Mörsilsgatan 32

Bilder

  • Såld!

Mörsilsgatan 32 , Vällingby Centrum , STOCKHOLM

Perfekt första boende eller övernattningslägenhet i toppskick! Trevligt rum med vackert ekparkettgolv och fönster mot grönska. Köksdel med matlagningsmöjligheter. Fräscht stambytt duschrum/wc med kakel och klinker i diskreta färger. Två förråd. Endast 400 meter till Vällingby C. Superlåg månadsavgift!

17 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
686 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
17 kvm
Våning:
4
Lägenhetsnummer:
88
Byggår:
1954

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

17 kvm

Rumsbeskrivning

Trevlig hall med fint ekparkettgolv, vitmålade väggar, garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Till höger är ingången till det fräscha stambytta duschrummet/wc:n som har ljusgrått klinkergolv och vitkaklade väggar med en grå/beige bård som matchar golvet. Dusch, wc, handfat och spegelskåp med belysning. Rakt fram i hallen kommer man in i rummet som har vackert ekparkettgolv och vitmålade väggar. Köksdelen har vit skåpsinredning, mörkgrått kakel, diskho, två spisplattor, integrerad kyl och inbyggd mikrovågsugn.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns ej

Avgift

686 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,34682%

Andel av årsavgiften

0,34682%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Förråd och matkällare i samma port. Kabel-TV genom ComHem. Fiberoptik är framdraget till lägenheten.

Övrigt

Lägenheten ligger på entréplanet från Mörsilsgatan och tre trappor upp från den nedre entrén.

Förening

Namn

Solterrassen

Om föreningen

Föreningen består av fem terrasshus i sex våningar med adresserna Mörsilsgatan 24-32. Totalt är det 98 bostadslägenheter varav ca 10 är hyresrätter, dessutom finns 13 lokaler. Samtliga kök och badrum stambyttes 1998-2002. Nybyggd tvättstuga längst ner i port 28. Ekonomisk förvaltare är SBC.

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Fjällnäsgatan, dit är det ca 250 meter. Med buss 118 tar det ca 3 minuter till Vällingby C och 13 minuter till Spånga C. Till Vällingby C är det ca 400 meter. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service. Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv. För den sportintresserade finns även Vällingby sim- och idrottshall.

Parkering

I föreningen finns 16 garageplatser. Fri parkering på gatan.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad