoverat 2012. Vit skåpinredning, mosaik kakel, arbetsbänk i trä samt spotlights gör köket stilfullt. Nerfälld diskho, spishäll infälld i arbetsbänken samt kyl och frys i fullhöjs med vatten/is funktion. Inbyggd ugn och inbyggd micro i högskåp, integrerad diskmaskin och spisfläkt. Matplats vid fönster. Ett trivsamt kök av hög klass.

DUSCHRUM
Stambytt badrum med vitt/grönt kakel och ljus klinker på golv. Duschhörna, snygg kommod, spegel med belysning och spotlights.

WC-RUM
Separat wc-rum med vitmålade väggar och ljust klinkergolv. Här finns wc, kommod och spotlights.

SOVRUM 1
I direkt anslutning till hallen ligger ett av de två rymliga sovrummen. Även här är det för lägenheten genomgående fint parkettgolv och ljusmålade väggar. Förvaring i form av en hel garderobsvägg.

SOVRUM 2
Plats för stor säng och rymlig arbetsplats. I detta rum finns det en inbyggd garderob och utgång till balkongen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 12, hiss finns

Avgift

3 918 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,34131%

Andel av årsavgiften

0,34131%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2008
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Det finns förråd om ca 8 kvm och mindre matförråd i samma trapp uppgång.
Persienner i samtliga fönster.
Säkerthetsdörr insatt 2013 med 20 års inbrottsgaranti.
Samtliga fönster och balkongdörrar utbytta 2011.

Övrigt

Härlig balkong i högt läge med trätrall i bästa söderläge.

Förening

Namn

Kapprocken

Om föreningen

På föreningens fastigheter finns 17 bostadshus byggda år 1954-1955. Totalt är det 353 lägenheter och 17 lokaler. Föreningen är mycket välskött med låg belåning och god ekonomi, det är en av Vällingbys äldsta föreningar. Medlemmar har tillgång till 6 tvättstugor. De finns på Kirunagatan 45, 54 samt Abiskovägen 12. På Kirunagatan 52 ligger föreningens samlingslokal. Stambyte genomfördes 1999-2001 då man även bytte delar av elen. Relining av avloppsledningar i källargolv och mark pågår och utbyte av garageportar. Under de senaste åren har även fasaderna renoverats på låghusen och alla lägenheter har fått nya fönster och balkongdörrar. Man har även installerat fiber. Fönsterbyte 2011, fasadrenovering och balkong 2018.

Tv via ComHem eller Ownit som tillsammans med CanalDigital erbjuder tv via bredbandsbolaget. Fiberbredband via Ownit för 200 kr/mån (100/100 Mbit/s) alternativt via ComHem.

RB Fastighetsägare sköter den ekonomiska förvaltningen. Överlåtelseavgiften är på 1 163 kr och pantsättningsavgiften 465 kr, dessa betalas av köparen.

Föreningen har 55 garageplatser och 80 p-platser. Hyran för dessa ligger mellan 210-400 kr/månad. För närvarande är det kö till samtliga platser. RB Fastighetsägare är ansvariga för kölistorna, tel 018-18 41 41.

Föreningen har mailadress expeditionen@kapprocken.se och tel. 08-38 25 09. Föreningens expedition på Kirunagatan 84 B har öppet torsdagar kl 16-18. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.kapprocken.se.

Om området

Vällingby Centrum

Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På gångavstånd finns fina badplatser vid mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv.
I närliggande Vällingby City finns shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service

Kommunikation

Kort promenadavstånd till Vällingby tunnelbanestation. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad