Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Uppsala

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Uppsala

Ska du köpa eller sälja bostad i Uppsala? Våra engagerade mäklare har koll på Uppsala och finns här för dig när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad. Vi har en passion för mäklaryrket och bostadsaffärer som gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare i Uppsala.

Uppsala är en vacker stad vilken erbjuder bra anslutningar med tåg till övriga delar av Sverige genom Uppsala centralstation. Flygplatsen Arlanda ligger endast fem mil bort och det går snabbt att ta sig dit. Våra mäklare kan tipsa dig som söker bostad om trevliga områden som Knivsta, Heby och Östhammar. Det är allt från ensamma studenter till barnfamiljer som vill köpa bostad i Uppsala då staden erbjuder många aktiviteter för alla åldrar, mycket historia och en levande stadskärna. Oavsett om man söker mycket liv och rörelse eller lummiga områden med naturen nära finns det något som passar. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Uppsala ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Uppsala

Uppsala är Sveriges främsta studentstad och det märks i utbudet av aktiviteter. Det är alltid något som händer oavsett om det är sport som Sirius fotboll och Storvreta innebandy eller en konsert i Uppsala domkyrka. I staden finns dessutom otroligt många föreningar att aktivera sig i för den som är intresserad. Både barn och vuxna har stor möjlighet att prova på olika sporter och hitta något som passar just dem. Björklinge och Storvreta är två områden där det är populärt att köpa hus i Uppsala då det är lugna områden som har en närhet till centrala delar av Uppsala.

Värdera bostad i Uppsala

Vad är din bostad i Uppsala värd? Våra erfarna mäklare har koll på den lokala bostadsmarknaden i Uppsala och hjälper gärna till med en bostadsvärdering. När vi värderar ditt hus eller din bostadsrätt väger vi in faktorer så som bostadens skick, läge och hur attraktivt området är. Väl på plats hos er kan våra mäklare även ge förslag på åtgärder som kan höja värdet på din bostad. Välkommen att kontakta våra mäklare i Uppsala för att boka in en värdering redan idag.

Köpa eller sälja bostad i Uppsala

Om ni letar efter nyproduktion i Rosendal, Lindbacken och Gränby eller en klassisk lägenhet i centrala staden så är ni välkomna att kontakta våra mäklare. Vi jobbar hårt för att matcha våra objekt med rätt köpare. Som din mäklare i Uppsala finns vi här för dig när du funderar på att köpa eller sälja bostad. Vi kommer att göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar!

Omdömen från våra kunder

"Vi sålde vår bostadsrätt med Emelie under våren 2023. Vi letade efter en mäklare som kunde hantera en bostadsrättsförsäljning i en utmanande marknad, med andra ord en mäklare med en tydlig säljplan både vad gäller strategi och detaljer. Efter att ha haft kontakt med ett antal mäklare kändes Emelie helt rätt, och vi har inte ångrat oss en sekund. Emelie brinner för alla delar av processen, inte bara själva säljandet, vilket avspeglar sig i hennes engagemang i detaljer gällande exempelvis fotograferingen. Emelies passion för hela processen tror jag var till nytta för själva försäljningen. Vidare gav Emelie ett mycket professionellt intryck i rollen som rådgivare. I vår kontakt med Emelie upplevde vi aldrig att något annat än vårt intresse och våra önskemål låg till grund för hennes rådgivning. Utöver det är Emelie mycket trevlig och vi fick alltid ett mycket gott bemötande oavsett om kontakten gällde juridiska eller ekonomiska frågor alternativt mer praktiska ärenden. Sammanfattningsvis skulle vi varmt rekommendera Emelie som mäklare."
Carl Vilhelm Konrad N4 veckor
Verifierad kund
"En seriös mäklare som håller det han lovar utan krusiduller. Han kommer att få nästa uppdrag med👍"
Erik Micael B4 veckor
Verifierad kund
"Toppenbra mäklare! Trevligt och respektfullt bemötande. Han hade realistiskt prisidé för bostaden och den såldes snabbt. Vi var verkligen nöjda med honom, kändes tryggt under hela processen."
Monika F6 veckor
Verifierad kund
"Jim är en mycket kompetent mäklare som hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt på ett tryggt och professionellt sätt! Rekommenderas varmt! "
Mikael S7 veckor
Verifierad kund
"Smidigt, tydligt och respektfullt bemötande. Alltid tillgänglig."
Eva Maria N12 veckor
Verifierad kund
"Jag är nöjd med bemötande, ibland talade vi förbi varann, men inga problem att rätta till. Jag är nöjd med försäljning i dessa tider"
Anne F14 veckor
Verifierad kund
"Vi är jättenöjda med Rozbeh, proffsigt och fint bemötande under hela processen! Över våra förväntningar."
Julia B14 veckor
Verifierad kund
"Extremt kunnig på alla sätt och vis! Kan området och man kan lita på han i alla lägen! Vi köpte våran lgh av han och fick redan då intrycket av att vi ville ha han när vi väl skulle sälja. Vi är riktigt nöjda!"
Pontus K14 veckor
Verifierad kund
"Emelie har bemött oss som intressent/köpare på ett lugnt och förtroendeingivande sätt. Vi hade inga egentliga förväntningar mer än att mötet med mäklaren skulle vara informativt och ge svar på våra eventuella frågor, vilket uppfylldes. "
Kent R14 veckor
Verifierad kund
"Väl bemött, tillgänglig och trevlig. Är helt klart nöjd med mäklarvalet!"
Filip T17 veckor
Verifierad kund
"Första kontakten var när Emelie ringde en dag, hon undrade om jag ville göra en kostnadsfri värdering av huset. Jag sa att jag eventuellt skulle kunna sälja villan. Så vi bestämmer en möte hemma hos mig, och sen gick det väldigt fort. Jag fick ett mycket bra förtroende för henne, jag trodde att det skulle vara svårt att få huset sålt.men hon var otroligt engagerad. Tack Emelie du var ett proffs!"
Hans-Olov J24 veckor
Verifierad kund
"Jesper har på alla sätt varit flexibel och ihärdig trots tuffa tider på bostadsmarknaden. Vi kan känna oss trygga i att rekommendera Jesper till våra vänner och bekanta. "
Rasmus R25 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande. Bra återkopplingar. Positiv. "
Jan Olof E26 veckor
Verifierad kund
"Tydlig, klar, vänlig och hjälpsam"
Monika Aurora E26 veckor
Verifierad kund
"Trevlig kändes tryggt att jobba med honom han ingav förtroende "
Katarina E26 veckor
Verifierad kund
"Glad och trevlig och mycket professionell. Inte så formell och uppklädd, utan körde en enkel och ledig stil, vilket vi uppskattade. Anlitar gärna Jesper igen."
Christina L26 veckor
Verifierad kund
"Tillgänglig. Gjorde en rimlig värdering av objektet. Arbetade snabbt Nöjd"
Göran K28 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, trevlig, lyhörd och hjälpsam."
Lena A28 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt lätt att prata med inga bekymmer alls mycket nöjd"
Max R29 veckor
Verifierad kund
"I am not from Sweden and this was my first purchase. I am very concerned about how fast all the process is here, but Rozbeh helped me along all the process and explained all the steps. He is very professional and helpful and I will definitely suggest him to other customers "
Samuel Z29 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Svartbäcksgatan 28, 753 32 Uppsala
Öppettider
  • Måndag-fredag 08.00-17:00

Postadress

  • Svartbäcksgatan 28, 753 32 Uppsala
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg