190

Österbybruk, Österbybruk

Ängsvägen 10Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

72 kvm

BIAREA

84 kvm

TOMTAREA

955 kvm

BYGGÅR

1950

DRIFTSKOSTNAD

2 395 kr/månad

Välkommen till denna charmiga villa belägen på den lantliga Ängsvägen i Österbybruk. Här erbjuds ett litet hus med en bostadsyta om 72 kvadratmeter, perfekt för den som söker det lantliga livet. Med tre rum skapar denna villa en mysig och hemtrevlig atmosfär.

På en tomt om 955 kvadratmeter finns gott om plats för trädgårdsaktiviteter och avkoppling. Dessutom finns ett garage beläget under altanen, vilket gör det bekvämt att parkera och ha nära tillhands förvaring.

Huset är välunderhållet och har genomgått radonsanering samt installation av radonsug år 2014, vilket ger trygghet och säkerhet. Dessutom har elen i hela huset renoverats av en fackman år 2013, vilket ger en modern och pålitlig elinstallation.

Uteplatsen är en riktig pärla, med en stor altan under tak där du kan njuta av förmiddagssolen. Här finns gott om plats för matbord och stolar, perfekt för trevliga grillkvällar eller avkopplande stunder.

Med sin lantliga omgivning och närhet till naturen är detta ett perfekt hem för den som söker lugn och ro. Ta chansen att skapa ditt drömboende i detta lilla hus på Ängsvägen i Österbybruk.

Välkommen att boka visning!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Östhammar Österbybruk

Ängsvägen 10

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret