Mirabellbacken 11

Bilder

  • Såld!

Mirabellbacken 11 , Hässelby Strand , Stockholm

Högst upp med hiss ligger denna hörnlägenhet med minimalt med grannar, alla fönster i fritt insynsskyddat läge och med balkong i bästa söderläge samt med en fantastisk utsikt över mälaren! Stambytt samt med genomgående parkett i alla rum. Endast 5 minuters promenad till Hässelby strands centrum med närservice och tunnelbana samt 50 meter till närmaste busshållplats. Rakt utanför finns grönskande promenad- och motionsspår.

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 987 kr inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
314
Byggår:
1957

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med plats för avhängning, golv i parkett samt ljusgråa tapeter. I hallen finns även en garderob, ett städskåp samt en stor klädkammare utöver det vanliga. Klädkammaren är fint inredd med trådbackar och hyllor, golv i parkett och vita väggar.

KÖK
Smakfullt kök i ljusa färger med all den nödvändiga utrustningen man behöver! Hög självavfrostande kyl/frys i rostfritt från Samsung (2013), kombinerad inbyggd micro med kolfilterfläkt i rostfritt (2009) samt spis med häll (2001) och diskmaskin (2001). Köksluckorna går i ljust grå-blått med handag i rosrfritt samt med vitt kakel med blå bård över den massiva bänkskivan och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med parkettgolv och ljusa tapeter i varm nyans. Ena kortsidan av rummet täcks av tre stora fönster för maximalt ljusinsläpp och med en magnifik vy över mälaren. Från vardagsrummet finns utgången till balkongen i söderläge, här kan man sitta varma som kalla dagar och njuta av utsikten då balkongen är försedd med infravärme och markiser.

MATRUM/SOVRUM
Intill köket finns ett rymligt rum som idag används som matrum men som enkelt kan kan göras om till ett sovrum. Här är golv i parkett och väggarna har varma ljusa tapeter. Med fönster mot balkongen kan man även från detta rum ta del av sjöutsikten.

SOVRUM
Avskilt sovrum med insynsskyddat fönster mot utanförliggande grönområden. Parkettgolv och ljusa blommiga tapeter.

BADRUM
Stilrent badrum i vitt kakel och klinker! Badrumsskåp med spegel för förvaring av hygienartiklar. El framdragen för tvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

3 987 kr inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)

Andel i föreningen

0,22007%

Andel av årsavgiften

0,22003%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2010
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Stockholm-Spegelvalvet 1:2

Förening

Namn

Mirabellen

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats under tak.

Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna.

Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas bli klart i slutet av sommaren.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften på 1 628 kr betalas av säljaren och pantsättningsavgiften på 698 kr betalas av köparen.

Föreningens kontor finns på Aprikosgatan 27, telefonnummer dit är 08-892570. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.

Organisationsform

Bostadsförening

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Om området

Hässelby Strand

Det moderna Hässelby strand växte fram under 1950-talet. Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Här finns både Hässelby Strandbad, Lövstabadet och Maltesholmsbadet med en fin sandstrand som är mycket populär under sommarhalvåret. Längs med vattnet finns även fina promenadstråk samt i grönområdena runt omkring fina motionsspår. Det är inte långt till Hässelby Golf med en 9-håls bana.

Kommunikation

På 5 minuters promenadavstånd finner ni Hässelby Strands tunnelbanestation. På drygt 30 minuter tar du dig härifrån med tunnelbanan in till Stockholm City.

Närservice

I Hässelby Strand finns ett visst utbud av service samt livsmedelsaffärer. I närliggande Hässelby Gård finns ett bredare utbud av butiker, samhällsservice, livsmedel och restauranger. I Hässelby finns flera förskolor och grundskolor samt gymnasium. Inte långt bort finns Vällingby centrum med all tänkbar service som affärer, bibliotek och bio.

Parkering

Utanför porten finns fri parkering. I föreningen finns det 70 garageplatser och 144 parkeringsplatser. För närvarande är det kö till samtliga platser.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund eller Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Extra kontaktperson

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad