Liljeörnsgränd 9

Bilder

  • Såld!
  • Mycket bänkyta för den avancerade matlagningen

Liljeörnsgränd 9 , Hässelby - Lövsta allé , Stockholm

Nu har du chansen att förvärva denna 3:a som har nästan allt! Genomgående i TOPPSKICK, parkettgolv i alla rum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger ljusinsläpp genomgående över rummet med fönster i motsatta väderstreck. I stora sovrummet finns en magnifik och välinredd klädkammare med Elfa-hyllsystem. Fiberanslutning med 100mb bredband och sist men inte minst en STOR balkong med plats för din utegrupp i soligt sydvästläge, som du även får grilla på med gas- eller elgrill!

79 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 925 kr inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
841
Byggår:
2008
Driftskostnad:
1 516 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Ljus och rymlig hall med klinker på golvet och vita tapeter på väggarna. Gott om plats för hatt-och skohylla och en eventuell möbel. Här finns även ett städskåp.

VARDAGSRUM & KÖK
Från hallen kommer ni in till den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Med fönster i motsatta väderstreck flödar här ljuset fritt genom hela köket och vardagsrummet. Här är det genomgående parkettgolv och vita målade väggar. Från vardagsrummets ände tar man sig ut till den stora balkongen belägen i soligt sydvästläge. Här kan ni grilla med el- eller gasgrill tillsammans med gäster och där alla får plats på balkongen!

Köket har eklaminatluckor från Vedum med rostfria handtag som snyggt går ihop med den rostfria maskinella utrustningen (allt från Electrolux - 2008), bestående av inbyggnadsugn med häll nersänkt i bänkskivan ovanför, diskmaskin, inbyggnadsmicro och separat kyl och frys i full höjd. En integrerad köksfläkt finns här också ovanför spisen. Den mörka grafitgråa bänkskivan i laminat matchar det rostfria perfekt samt bryter snyggt av mot det vita kaklet på väggarna ovanför bänkskivan. Köket har gott om plats och inrymmer ett middagssällskap om 7-8 personer.

SOVRUM 1
Parkettgolv och vitmålade tapeter samt en fondvägg i blå tapet med mönster. Från detta sovrum tar du dig till lägenhetens stora, välinredda och genomtänkta walk-in closet. Även här är det parkettgolv och vita väggar samt är den inredd med Elfa-hyllsystem och meshtrådbackar. En dröm för den som alltid önskat sig en walk-in closet med det lilla extra!

SOVRUM 2
Här är väggarnas långsidor klädda i gröna tapeter samt kortsidorna i smakfulla gröna blommiga tapeter. Golvet är av parkett. Från detta sovrum har du även fönster ut mot balkongen.

DUSCHRUM
Duschrummet har blått klinker med golvvärme samt helkaklade väggar i vitt med en blå bård. Dusch med frostade och svängbara glasdörrar, toalett och handfat med spegelskåp och belysning ovanför. Här finns också en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Bosch (2008). I duschrummet finns även ett litet frostat fönster som släpper igenom dagsljus och ger duschrummet ljus och rymd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

5 925 kr inkl värme, VA & Kabel-TV (grundutbud)

Driftskostnad

18 199 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 097 kr
Försäkring: 2 458 kr
Övrigt: 7 644 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Övrigt avser Kabel-TV tilläggsval (3696kr) samt bredband (Com Hem 3948kr).

Andel i föreningen

1,04318%

Andel av årsavgiften

1,04318%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 april 2010
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Kabel-TV genom ComHem
Bredband genom Bravo bredband.

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Förening

Namn

Brf Salongen

Om föreningen

Brf Salongen består av 4 flerbostadshus med totalt 105 lägenheter på gatorna Astrakangatan, Liljeörnsgränd och Liljeörnsgatan. Tillhörande finns ett garage där föreningen disponerar 46 platser (ca 700 kr/mån) och det fins även 25 p-platser ute (ca 350 kr/mån). Kontakta styrelsen för mer information. Föreningen har gemensamt cykel- och barnvagnsförråd samt tvättstuga på innergården.

Kabel-TV genom Com Hem och Bredband genom Bravo eller Com Hem. Fiberanslutning finns med bredbandshastighet upp till 100/100mb.

Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Överlåtelseavgiften är på 1 120 kr och betalas av säljaren. Pantsättningsavgiften på 448 kr och betalas av köparen.

Besök gärna föreningens hemsida, www.brf-salongen.se.

Om området

Hässelby - Lövsta allé

Hässelby slott är beläget närmast Lövsta Allé området. Slottet ligger i Hässelby gård (Västerort) och är omgivet av en trädgård. Slottet, centrum i en av 1600-talets stora säteribildningar, har karaktär av representativ lantvilla, med trädgårdsterrasser på sydsidan. Gården har en intressant form med de tornavslutade flyglarna ställda i svag vinkel. I dag härbärgerar slottet Nordiskt kulturcentrum. Även viss konferensverksamhet och kafé finns i slottet. Stadsdelen omfattar även Grimsta naturreservat med vackra promenadvägar.

Kommunikation

Vid Hässelby gård finns tunnelbanans gröna linje som tar 3 min till Vällingby och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Johannelunds tunnelbanestation ligger även den på bekvämt promenadavstånd. Busshållsplats för linje 119 finns på Astrakangatan, ca 100 meter från porten. Buss 119 trafikerar sträckan Spånga station - Backlura och buss 541 som har hållplats vid Lövstavägen trafikerar sträckan Jakobsbergs station - Vällingby centrum.

Närservice

Till Hässelby gårds centrum är det endast 600 m. Där finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I Vällingby centrum finns ett större utbud, dit är det ca 2 km.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra för 350 kr/mån. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Emelie Clarberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte