Luthagen, Uppsala

Bilder

  • Kommande®

Luthagen , Uppsala

Välkommen till denna ljusa och välplanerade lägenhet med en funktion som en 2,5:a med ett fint läge i Luthagen. Lägenheten är belägen i en charmig 30-talsfastighet. Här bor du med en välkomnande och rymlig hall, en inre möblerbar hall och ett charmigt kök med mycket förvaring och plats för matgrupp. Sovrum med plats för dubbelsäng och en inbyggd garderob för förvaring. Vardagsrummet är rymligt och har ljusa väggar och ekparkettgolv, här ges plats åt både soffgrupp och matmöbel om så önskas. Från rummet nås balkongen med plats för utemöbel och utsikt över föreningens gård. Badrummet är stamrenoverat och har kaklade väggar och klinkergolv. Här finns en duschhörna och det är förberett för egen tvättmaskin.
Här bor du i en välordnad och trivsam förening med en lummig gård med utemöbler för föreningens medlemmar att nyttja. Luthagen är ett lugnt och populärt område med cykel- och
promenadavstånd till Universitet, Ekonomikum, cafeér, restauranger och all tänkbar service i Centrum. Kort promenadavstånd till motionsspår vid Stabbyskogen.
Välkommen hem!

55 kvm, 2 rok

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Maxim Alami för mer information!

Maxim Alami

Maxim Alami

Uppsala

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0767-11 90 90

maxim.alami@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!