Vittangigatan 1

Bilder

  • Såld!

Vittangigatan 1 , Vällingby Centrum , STOCKHOLM

Tilltalande 2:a med perfekt läge! Genomgående ljus lägenhet med stambytt badrum. Möblerbar och inglasad balkong i härligt solläge med utsikt över Vällingby C. Populär förening med låga månadsavgifter. Endast ett stenkast från Vällingby centrum med det mesta man kan önska.

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 950 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
1/2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
475
Byggår:
1953

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÈHALL:
Välkomnande och rymlig hall med linoleummatta som fortsätter vidare in i köket. Förvaring i form av en rymlig klädkammare, inbyggd garderob och klädavhägningsplats.

KLÄDKAMMARE
Stor klädkammare med två garderober, hyllor och klädstänger för smart förvaring. Kan även användas som ett mindre arbetsrum om behov finns.

DUSCHRUM
Direkt till vänster ligger det fräscha och stambytta duschrummet med ljust klinkergolv och vitkaklade väggar. Duschhörna, handfat, spegelskåp med belysning, wc, tvättmaskin och torktumlare. Fönster för maximalt ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

KÖK:
Välplanerat kök med bra arbetsytor. Blå skåpinredning och vitt kakel. Gott om ljusinsläpp tack vare fönster ovanför diskbänk. Förberett för diskmaskin. Här finns även städskåpet.

VARDAGSRUM:
Ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsdel, perfekt sällskaps yta. Parkettgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Här är det utgång till den inglasade balkongen i insynsskyddat och soligt läge.

SOVRUM 1:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Tapetserade väggar och linoleummatta.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1/2, hiss finns

Avgift

2 950 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

1,76203%

Andel av årsavgiften

1,76191%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 augusti 2008
Energiprestanda: 156 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Tvättstuga finns i entréplanet. Fräsch och modern med klinkergolv och kaklade väggar samt installationer och maskiner från 2012. Tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt manglar.

Cykelrum i entréplan.

Källarförråd i samma trapp uppgång.

Övrigt

Inglasad balkong i soligt läge.

Förening

Namn

Brf Reversalet i Vällingby

Om föreningen

Byggnaderna är från 1953 och föreningen förvärvade fastigheten 2014. Totalt finns 85 lägenheter, varav 55 bostadsrätter och 30 fortfarande hyresrätter. Dessutom finns 4 hyreslokaler.
Höghuset på Vittangigatan 1 stambyttes 2005 och låghuset på Årevägen stambyttes 1994-2008. Balkonger och fasader renoverades i början av 2000-talet på låghuset - höghuset något äldre. Yttertak på låghuset bytt under tidigt 2000-tal - äldre skick på höghuset. Trapphusen är ljusa och fräscha med fönster, och fina portar i trä och glas samt räcken i tidstypiskt smidesjärn.

Tvättstuga finns i entréplanet på Vittangigatan 1. Fräsch och modern med klinkergolv och kaklade väggar samt installationer och maskiner från 2012. Tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt manglar. I anslutning till höghuset på Vittangigatan 1 finns även en miljöstation. Källarförråd finns till samtliga lägenheter.
Tv och bredband levereras via Comhem. Se comhem.se för prislista. Cykelrum finns på Vittangigatan 1, lättillgängligt i entréplan.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service. Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv. För den sportintresserade finns även Vällingby sim- och idrottshall.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad