Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Göteborg Centrum

HusmanHagberg - din mäklare i Göteborgs Centrum

Har du en dröm om att köpa bostad i Göteborgs centrum? Genom att anlita oss som din mäklare i Göteborgs centrum kan vi hjälpa dig att hitta lämpliga objekt i centrala stadsdelar som Lorensberg, Johanneberg, Linnéstaden och Majorna. Göteborg är den lilla storstaden med gångavstånd till det mesta i city och med bra förbindelser med buss samt spårvagn till förorterna. Göteborg-Landvetter Airport är Sveriges andra största flygplats och du når den enkelt med flygbuss eller bil. Inga avstånd är långa i Göteborg och söker du efter avkoppling är det nära till skärgårdsbåtarna som tar dig ut till de mindre öarna.

Att bo i Göteborg Centrum

I Göteborgs centrum finns allt som du behöver. Här finns barnomsorg, gymnasieskolor, universitet, serviceinrättningar och Nordstans shoppingcenter. Det är enkelt att pendla till närliggande orter med tåg och den kommande Västlänken kommer även att underlätta bilpendling genom staden. Väljer du att köpa lägenhet i Göteborgs centrum kan du välja mellan områden som Vasastaden, Kungshöjd och Masthugget som alla har sin unika karaktär. Göteborg har ett rikt kulturutbud i form av Göteborgsoperan, teatrar och inte minst Skandinavium och Ullevi där det anordnas konserter. Ullevi är även hemmaarena för de lokala fotbollslagen IFK Göteborg och GAIS som spelar i de högsta divisionerna.

Köpa lägenhet i Göteborg Centrum

Som mäklare i Göteborgs centrum vet vi hur viktigt det är att bo centralt och ha nära till alla faciliteter men även till rekreations- och motionsområden. I stan kan du besöka Liseberg, Universum och Skandinavium för att själv delta i eller vara åskådare till olika aktiviteter. Vill du ta det lite lugnare finns den centralt belägna Slottsskogen med stora grönytor och motionsspår. På Slottsskogsvallen finns det möjlighet att både utöva idrott och titta på tävlingar där friidrottseliten deltar. Vill du köpa bostad i Göteborgs centrum kan vi visa dig områden som Södra Centrum och Masthuggskajen. Vi är hemma överallt!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Södra Vägen 63 (Korsvägen), 412 54 Göteborg
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Södra vägen 63, 41254 Göteborg
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Vinn ett mäklararvode!

Vi stödjer Musikhjälpen och tävlar ut möjligheten för en person att vinna ett mäklararvode till ett värde av 50 000 kronor.

Fri värdering och presentkort hos RoyalDesign.se

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad hos oss på HusmanHagberg Göteborg Centrum och få ett presentkort på 500 kr att handla för hos RoyalDesign.se.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg