Fredrik Thulin

Hemma överallt i Göteborg Centrum

Din mäklare i Göteborg Centrum

Kontakta mig

Fredrik Thulin

Fredrik Thulin

Reg. Fastighetsmäklare, Delägare

Göteborg Centrum

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Om man letar efter den bästa mäklaren i stan så är det utan tvekan Fredrik Thulin. Mycket professionell och gör det lilla extra. Kan varmt rekommendera "
Louise H2 veckor
Verifierad kund
"Man fick alltid snabb återkoppling vid kontakt och var väldigt tydligt och enkelt vid kontraktsskrivningen av vår nya bostad. Vi var jättenöjda! "
Frida S2 veckor
Verifierad kund
"Tycker bemötandet var bra Snabb återkoppling och bra kontakt "
Hanna D5 veckor
Verifierad kund
"Tack Fredrik för ditt fantastiska engagemang!"
Ida I12 veckor
Verifierad kund
"Fredag bemötte mig vänligt hela tiden . Han har varit tillgänglig i alla tider. Han kom med förslag om hur vi ska hantera olika situationer och olika lösningar. "
Ahmad F12 veckor
Verifierad kund
"Vi fick god hjälp av Fredrik att sälja vår lägenhet till ett acceptabelt pris under bråda förhållanden i den kärva marknad som råder. "
Jonas H13 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra upplevelse av att sälja med Fredrik Thulin! Bra försäljning trots tuff marknad. Rekommenderar!"
Matilda G28 veckor
Verifierad kund
"Hej! Fredrik tog hand om vår försäljning på störts allvar och såg till att vi hitta vår köpare till slut."
Urban B29 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och informativ. Håller en uppdaterad under alla steg."
Axel J30 veckor
Verifierad kund
"Trevlig individ som var tydlig och bidrog till en smidig affär! "
Nils M30 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig och tydlig i sin kommunikation. "
Rebecka L31 veckor
Verifierad kund
"Fredrik är den bästa mäklare jag har varit i kontakt/gjort affär med, och då har jag både sålt och köpt lägenheter innan. Trygg i sitt agerande och vägledande, vilket fick mig och känna att läget var under kontroll från första stund. Över förväntan när det kommer till handling både innan och efter visning. Fredrik var tydlig med vilka förutsättningar som skulle leda till den bästa affären både för mig som säljare och för eventuella köpare. Och, sagt å gjort. Trevlig och härlig och ha och göra med var bara ett plus."
Kristoffer M32 veckor
Verifierad kund
"Fredrik är lyhörd, professionell, lösningsorienterad och hade stor kunskap både om området och marknaden för min försäljning. Hans raka och tydliga kommunikation har medfört att jag har känt mig trygg i processen från start till slut. Uppskattar särskilt att han tog sig tid att svara på mina många frågor som förstagångssäljare samt var snabb på att adressera och hitta lösningar till ett mindre orosmoment kopplat till en underleverantör. Kan varmt rekommendera honom som mäklare!"
Tilda C35 veckor
Verifierad kund
"Fredrik is very competent, friendly and moved quickly to help us sell in good time and with ease."
Victoria T45 veckor
Verifierad kund
"Fredriks bemötande harv hela tiden varit trevligt och han är tydlig och klar i all kommunikation."
Per M48 veckor
Verifierad kund
"Trevlig på alla sätt ! Säker i sin roll! Snabb affär för vår del - så vi hade inte så många kontakter. "
Lottie M48 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, lättsamt och bra bemötande. "
Josefine L48 veckor
Verifierad kund
"En engagerad mäklare som mitt i ett mycket professionellt agerande också har förmågan att tänka kreativt och hitta lösningar som är bra för både säljare och kund,"
Jan L48 veckor
Verifierad kund
"Smidig, hjälpsam och effektiv "
Oskar J52 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bra bemötande och lösningsorienterad. Träffat många mäklare och Fredrik är väldigt professionell och hade känsla att ge oss tid att fundera kring köpet. Svarade alltid på telefon, mail och sms. Finns inte mkt att förbättra egentligen. Mycket nöjda!"
Marcus J52 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag startade min mäklarkarriär 2014 och driver idag, tillsammans med mina kollegor, våra kontor i Göteborg innerstad och Göteborg Öster. Jag älskar mitt jobb som franchisetagare men det är framför allt mäklandet och affären jag brinner för. Som fastighetsmäklare får jag göra det jag älskar mest, träffa nya människor och att hjälpa dem med en av sina största affärer i livet. För mig är återkoppling, tillgänglighet och fingertoppskänsla det som avgör varför man får riktigt bra betalt för sin bostad. Att vända på varje sten och alltid sträva för högsta möjliga slutpris är en självklarhet för mig och det jag bygger mitt varumärke på. Efter 7 år i branschen återfinns mina kunder lite överallt i och kring Göteborgs innerstad men oftast hittar vi dem i Johanneberg promenerandes kring Jarlaplatsen eller Chalmers. Efter ett par år som mäklare i Johanneberg blev jag så förtjust i området att jag övertalade min fru till att faktiskt själva flytta hit. Numera bor vi i närhet av Korsvägen och stormtrivs i området! Söker ni en mäklare som kan svara på alla frågor kring västlänken så har ni hittat rätt! Under mina år som mäklare av bostadsrätter i Johanneberg och centrala Göteborg har jag sett en rejäl prisuppgång, men även kortsiktiga sättningar. Jag har varit med om det mesta som kan hända i en bostadsförsäljning och känner mig trygg när jag hjälper mina kollegor. Det otroliga med yrket är att jag fortfarande känner en stor stolthet av att kunna hjälpa både köpare och säljare till en trygg och bra bostadsaffär.

Mina försäljningar

Fredrik Thulin

Reg. Fastighetsmäklare, Delägare

0707-32 84 42

fredrik.thulin@husmanhagberg.se

Boka tid med Fredrik direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg