Renfanegränd 47

Bilder

  • Såld!

Renfanegränd 47 , Vällingby - Kälvesta , Stockholm

Kedjehus i modernt skick med garage intill huset! Gatans största gaveltomt med altan i söderläge. Superb samfällighet där det mesta ingår i samfällighetsavgiften! Vitt kök med bardisk och öppen planlösning mot matplats.

130 kvm, 5 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
130 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
530 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
3 550 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

130 kvm

Rumsbeskrivning

Samfällighetsavgiften är 2.550kr /månad och där ingår uppvärmning ,VA, sophämtning, renhållning, Kabel TV, Bredband, telefon (genom Bredbandsbolaget).

Hall: Ljus hall med ny ytterdörr med fönster i samt frostat glasparti vid sidan om denna. Väggarna är vitmålade och på golvet i entrén ligger ett ljust klinkergolv. Vidare in i hallen ligger ekparkett. Nedsänkt tak med infällda spotlights.

Kök/Matplats: Hemtrevligt utrymme med stort ljusinflöde öppen planlösning mot det moderna köket. Matplats av större modell som rymmer familjemiddagen och de stora kalasen. Praktisk serveringsbänk delar matplats och kök samt inrymmer gott om förvaringsskåp. Köket från 2012 består av vita lackade luckor med mjukstängningsfunktion och en maskinpark i rostfritt utförande. Kyl och frys står separat och är i vitt utförande. Köksutrustningen består av induktionshäll, inbyggd micro samt ugn. Svarta bänkskivor samt en dubbelho med avrinningsyta med spotlights ovanför. Svart och vitt kakel ovanför arbetsytorna samt rejäla och kromade handtag på alla köksluckor. Vitmålade väggar, ekparkett och infälld spotlightbelysning i hela utrymmet.

Tvättstuga: Rymlig tvättstuga med egen utgång bestående av glasdörr som gör utrymmet ljusare än de flesta tvättstugor. Ytskikten består av svart klinkergolv och vita helkaklade väggar med svart bård. Här finns förutom tvättmaskin även vita linneskåp och en lång tvättbänk samt tvättho.

Sovrum 1: Master bedroom med gott om plats för en dubbelsäng, sängmöblemang och garderober. Ljust laminatgolv och målade väggar samt fondvägg med tapet.

Sovrum 2: Stort sovrum med dubbla fönster samt utgång till altan. Ljust laminatgolv och målade väggar samt fondvägg med tapet.

Sovrum 3: Mindre sovrum med plats för enkelsäng och möblemang. Ljust laminatgolv och målade väggar samt fondvägg med tapet.

Duschrum: Modernt badrum som renoverades 2008 med klinkergolv och golvvärme samt helkaklade väggar. Här finns ett praktiskt vädringsfönster, handukstork, dusch, wc och bidé. Snyggt spegelskåp med spotlights samt matchande handfat med vit kommod. Spotlightbelysning i taket.

Vardagsrum: Grandiost vardagsrum med 3 fönsterpartier och en generös takhöjd. Här finns plats för matsalsmöbler alternativt att inreda ytterligare ett sovrum. Golvet består av ekparkett och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet nås det stora förrådet med lägre takhöjd.

Förråd: Gigantiskt förråd om ca 40 kvm med möjlighet att inreda till 2-3 sovrum. För detta krävs bygglov. Kontakta Stockholm stad för mer information.

Sovrum 4: Gulligt tjejrum med rosamålade väggar och ljust laminatgolv samt högt i tak. Utanför sovrummet finns en mindre hall med en dubbelgarderob.

Badrum: Badrum som erbjuder ett badkar, wc, vädringsfönster, handfat med vit kommod samt spegelskåp med spotlightbelysning. Badrummet renoverades 2008 och ytskikten består av vita klinkerplattor samt vita helkaklade väggar med svarta inslag.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans kedjehus

Byggnadsår

1973

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 mars 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 135 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä och tegel
Fönster: 3-glas
Tak: Papp

Övrigt

RENOVERINGAR
Vardagsrum målades - 2014
Entréplan (Sovrum 1,2,3 + matsal, kök och hallen) - 2012
Fönster och 3 dörr byte - 2012
Träpanel byte (hela trä fasaden) - 2011
Uterum byggdes - 2011
Tvättstuga - 2011
Takpappbyte - 2010
Staket bak - 2010
Dusch och badrum - 2008

Fastighetsbeteckning

Jordrevan 19

Övriga byggnader

Intill huset ligger ett garage med tillh��rande förråd som även har utgång till baksidan av huset.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

42 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 200 kr
Väg, samf: 30 600 kr
Försäkring: 4 800 kr
Beräknat antal personer: 5

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 346 000 kr, varav byggnadsvärde 1 200 000 kr

Summa pantbrev

2 419 250 kr

Tomt

Areal: 530 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Jordrevan GA:1-GA:2

Tillträde

Juli 2014

Om området

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Vällingby / Hässelby / Spånga

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad