Lingonrisgränd 9

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med kamin
  • Vardagsrum med inglasat uterum
  • Härligt uterum med skjutdörrar
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum med stora ytor, kamin och hög takhöjd

Lingonrisgränd 9 , Hässelby Norra Villastad , STOCKHOLM

Välkommen till ett härligt och modernt kvalitetsboende i idylliskt och barnvänligt område! Bostadsrättsradhus från 2008 med hög standard och suverän planlösning i två plan på 128kvm. Trivsam innergård fri från insyn med gräsmatta, uteplats och inglasat uterum.

128 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 416 kr VA, kabel-tv, bredband, ip.telefoni.
Typ:
Radhus
Boarea:
128 kvm
Biarea:
9,7 kvm
Lägenhetsnummer:
30
Byggår:
2008
Driftskostnad:
1 202 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

128 kvm

Biarea

9,7 kvm

Rumsbeskrivning

Perfekt hem för dig som söker ett kvalitetsboende med hög standard och modern inredning! Radhus i idylliskt och barnvänligt område nära till både dagis och skola samt promenadavstånd till Mälaren. Huset har en spännande luftig planlösning där nedre plan består av modernt kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymligt och trivsamt sovrum med utgång till gräsmatta på husets baksida samt ett badrum. Kök och vardagsrum har en fantastisk rymdkänsla i och med att det är öppet hela vägen upp till taknock vilket ger en takhöjd på ca 5,5 meter. I anslutning till vardagsrummet ligger ett härligt inglasat uterum med skjutdörrar som förlänger sommarkänslan. I vardagsrummet finns också en kamin från Contura som bidrar till myskänsla och sänkta uppvärmningskostnader. En centralt placerad trappa leder upp till husets övervåning och däruppe finns två sovrum med platsbyggda sovloft samt ett allrum som även det har ett sovloft. På övre plan finns även ett badrum med dusch samt en stor klädkammare. Allrummet kan göras om till ytterligare ett sovrum om behov finns.
På husets framsida finns en innergård i soligt söderläge helt fri från insyn med gräsmatta, stenlagd uteplats intill det inglasade uterummet samt ett isolerat förråd på ca 10kvm. På andra sidan huset finns en lite större gräsmatta samt en stenlagd uteplats. Till huset tillhör en carport och en parkeringsplats.
Här bor man med det bästa från radhusboende och det bekväma med att tillhöra en bostadsrättsförening som sköter bl.a. allt det yttre underhållet.

Entréplan
Hela nedervåningen har vattenburen golvvärme.
Hall: Mörkgrått klinkergolv, tapetserade väggar, praktisk klädavhängning, garderob och fönster.

Vardagsrum: Stora lättmöblerade ytor och en fantastisk takhöjd på ca 5,5 meter ger en bra rymdkänsla samtidigt som det inglasade uterummet med skjutdörrsparti av glas genererar rikligt med naturligt ljus. Braskamin från Contura som installerades 2011 bidrar till härlig atmosfär och ger en behaglig värme. Valnötsgolv och mörkgrått klinkergolv längs med yttervägg s.k. fris.

Kök: Rymligt kök från Vedum med bra arbetsytor och gott om förvaring i lådor och skåp. Vita högblanka skåpsluckor, mörkgrå laminatbänkskiva samt vitt kakel. Köket är utrustat med spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror i rostfritt från Siemens. Separat matplats med stort fönsterparti ut mot framsidan, valnötsgolv och vita väggar.

Sovrum: Trivsamt rum i bra storlek med fönster och altandörr ut mot husets baksida. Bra med förvaring i en stor skjutdörrsgarderob där väggen är förstärkt och förberedd för upphängning av tv. Valnötsgolv, vita väggar samt en fondtapet.

Badrum: Rymligt helkaklat badrum med mörkgrått klinkergolv med golvvärme, vitt kakel, vägghängd wc, stort handfat med underskåp, bubbelbadkar, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare från Siemens, frånluftsvärmepump från Nibe, arbetsbänk och skåp. Skjutdörrar i vitt framför tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepumpen.

Förråd: Under trappan upp till övre plan finns ett praktiskt förråd med gott om utrymmen.

Övre plan
Allrum: Direkt ovanför trappen med vitmålade väggar och valnötsgolv. Platsbyggt sovloft med spotlights och en takhöjd på ca 3,4 meter samt bra ljusinsläpp genom takfönster. Detta rum kan enkelt göras om till sovrum om behov finns.

Sovrum 2: Vitmålade väggar, heltäckningsmatta ovanpå valnötsgolvet och fönster ut mot husets baksida. 3,4 meter i takhöjd och platsbyggt sovloft.

Sovrum 3: Valnötsgolv, vitmålade väggar och hörnfönster. 3,4 meter i takhöjd och platsbyggt sovloft samt förvaring i en garderob och ett linneskåp.

Badrum: Helkaklade väggar i vitt, fondvägg i ljusgrått kakel samt klinkergolv med golvvärme vikbara duschväggar i klarglas, handdukstork, vägghängd wc, handfat samt badrumsskåp.

Klädkammare: Rymlig klädkammare med valnötsgolv och vitmålade väggar.

I huset finns draget fiberkabel med uttag i samtliga rum för bredband, telefoni och TV.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5 416 kr VA, kabel-tv, bredband, ip.telefoni.

Driftskostnad

14 427 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 899 kr
Sotning: 150 kr
Försäkring: 1 378 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

3,125%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans parhus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft via frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 juni 2010
Energiprestanda: 87 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Lingonrisgränd

Om föreningen

Föreningen består av 32 rad-och parhus innehållande 32 lägenheter om 5 rum och kök. Total bostadsyta 4096 kvm. Det finns 32 carportsplatser med motorvärmare och 32 öppna parkeringsplatser samt 10 gästparkeringar. Fastigheten Parkmåran 1 innehas med tomträtt.

Om området

Hässelby Norra Villastad

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med liten genomfartstrafik. I Trollbodaskolan som ligger runt knuten går barnen upp till årskurs 9. Lekplatser och grönområden ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På promenad avstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Dessutom finns två simhallar i närområdet, en i Vällingby och en i Järfälla. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Snabbaste vägen till Barkarby är att ta linje 541 busshållplatsen är belägen på Barnhemsvägen, dit är det ca 650 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 20 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 30 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. I motsatt riktning tar du dig till Vällingby Centrum på ca 12 minuter då tar du buss 541 eller 518. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

Hässelby Villastad har sina närmaste butiker i Åkermyntans Centrum som har ett brett utbud av service och affärer. Här finns bl.a. Matbutiker apotek, konditori, blomsteraffär, färgaffär, klädesbutik, frisersalonger, skobutik. pizzeria, thaiwok, köttbutik, kemtvätt mm. I närliggande Vällingby City, Kista galleria och Barkarby handelsplats finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte