Pumpbrinken 1A

Bilder

  • Såld!

Pumpbrinken 1A , Spånga Solhöjden , Stockholm

Nu har du chansen att bli ägare till denna fina familjevilla på populära Solhöjden! Huset är totalt 176 välplanerade kvm med allt du behöver på entréplanet. Rymligt vardagsrum med braskamin, ett modernt kök, tre bra sovrum, helkaklat badrum med bubbelbad, gästtoalett samt tvättstuga. I källaren finns dessutom ett extra allrum/sovrum, ett nyrenvoerat badrum och garage. Tomten har ett högt fint läge med sol under större delen av dagen. Runt knuten ligger Spånga Centrum och pendeltåget som tar 13 min in till City. Välkommen hem!

114 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
114 kvm
Biarea:
62 kvm
Tomtarea:
625 kvm
Byggår:
1975
Driftskostnad:
4 294 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

114 kvm

Biarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

- ENTRÉPLAN -

ENTRÉ & HALL
Rymlig och luftig entré med gott om plats för avhängning. Golvet är av klinker som gör det praktiskt lätt att hålla rent innanför dörren samt väggarna har gröna tapeter. Vidare tar man sig från entrén in till hallen som har ingång till två av sovrummen, gästtoaletten, badrummet, köket och vardagsrummet samt en stor klädkammare. I hallen ligger det plastmatta på golvet och väggarna pryds av gröna tapeter.

KÖK
Köket helrenoverades 2005 och inrymmer matplats för 6 personer. De träfärgade köksluckorna med en vitrindel går väl ihop med parkettgolvet och ger ett enhetligt och smakfullt intryck. Den mörka bänkskivan är av laminat och ovanför bänkytor och diskbänk sitter vitt kakel som snyggt bryter av. Den maskinella utrustningen i rostfritt från Electrolux ger en känsla av lyx och består av separat kyl och frys (2007), diskmaskin (2015), spis med häll (2006) och köksfläkt (2015). Här finns även en microvågsugn (2007) från Whirlpool. Väggarna som är tapetserade i en ljusgul ton ger köket en varm hemtrevlig känsla.

VARDAGSRUM
Stora fönsterpartier längs hela ena sidan samt ytterligare fönster i motsatt väderstreck ger vardagsrummet ett rikligt ljusflöde och gör att rummet känns luftigt, ljust och trivsamt. Vardagsrummet har en spännande planlösning i vinkel vilket ger varagsrummet en mer privat matdel för trevliga sällskapskvällar. Golvet är av parkett och väggarna är tapetserade i en ljust gul ton. Här finns även en braskamin som installerades tillsammans med skorsten 2007, perfekt att tända när det är riktigt kallt för en varmare rumskomfort eller bara för en mysigare hemtrevnad. I vardagsrummet finns även ingången till ett av sovrummen samt utången till husets insynsskyddade uteplats i sydvästläge.

BADRUM
Vackert rofyllt badrum med väggar kaklat i blått och vitt samt vitt golvklinker med golvvärme. Här kan du unna dig avkoppling i vardagen i husets egna bubbelbadkar. Badrummet har också toalett och toalettkommod med underskåp samt ytterligare ett vägghängt skåp för praktisk förvaring av hygien- och badrumsartiklar. Ovanför toalettkommoden sitter en spegel med belysning och i badrummet finns även en handukstork. Hela badrummet totalrenoverades 2004.

GÄSTTOALETT
Fräsch gästtoalett med beiget klinker och väggarna är tapetserade i en ljusbeige/vit färg. Här finns en toalett, handfat med underskåp samt ovanför handfatet är det beiget kakel och där sitter även ett spegelskåp med belysning.

SOVRUM 1
Det första sovrummet har ett ljust golv av laminat och vita mönstrade tapeter samt en fotovägg med palm-motiv. Här finns också en garderob.

SOVRUM 2
I sovrum nummer två ligger ett massivt trägolv och väggarna är klädda med vita tapeter samt en fondvägg med idol/kändis-motiv.

SOVRUM 3
I det tredje sovrummet på entréplanet är det massivt trägolv samt vitmålade strukturtapeter på väggarna och en fondvägg med grafitti/city-motiv.

TVÄTTSTUGA
Rymlig tvättstuga med många praktiska skåp och bra arbetsytor i form av bänkskiva av laminat och tvättho, städskåp, väggskåp och hyllor. Tvättmaskin med plats för 7kg tvätt från Electrolux (2015) och torktumlare från Whirlpool (2009). I tvättsutgan finner man även husets varmvattenberedare som inrymmer 300 l från Nibe (2010). Väggarna är tapetserade med blå strukturtapeter och golvet är av linoleummatta. Här finns även en grovingång från trädgården.

- KÄLLARPLAN -

HALL
Nedanför trappen i källarplanet finns först en liten förhall, härifrån tar du dig sedan vidare till garaget eller husets inredda del av källarplanet. I förhallen finns även en matkällare. Här är väggarna målade i en crémevit nyans och golvet är av plastmatta. I den inre hallen sedan i den inredda delen finns en garderob.

DUSCHRUM
Trendigt duschrum som installerades 2009 med gråspräckligt klinkergolv med govvärme och stora vita kakelplattor på väggarna med en snygg detalj i form sten lagt som en pelare på ena väggen. Här finns en duschkabin, toalett, toalettkommod med underskåp och spegelskåp med belysning samt en handdukstork.

SOVRUM 4
Ett riktigt stort sovrum med parkettgolv och snygga metallicblå-grå tapeter samt en fondvägg i svart med silvrigt mönster. Här finns också två garderober.

GARAGE
Från källarplanet kan man ta sig till husets garage via först ett mellanutrymme. Mellanutrymmet har gröna målade väggar och plastmatta på golvet och garaget har gröna målade väggar och gult stengolv.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med sluttningsvåning

Byggnadsår

1975

Uppvärmning

Direktverkande el, luftvärmepump och braskamin

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 april 2015
Energiklass: F
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta/Krypgrun
Stomme: Trä
Fasad: Trä/Tegel
Fönster: 2-glas/3-glas
Tak: Plåt

Övrigt

2015 Ny dränering utanför garaget på entrésidan
2014 Nya 3-glas fönster i sovrummet på nedre plan
2014 Grund omputsad och målad
2009 Nytt yttertak
2009 Helt nytt badrum på nedre plan
2008 Byggt vedbod
2007 Installerat braskamin
2006 Installation av luftvärmepump
2006 Målat fasaden och bytt panelen på gaveln mot söder
2005 Nyrenoverat kök
2004 Nyrenoverat badrum på entréplanet
2004 Och framåt har huset målats om och tapetserats invändigt

Fastighetsbeteckning

Astrid 11

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

51 539 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 38 340 kr
VA: 3 336 kr
Renhållning: 3 253 kr
Sotning: 350 kr
Försäkring: 6 260 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Nuvarande ägare har använt 29 900 kWh/år.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 197 000 kr, varav byggnadsvärde 1 516 000 kr

Summa pantbrev

3 464 400 kr

Tomt

Areal: 625 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Om området

Karta

Hör av dig till Sandra Liedberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad