190
MED81612A7293CA4B11B4A2C06DA52BDB5A

Ljus 2:a med solig balkong!

Såld!

Stenhagen, Uppsala

Herrhagsvägen 193


Såld!
Slutpris: SEK 1,550,000

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna ljusa 2:a i toppskick. Lägenheten har generöst takhöjd och gott om ljusinsläpp från de stora fönsterna vilket resulterar en luftig känsla i bostaden.
Lägenheten är planerad med ljusa färgval, öppen och smart planlösning, rymlig balkong med plats för sittgrupp och ett kvadratsmart vardagsrum. Stilrent genomgångskök med anslutning till både sovrum och vardagsrum. Denna bostad är belägen i ett nyproducerat och växande område inom Stenhagen med ett stenkast ifrån köpcentrumet, livsmedels handel, Ica maxi, vårdcentral och förskola. Här bor du med naturen och fina strövområdet inpå knuten och utmärkta bussförbindelser till Uppsala centrum.

Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig mäklare Walat Taha på 0707- 925 943 eller via walat.taha@husmanhagberg.se

Om området

Stenhagen ligger i den västra delen av Uppsala och är ett expanderande och populärt område. Avståndet från Stenhagen till stadskärnan i Uppsala är ca fem kilometer och i närheten finns exempelvis Stenhagens Köpcentrum, villaområdena Berthåga och Flogsta. Stenhagen ligger beläget intill väg 55 mot Enköping. Området är barnvänligt och utgörs av stora gröna naturområden samt närhet till service och fina strövområden. Sjön Mälaren med bad och båtplatser ligger ca 9 km från Stenhagen. Bebyggelsen i Stenhagen utgörs av villor, bostadsrätter och hyresrätter. Som boende i Stenhagen har du nära till Stenhagens bildnings- och kulturcentrum som bland annat erbjuder sporthall, café och bibliotek.
Det finns flera förskolor i området samt skola upp till högstadium.

Kommunikation

Goda kommunikationer med flera busslinjer. Restid till centrum ca 15 minuter. Från Stenhagen finns det fina belysta cykelvägar mot Uppsala city.

Närservice

Stenhagens köpcentrum erbjuder bland annat följande butiker: ICA Maxi, Jysk, Siba, Lindex, Järnia, apotek, blomsterbutik, Rusta, Ö&B, Systembolaget, McDonalds och Coop Forum.

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,017 Inkl. Värme, Kabel-TV och Bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer12-2065-1-37-1 / 1102
Byggår2016
Driftskostnad240 kr/månad

Bilder

Matplats

Kök

Sovrum

Arbetsrum

Badrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Sovrum

Balkong

Entré

Hall

Fasad

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
-Hall-
Mycket ljus och öppen hall som ger dig ett luftigt första intryck. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i intilliggande klädkammare/garderob. Golvet består utav parkettgolv samt vita väggar.

-Vardagsrum-
Stort och ljust vardagsrum med utgång till solig balkong. Här har du flertalet möbleringsmöjligheter och möjlighet att sätta din egen prägel. Inrett med parkett golv och vitväggar.

-Kök-
Köket är stilrent och håller en modern design, genomgångskök integrerat med vardagsrummet. Här finner du goda arbetsytor på bänkskivan som är i laminat och även bra förvaring bakom vita över- & underskåp. Vitvarorna är i en mycket fin vit färg som passar perfekt till kökets färger. Spis med ugn, kyl och frys, fläkt och diskmaskin. Parkettgolv och vita väggar.

-Sovrum-
I sovrummet finner du gott om plats för en storsäng, garderob samt genomgångsdörrar. En mycket smart lösning för den som önskar sig öppenhet mellan rummen men även en dörr för lugn och ro. Vitmålade väggar och parkettgolv. Bra med förvaring plats i garderoberna.

-Kontor/Klädkammare-
I anslutning till hallen finns en praktisk kontor utrustad med parkettgolv och vita väggar. Den är rymlig och passar perfekt för den som önskar sig ett arbetsrum. Självklart kan man använda den som en klädkammare om intresset inte finns för ett arbetsrum.

-Dusch/WC-
Ett mycket fint badrum med vitt kakel på väggar och mörka klinkers på golvet. En mycket smart placerad arbetsbänk ovanpå tvättmaskin och torktumlare. Väl tilltagen duschplats med glasväggar, WC och överskåp med spegel.

-Balkong-
Fin och rymlig balkong med plats för sittgrupp. Denna balkong erbjuder plats för trevligt umgänge och mysiga stunder.
Antal rum
2 rum
Boarea
55 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 3,017 Inkl. Värme, Kabel-TV och Bredband
Driftskostnad
SEK 2,880 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,680
Försäkring
SEK 1,200
Andel i föreningen
0.92787 %
Andel av årsavgiften
0.92787 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB Brf 65 Flintstenen
Om föreningen
Föreningens fastigheter Uppsala Berthåga 61:1 och 63:3 byggdes åren 2014-2016 med första inflyttning i november 2015.
I föreningen finns 80st lägenheter med adress Citrinvägen 1-30 och Herrhagsvägen 191-199
Tv och bredband
TV anslutet till kabelnät. Leverantör: ComHem
Bredband. Leverantör: ComHem
Parkering
58 parkeringsplatser med elplint. Går att hyra för 350kr/mån. Till parkeringsplatser är det separat kö.

Karta

Stenhagen Uppsala

Herrhagsvägen 193

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg