Rederigatan 36

Bilder

  • Såld!

Rederigatan 36 , Inre Hamnen , Sundsvall

NYPRODUCERAT 2017! Här kan du flytta in direkt i en helt ny lägenhet, alldeles intill havet och med kort promenadavstånd till Sundsvalls citykärna och dess goda utbud av shopping och restauranger. Lägenheten är utmärkande i hög standard med genomgående ekparkettgolv samt helkaklat badrum med klinker utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Alla vitvaror är från Siemens. Låg avgift som inkluderar utöver värme även digital-TV basutbud med kanalerna 1-12 samt fiberbredband 100mbit. Varmt välkomna på visning!

54,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 949 kr inkl. värme, kallvatten, telefoni, digital-TV basutbud och fiberbredband 100mbit.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
302
Byggår:
2016/2017
Driftskostnad:
329 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Vita målade väggar och golv av ekparkett. Innanför entrén är golvet av praktisk klinker som går lätt att torka av från smutsiga skor. 6 garderober/skåp som skänker goda förvaringsmöjligheter.

KÖK/VARDAGSRUM
Arbetskök öppet mot matplats och vardagsrum. Helt nytt och oanvänt från 2017. Maskinell utrustning bestående av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn- och micro, integrerad köksfläkt och diskmaskin. Golv av ekparkett och vitmålade väggar. Stor fransk balkong mot kommande trevlig gågata.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinker. Praktisk svängbar duschvägg i glas, handfat i kommod och WC. Tvättmaskin och torktumlare i pelare. Liksom köket helt nytt och oanvänt.

SOVRUM
Golv av ekparkett och vitmålade väggar. Utgång till egen upplåten uteplats i innergård.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

2 949 kr inkl. värme, kallvatten, telefoni, digital-TV basutbud och fiberbredband 100mbit.

Driftskostnad

3 950 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 750 kr
Försäkring: 1 200 kr

Kommentar

Driftskostnaderna är uppskattade då nuvarande ägare ej bott i lägenheten, och avser hushållsel och uppvärmning av varmvatten i beredare samt hemförsäkring. Schablonkostnaden för hushållsel och uppvärmning av varmvatten är angiven av byggherren Skanska.

Andel i föreningen

1,68%

Andel av årsavgiften

1,68%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

flerfamiljshus

Byggnadsår

2016/2017 Klart för tillträde 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Byggherre för produktionen var SKANSKA

Energideklaration finns ej. Enligt lag behövs inte energideklaration utfärdas vid nyproduktion om överlåtelsen skett innan byggnaden tagits i bruk. Därav finns ingen upprättad hos föreningen. Skyldigheten att utfärda energideklaration inträder två år efter att byggnaden tagits bruk och skall utföras av ägaren (föreningen).

Fastighetsbeteckning

Skutan 1

Förening

Namn

Brf. Hamnparken 1

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Hamnparken 1 registrerades hos Bolagsverket den 17 september 2015 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler till nyttjande utan tidsbegränsning. I april/maj 2017 stod nybyggnationen av fastigheten, som utfördes av SKANSKA, klar att tillträdas av medlemmarna. Fastighetsbeteckningen är Skutan 1 och föreningen äger marken vars totala areal är 1605 kvm. I föreningen finns totalt 40 lägenheter fördelat på flerbostadshus 2-5 plan och radhus med en total bostadsarea på 3244 kvm. Utöver bostadslägenheterna finns även två lokaler med en total lokalarea på 179 kvm. I den ena lokalen bedrivs caféverksamhet. I källarplanet finns lägenhetsförråd, cykelförråd samt tekniska utrymmen.

Byggnaderna värms upp med fjärrvärme genom vattenburet system med radiatorer under fönster. Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning.

Bostadsrättsföreningen har gemensamt elabonnemang och debiterar respektive bostadsrättshavare för förbrukning enligt separat mätning (ej inräknat i angiven avgift).

Behållare för hushållssopor och komposterbart matavfall finns i soprum.

Varje lägenhet har utrustats med egen tvättmaskin och torktumlare. Gemensam tvättstuga finns ej.

Föreningen disponerar 40 st parkeringsplatser med motorvärmaruttag. På sikt kommer parkeringarna att flyttas till kommunens pågående bygge av parkeringsgarage, då kommer alla 40 lägenheter i föreningen att erbjudas en garageplats där. Sundsvalls kommun kommer kontakta Brf Hamnparken 1 då när det blir aktuellt.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

40

Antal lokaler i föreningen

2

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Viktiga dokument

Om området

Inre Hamnen

I Inre hamnen intill centrum bor du på ett lugnt, vackert och hamnnära läge. Närheten till vatten är uppenbar och stadens puls och rika utbud på kort promenadavstånd.

Kommunikation

Här finns busstrafik och tågstation alldeles i närheten. En kort promenad tar dig snabbt in till centrum.

Karta

Hör av dig till Mariette Boström för mer information!

Mariette Boström

Mariette Boström

Sundsvall

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0702850520

mariette.bostrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad