230
MED8F256DE60C1047C498E46985AC1D8FA6

Kapellgärdet, UPPSALA

Orgelgatan 9


PRIS (fast pris!)2 125 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1.5 rok

BOAREA

43 kvm

VÅNING

7 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

96

MÅNADSAVGIFT

3 100 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

2 125 000 kr Fast pris!

Bästa lägenheten i stan med terrass?

Fast pris // Relax/Bastu // Våning 7 av 7 // Toppmodern // Magiska solnedgångar

Välkommen till denna fantastiska arkitektdesignade lägenhet i BRF Block högst upp! Med sina 43 kvm och en stor terrass erbjuder denna bostad en perfekt kombination av bekvämlighet och stil.

Föreningen stoltserar med tre gemensamma takterrasser som är utrustade med utekök för trevliga utomhusmiddagar. Dessutom kan du njuta av en egen spaavdelning där du kan koppla av och samtidigt beundra den fantastiska utsikten över Uppsala city.

Andreas Martin-Löf, som idag räknas in bland landets främsta arkitekter skapade hörnkvarteret Block som fått en stark, modern identitet med en ödmjukhet som hedrar gammal tegelarkitektur. I husets inre förenas harmonisk design med god funktion. Ytorna är matta och varma, materialen noga utvalda och av hög kvalitet.
Lägenheterna i Block är genomtänkta in i minsta detalj, från de mattsvarta ytorna till glaspartierna mot utsikten.

Ljus och rymd är genomgående teman i denna bostad. Den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna skapar en ljus interiör och ger generös utsikt. Terrassen är också utrustad med glasfronter och skjutdörrar som ytterligare förstärker känslan av rymd och ljus i lägenheten.
Golven är klädda med ljus pigmenterad ek och i badrummen finner du smakfull och hållbar granitkeramik i nyansen Swedish Green, vilket ger en klassisk touch. Badrummen är utrustade med rektangulära handfat och svarta takspottar samt spegelskåp med belysning.

Väggarna och innertaken har vilsamma, ljusa kulörer och strömbrytare samt eluttag är utförda i mattsvart för en modern touch. Badrummen är klädda i matt vitt kakel med ett tegelmönster som påminner om husets fasader.

Det handtagslösa köket har en lättskött, praktisk och elegant urban stil. Skåp- och lådfronterna är i sammetstextur och integrerade vitvaror ger en stilren känsla. Bänkskivorna i kvartskomposit ger en robust kontrast till de svarta vattenblandarna i borstad krom, som är speciellt utvalda.

Från Block kan du njuta av en fri sikt mot norr och väster, med den klassiska Uppsalavyn där Domkyrkan och slottet står i fokus.
Med den nya snabbcykelbanan precis utanför Block har du snabb tillgång till Uppsala Resecentrum. Härifrån kan du enkelt ta dig till fjärr- och pendeltåg samt alla busslinjer som Uppsala har att erbjud
Lägenheten har ett utmärkt läge i det centrala området Kapellgärdet, med gångavstånd till centrum och flera träningsanläggningar längs vägen. Det är en perfekt plats för stockholmspendlare då området är väl anslutet till kollektivtrafik. På bara fem minuters cykelavstånd når du resecentrum, där du smidigt kan ta tåget eller bussen till huvudstaden eller resa vidare ut i landet. För dig med bil finns garage i byggnaden. För att underlätta vardagen finns även en närbutik belägen i kvarteret, och du har nära till Vaksala torg med konserthuset och möjlighet till service i affärshuset Kvarnen.

Till lägenheten hör även ett källarförråd där du kan förvara dina ägodelar på ett smidigt sätt.

Tveka inte att anmäla ditt intresse för att få tillgång till all information om denna fantastiska bostad.

Varmt välkommen till ditt nya hem på Orgelgatan 9!

Visningar

Vänligen boka er för visning!

2
juni | söndag
Kontakta mäklaren för att boka visning!

Bilder

MED8F256DE60C1047C498E46985AC1D8FA6
MED5B623F2B6163402AB969D13D265FFF5C
MED7CCD36A5C964429F934B2A99208F9D49
MEDF69300DDC3F74B43B8DB5645B19A85AF
MED9AA6EE4E808E480681F9DE9B7B8D68CD

Planritningar

Planritning

Planritning - Alternativ

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Uppsala Kapellgärdet

Orgelgatan 9

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret