Nordostpassagen 25

Bilder

  • Såld!

Nordostpassagen 25 , Linnéstaden , Göteborg

Lägenhetens kvadratmeter fördelas över tre rymliga rum där ljuset flödar tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck och öppna ytor. På lägenhetens rymliga balkong kan ni njuta av solen. I Nordostpassagen bor ni med närhet till allt vad Linné har att erbjuda, Slottsskogens härliga promenadstråk och bra förbindelser vid Linnéplatsen eller Järntorget. Varmt välkomna på visning!

76,6 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 402 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76,6 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
7021
Byggår:
1969
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76,6 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Efter ni tagit hissen upp till lägenheten möts ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter genom en klädkammare. Under fötterna i hallen ligger ett charmigt och praktisk rutigt klinkergolv. Rakt fram ifrån hallen finns ett mindre rum som kan användas till barnrum, gästrum, arbetsrum eller till en lyxig "walk in closet".

Kök

Till höger från hallen finner ni köket där klinkergolvet fortsätter utan trösklar. Längs högra sidan finns mycket förvaring i form av högskåp samt halv kyl och frys. Längs vänstra sidan finns mer förvaring i form av över och underskåp. Det finns även gott om arbetsyta på kökets ekbänkskiva som matchar snyggt med de vita skåpsluckorna. Maskinparken består utav diskmaskin, diskho, spishäll, ugn, fläkt samt halv kyl och frys. Samtliga i rostfritt stål. I köket finns det plats för stort matbord med tillhörande stolar för sex personer. Från köksfönstret till vänster har ni en fantastisk utsikt över Oscar Fredrik kyrkan.

Sovrum

Till höger från köket finner ni lägenhetens ena sovrum. Detta är rymligt med plats för dubbelsäng samt annat möblemang. Det finns här bra förvaring i form av en klädkammare. Rummet vetter mot den lugna innergården.

Badrum

Badrummet är stilrent helkaklat med vita väggar och ljusgrått klinker under fötterna. Det finns här ett fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, vattenburen handdukstork, spegelskåp, handfat med kommod, toalettstol samt dusch med glasdörr.

Vardagsrum

Mitt emot köket, i ett annat väderstreck, finner ni vardagsrummet. Här finns mycket plats för stor soffa samt tillhörande tv-möbel. Detta rum har ett riktigt härligt ljusinsläpp genom två stora fönster samt en altandörr med glas från golv till tak. Från vardagsrummet når ni lägenhetens stora balkong. Här finns utan problem plats för stor matgrupp eller en större grupp loungemöbler.

Sovrum

Lägenhetens andra sovrum är liknande storlek som de första med gott om förvaring, parkettgolv och ljusa väggar. Även från detta rum når ni lägenhetens härliga balkong.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Avgift

3 402 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 2 000 kr

Andel i föreningen

0,46795%

Andel av årsavgiften

0,52884%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enl överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 januari 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

OLIVEDAL 5:29

Förening

Namn

Brf Nordostpassagen i Göteborg

Om föreningen

Föreningens omfattning
Föreningen består av Vegastadens två översta fastigheter mot Oscar Fredriks Kyrkogata, med adresserna Nordostpassagen 9-19 och 23-31. Föreningen består av 236 lägenheter och 6 lokaler.

Lägenheterna ska användas som permanentbostad.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

234

Antal hyresrätter

27

Antal lokaler i föreningen

8

TV och Bredband

På FiberLAN anslutningen blir hastigheten 100/100 Mbit/s på FiberKOAX blir hastigheten 100/10 Mbit/s. Alla som vill ta del av erbjudandet kontaktar Com Hem.

(information hämtad från föreningens hemsida)

Parkering

Föreningens disponerar över 218 garageplatser (både bil och MC) som hyrs ut till medlemmar (interna), hyresgäster och externa. I dagsläget finns ingen kö till de interna platserna.

Nordostpassagen 9 är berättigad till boendeparkering inom område "M"

Renoveringar

OVK genomförd februari/mars 2017.
Under december 2016 har isblockerare och värmeslingor installerats på tak och burspråkstak för att förhindra istappsbildning.
Under 2017 kommer en översyn av värme och ventilation göras enligt underhållsplan.
Under 2016 och början av 2017 färdigställdes en omfattande relining.
Porttelefon

Ekonomi

Inga förändringar planerade (2018--08-02).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Övrigt

Cykelförråd finns i anslutning till varje trapphus.
Till varje lägenhet finns ett förråd.
Föreningen har en gästlägenhet som kan bokas av medlemmar.
I föreningen finns fullutrustade tvättstugor som bokas via aptussystem (webb eller app).

Om området

Linnéstaden

Vackra Linnéstaden med sina rikt utsmyckade sekelskifteshus ligger centralt belägen inramad av Haga, Masthugget och Slottsskogen.
I det myllrande folklivet vid torgstånden, trottoarserveringarna och kaffeshopparna vilar en avspänd atmosfär, trots en stadig puls från storstaden. Längs lummiga Linnégatan som drar fram från Järntorget till Linnéplatsen vid Slottsskogens rand, hittar du det mesta man kan behöva. Apotek, mataffärer, systembolag, restauranger, blommor, inredning, mode…
I en vacker gammal skolbyggnad i rött tegel ligger den ideellt drivna biografen Hagabion som visar filmer från hela världen. Med bar och restaurang har den också sommartid en av Linnégatans mest inbjudande uteserveringar. För dig som uppskattar det personliga och lite udda finns också trendiga Långgatorna. I en miljö där gammalt möter nytt väntar shopping, matupplevelser och barrundor. Här ligger också den fina gamla Saluhallen Briggen med delikatessdiskar och små intima lunchrestauranger.
Soliga dagar hägrar Slottsskogen i söder som älskas av göteborgarna för sina sköna park- och skogsområden och djurhagar. Här finns kaféer och restauranger och det anordnas också populära event med både sport och musik. Inte långt bort har du också Botaniska Trädgården som är en av Europas största i sitt slag. Här finns 16000 arter och bland annat Sveriges största samling av tropiska orkidéer. Till trädgården gränsar naturreservatet Änggårdsbergen som bjuder på en storslagen natur att vandra, springa eller cykla i.
I området har du närhet till flera vårdmottagningar, förskolor och skolor. Kommunikationerna är de bästa tänkbara. Järntorget är knutpunkt för flera buss- och spårvagnlinjer och hållplatser finns också vid Prinsgatan, Olivedalsgatan, Linnéplatsen och Masthuggstorget.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte