Kirunagatan 30

Bilder

  • Såld!

Kirunagatan 30 , Vällingby Centrum , Stockholm

Tilltalande 2:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående ljus lägenhet med stambytt badrum. Möblerbar balkong i härligt västerläge. Populär förening med låga månadsavgifter. Endast ett stenkast från Vällingby centrum med det mesta man kan önska.

56 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 865 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
8
Byggår:
1954

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig hall med praktiskt och lättstädat klinkergolv. Den generösa takhöjden ger en härlig känsla vid första insteget. Bra förvaringsmöjligheter i form av en hel garderobsvägg med en garderob, ett linneskåp och ett städskåp. Ingång till rymlig klädkammare.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med gott om hyllor för förvaring. Grå linoleummatta.

DUSCHRUM
Direkt till vänster ligger det fräscha och stambytta duschrummet med blått klinkergolv och vit- och blåkaklade väggar som matchar det blåa golvet. Duschhörna (IDO), tvättställskommod (IDO), spegelskåp med belysning (IDO), wc och tvättmaskin från Hoover (2011). Fönster för maximalt ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

VARDAGSRUM
Ett trevligt vardagsrum som har en perfekt sällskaps yta, plats för både matbord och soffgrupp. Härligt fönsterparti som ger rummet och lägenheten ett otroligt ljus. Ekgolvet och den genomgående ljusa färgsättningen ger en tacksam bas att möblera mot. Här är det utgång till den möblerbara balkongen med trätrall i härligt västerläge.

KÖK
Modernt och välplanerat kök med bra arbetsytor. Vit skåpinredning, mörkgrått kakel samt grå arbetsbänk gör köket stilfullt. Stor rostfri diskbänk med bra avställningsyta. Spishäll infälld i arbetsbänken, inbyggd ugn, diskmaskin och spiskåpa kompletterat till en full maskinell utrustning av märket Electrolux. Ett trivsamt kök av hög klass.

Köksfläkt och induktionshäll från Husqvarna (2005)
Diskmaskin från Siemens (2013)
Ugn och micro från Whirlpool (2005)
Kyl/frys från Siemens (2011)

SOVRUM
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsängen. Diskret mönstrad tapet i färgerna vitt och ljusgrått. På golvet ligger det ek laminat. Här finns det även en inbyggd garderob.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 8, hiss finns

Avgift

2 865 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,2497%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2008
Energiprestanda: 122 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Det finns vindsförråd och mindre matförråd i samma trapp uppgång.
Samtliga fönster utbytta 2009.
Persienner i samtliga fönster.
Stammar och el byttes 2000.
Kabel-TV och bredband genom ComHem (2 uttag i sovum och 1 i vardagsrum).

Övriga byggnader

I föreningen finns det tillgång till 6 st tvättstugor. De finns på Kirunagatan 45, 54 samt Abiskovägen 12.

Övrigt

Stor och härlig balkong i sydväst läge.

Förening

Namn

Kapprocken

Om föreningen

På föreningens fastigheter finns 17 bostadshus byggda år 1954-1955. Totalt är det 353 lägenheter och 18 lokaler. Välskött förening med god ekonomi. ISS Ekonomiförvaltning AB sköter även den ekonomiska förvaltningen, tfn: 018-184 100. Telefon till föreningen är 08-38 25 09. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.kapprocken.se

Om området

Vällingby Centrum

Vällingby räknas som ett viktigt verk inom svensk modernism och stadsplanering. Stadsplanen togs fram 1947-1950 under ledning av stadsplanedirektören arkitekt Sven Markelius. Tanken var att bygga en ny sorts stadsdel som inte skulle bli en sovstad utan bli en så kallad ABC-stad med arbetsplatser, bostäder och centrum i samma område. Som Sveriges första ABC-stad fick Vällingby stor uppmärksamhet, även internationellt. Bebyggelsen i Vällingby kännetecknas av en omsorgsfull anpassning till landskapet och en arkitektur med många fina detaljer. Vällingby centrum invigdes hösten 1954, och har under åren 2004-2008 genomgått en stor upprustning och modernisering. Våren 2008 invigdes det nya centret som nu har fått namnet Vällingby City. En av de nya byggnaderna, K-fem ritad av Gert Wingårdh, utsågs 2008 till Världens bästa byggnad för shopping på World Architecture Festival i Barcelona.

Kommunikation

I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Buss 118 tar dig till Spånga C och buss 179 tar dig till både Spånga och Kista. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

Närservice

I Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service. Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt frilufsliv. För den sportintresserade finns även Vällingby sim- och idrottshall.

Parkering

Föreningen disponerar 55 garageplatser och 80 parkeringsplatser. ISS Ekonomiförvaltning, Uppsala har hand om fördelningen av parkeringsplatserna. Telefon 018-18 41 14.

Karta

Hör av dig till Ulrika Biewald för mer information!

Ulrika Biewald

Ulrika Biewald

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-465 97 00

ulrika.biewald@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad