Salagatan 30

Bilder

  • Såld!

Salagatan 30 , Spånga/Solhem , STOCKHOLM

I attraktivt läge finner ni denna välplanerade och trivsamma 4:a i toppskick med inglasad balkong med skön förmiddagssol placerad på husets gavel! Det här är en av de få större lägenheterna i området som är utrustad med både badrum och extra wc, det finns även ekparkett i alla rum. Från porten är det inte mer än ett par hundra meter till Spånga Station. Därifrån tar ni er till Stockholm C på bara 12 minuter. Lugnt område med närhet till närservice, shopping och grönområden. Inom promenadavstånd finns både förskola och skola samt ett nyöppnat gym. Välskött förening med god ekonomi. Kabel-TV, bredband och ip-telefoni ingår i avgiften!

100 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 683 kr inkl Värme, VA, Kabel-tv, Bredband & ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
821
Byggår:
2007
Driftskostnad:
826 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

100 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Ljus och inbjudande hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Här finns hatthylla, plats för skoställ och garderober.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med vackert ljusinsläpp ifrån balkongdörr och stora fönster längs vardagsrummets ena kortsida. Golvet är parkettgolv och väggarna är vitmålade och har en fondvägg i mörk kulör.

BALKONG
Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen med utsikt över föreningens innergård.

KÖK
Modernt och praktiskt parallellkök. Här finns också en stor matplats som inrymmer köksbord och stolar för 6 personer. Vid matplatsen har man ett rikligt ljusinsläpp ifrån fönster i två väderstreck. Köksluckorna är vita med rostfria handtag och med den mörka bänkskivan i laminat får köket en snygg kontrast. Ovanför bänkskivan sitter svart kakel. Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggnadsugn under hällen, köksfläkt, inbyggd micro och separat kyl och frys i full höjd. Väggarna är målade i vitt och golvet är parkettgolv.

BADRUM
Väldigt rymligt och helkaklat badrum i vitt med klinker i en mörk kulör och golvvärme. Här finns den egna tvätthörnan med tvättmaskin från Electrolux och utrymme för torktumlare. Tvättdelen har även en arbetsbänk där du praktiskt kan hålla till för att vika din tvätt. Badrum har väldigt gott om förvaringsplatser i form av tre väggskåp samt ytterligare ett skåp i toalettkommoden. Ovanför kommoden sitter ett spegelskåp med belysning. Här finns också toalett och badkar med svängbar glasdörr.

GÄSTTOALETT
I gästtoaletten är väggarna målade i vitt och golvet är av klinker. Här finns toalett och handfat med spegel ovanför. Ovanför handfatet sitter vitt kakel.

SOVRUM 1
Större sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar med diskret fondtapet. Detta sovrum har en stor klädkammare samt två garderober.

SOVRUM 2
Här är väggarna vitmålade med en fondtapet och golvet är av parkettgolv. Två garderober för förvaring.

SOVRUM 3
I detta sovrum finns två garderober. Golvet är av parkett och väggarna är vitmålade med diskret fondvägg. Idag som kontor/gästrum men vid behov passar det alldeles utmärkt som ett till sovrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 7, hiss finns

Avgift

5 683 kr inkl Värme, VA, Kabel-tv, Bredband & ip-telefoni

Driftskostnad

9 918 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 854 kr
Försäkring: 4 064 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,90761%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Byggnad med stor välutrustad tvättstuga, gästlägenhet och styrelserum finns på innergården.
Barnvagnsförråd finns på entréplan.
Cykelförråd med ingång från sidan av huset.

Fastighetsbeteckning

Gunnebo 11

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd om ca 2,5 kvm.
100/100 Mbit/s levereras via telia.

Förening

Namn

Brf Solrosen 1

Om föreningen

Föreningen består av fyra flerbostadshus med totalt 133 lägenheter. Husen byggdes av JM AB. Storholmen sköter både den tekniska och den administrativa förvaltningen av föreningen. Hemsida: www.ttf.se

Gemensam tvättstuga på gården. I föreningen finns även cykelförråd/barnvagnsrum, källsorteringsrum och samlingslokal. Övernattningslägenhet med fyra bäddar kan hyras för 200 kr/natt.

Totalt finns 92 st parkeringsplatser varav 34 st är i carport. Avgiften är från 350-700 kr/mån.

Föreningen har tecknat en försäkring för fastigheten, där ingår ett kollektivt bostadsrättstillägg som gäller för samtliga bostadsrättshavare. Hemförsäkring tecknar bostadsrätthavaren på egen hand.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1.070 kr (2,5% av basbeloppet) och en pantsättningsavgift om 428 kr/pant (1% av basbeloppet). Dessa avgifter betalas av köparen.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brfsolrosen1.se

Om området

Spånga/Solhem

Bostadsrätten är belägen Solhem, ett lugnt och trivsamt område. Solhem är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun. I början av 2000-talet byggdes det första nya större bostadsområdet på många år i Solhem. På Avestagatan uppfördes radhus och parhus, ritade av arkitekt Marianne Ocklind. Väster om centrum bebyggdes kvarteret Finnbo med lägenheter, färdigställda 2008.

I Solhem har du närhet till flera grundskolor; Vinstaskolan, Solhemsskolan, Nälstaskolan samt Spånga gymnasium. Det finns även ett brett utbud av förskolor. Från Solhem når du Mälarens stränder vid Hässelby strand på ca 10 minuter med bil.

Kommunikation

På kort gångavstånd finns Spånga pendeltågsstation, det tar ca 12 min till Stockholm City.
I anslutning till stationen finns en bussterminal med flertalet busslinjer.

Närservice

På gångavstånd finns Spånga centrum med affärer, banker och service. I närliggande Vällingby City och Bromma Blocks finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.

Parkering

Totalt finns 92 st parkeringsplatser varav 34 st är i carport. Avgiften är från 350-700 kr/mån.
58 parkeringsplatser varav 23 med motorvärmare.
34 parkeringsplatser med carport, varav 17 med motorvärmare.
5 stycken är avsedda för personer med rörelsehinder.
Gratis parkering på närliggande gator.
Gäster hänvisas till att parkera längs med Salagatan, vid p-platser på Salagatan 2 alternativt att parkera på gästparkeringen vid tennishallen.

Karta

Hör av dig till Christoffer Asplund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad