Sörgårdsvägen 211

Bilder

  • Såld!

Sörgårdsvägen 211 , Vällingby - Kälvesta , Stockholm

Ett fräscht radhus som har ett mycket bra läge i området med fem sovrum för den stora familjen. Bra drift med fjärrvärme. Perfekt läge mycket nära garageplatsen. Ett radhus som bara måste ses!

127 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
127 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
208 kvm
Byggår:
1974
Driftskostnad:
3 688 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

127 kvm

Rumsbeskrivning
Entréplan - Övre plan

Hall med klinker, golvvärme och bra förvaring i garderob med spegeldörrar. Duschrum på nedervåning med wc, handfat, dusch och handdukstork. Även här golvvärme. Nytt fräscht kök med vita höglackerade skåpluckor, spis med häll , fläktkåpa , kyl , frys samt integrerad diskmaskin. Rostfria vitvaror och stor diskho i proslin. Snyggt mörkt kakel över köksbänk och bänkskiva i trä. Badrum nere Duschrum WC 1; Handfat, wc, dusch, helkaklade väggar, klinkergolv, handdukstork kopplat till fjärrvärme och fönster. Badrum WC 2; Handfat nedsänkt i träbänk, wc, badkar, helkaklade väggar, klinkergolv, handdukstork kopplad till fjärrvärme och fönster. Tvättrum Tvättmaskin, torktumlare, plastmatta, våtrumstapeter.

Entréplan; Välkommen till ett ljust öppet entréplan. Hall med klinkergolv och golvvärme, vitmålade väggar och rymlig klädgarderob med spegeldörrar. Duschrum med klinkergolv, kakel och handdukstork samt vädringsfönster. Stort öppet kök med ny vit högblank skåpinredning, matchande kakel ovan arbetsbänkar i trä, parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns rymlig plats för en matgrupp. Sovrum 5/arbetsrum med parkettgolv, ljust målade väggar och utgång till trädäcket i söderläge. Helt öppet från kök till vardagsrum med parkettgolv, vitmålade väggar och utgång till det underbara trädäcket och trädgården i söderläge. Här trivs man med barnen och trevlig samvaro med goda vänner.

Övre plan; Övre hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Sovrum 1 med parkett, ljust målade väggar och utgång till balkong i söderläge. Sovrum 2 med parkettgolv och ljust målade väggar. Sovrum 3 med parkettgolv och ljust målade väggar samt lila fondvägg. Sovrum 4 (ombyggd klädkammare) med laminatgolv och blå målade väggar samt en garderob. Badrum med kakel, klinkergolv med golvvärme, handdukstork kopplad till fjärrvärme och vädringsfönster. Tvättstuga med plastmatta, vitmålade väggar, tvättho, tvättmaskin, torktumlare och fönster. Här finns gott om plats för klädvård.

Ett fräscht gavelradhus som har ett mycket bra läge i området med fem sovrum för den stora familjen. Bra drift med fjärrvärme. Perfekt läge mycket nära garageplatsen. Ett radhus som bara måste ses!

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus

Byggnadsår

1974

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 juli 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 134 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundmur: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä/Tegel
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp omlagt ca 2003
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Två stora förråd . Mycket nära radhusets entré ligger garaget.
Härlig uteplats perfekt för grillkvällar med rymligt trädäck, delvis under tak. På gräsmattan finns plats för barnpool eller utelekar under sommaren. Uteplatsen når du från vardagsrum samt sovrum/kontor.
Från balkongen med nytt trägolv ser du ut över trädgården och närområdet.

Fastighetsbeteckning

Aladdin 28

Övriga byggnader

Panel är bytt på framsidan och på baksidan det som behövdes.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

44 259 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Väg, samf: 36 000 kr
Försäkring: 2 259 kr
Beräknat antal personer: 6

Kommentar

I samfällighetskostnaden 3000 kr/mån ingår va, sophämtning, uppvärmning och kabeltv från Comhem.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 014 000 kr, varav byggnadsvärde 1 012 000 kr

Summa pantbrev

2 762 500 kr

Tomt

Areal: 208 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Gavelradhus med insynsskyddad trädgård i söderläge, uteplats med trädäck delvis under tak.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Aladdin GA:1
I samfällighetsavgiften ingår KabelTv från Comhem.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Vällingby - Kälvesta

Kälvesta är en stadsdel och ett radhus- och villaområde i den allra nordvästligaste delen av Hässelby-Vällingby stadsdelsområde i Västerort inom Stockholms kommun. Kälvesta har 4468 invånare (2006). Orten gränsar till Vinsta i sydväst, Hässelby Villastad i väster, Solhem i sydost, Lunda i nordost samt Skälby i Järfälla kommun i norr.

Kommunikation

För att lättast ta sig till Kälvesta åker man med busslinje 116 från Vällingby eller Spånga, eller busslinje 119 som går mellan Backlura och Spånga station. Från Vällingby centrum tar T-bana till city ca 30 min. Från Spånga station går P-tåg till city, det tar ca 12 min.

Närservice

Närmaste livsmedelsbutik är Björnbodahallen (cirka 5 minuters promenad). Kälvesta har även en mataffär som ligger vid busshållplatsen Basgränd (ca 10 minuters promenad). Det finns två skolor i närheten, Sörgårds- och Björnbodaskolan, som båda är kommunala och för barn i låg och mellanstadiet. I närheten finns 5 stycken förskolor.

Parkering

Garage tillhör fastigheten. En rymlig gästparkering finns även vid garageplatserna.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad