Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Centrum

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Göteborgs Centrum

Har du en dröm om att köpa bostad i Göteborgs centrum? Genom att anlita oss som din mäklare i Göteborgs centrum kan vi hjälpa dig att hitta förmedla objekt i centrala stadsdelar som Lorensberg, Johanneberg, Linnéstaden och Majorna. Välkommen till oss när du önskar värdera, köpa eller sälja din bostad i centrala Göteborg.

Göteborg är den lilla storstaden med gångavstånd till det mesta i city och med bra förbindelser med buss samt spårvagn till förorterna. Göteborg-Landvetter Airport är Sveriges andra största flygplats och du når den enkelt med flygbuss eller bil. Inga avstånd är långa i Göteborg och söker du efter avkoppling är det nära till skärgårdsbåtarna som tar dig ut till de mindre öarna.

Att bo i Göteborg Centrum

I Göteborgs centrum finns allt som du behöver. Här finns barnomsorg, gymnasieskolor, universitet, serviceinrättningar och Nordstans shoppingcenter. Det är enkelt att pendla till närliggande orter med tåg och den kommande Västlänken kommer även att underlätta bilpendling genom staden. Väljer du att köpa lägenhet i Göteborgs centrum kan du välja mellan områden som Vasastaden, Kungshöjd och Masthugget som alla har sin unika karaktär. Göteborg har ett rikt kulturutbud i form av Göteborgsoperan, teatrar och inte minst Skandinavium och Ullevi där det anordnas konserter. Ullevi är även hemmaarena för de lokala fotbollslagen IFK Göteborg och GAIS som spelar i de högsta divisionerna.

Köpa, värdera eller sälja lägenhet i Göteborg Centrum

Som mäklare i Göteborgs centrum vet vi hur viktigt det är att bo centralt och ha nära till alla faciliteter men även till rekreations- och motionsområden. I stan kan du besöka Liseberg, Universum och Skandinavium för att själv delta i eller vara åskådare till olika aktiviteter. Vill du ta det lite lugnare finns den centralt belägna Slottsskogen med stora grönytor och motionsspår. På Slottsskogsvallen finns det möjlighet att både utöva idrott och titta på tävlingar där friidrottseliten deltar. Vill du köpa sälja eller värdera bostad i Göteborgs centrum har vi kunskapen och erfarenheten. Vi förmedlar bostäder i områden som Södra Centrum och Masthuggskajen. Vi är hemma överallt!

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Nästa lediga tid

: Onsdag 24/7, 13:00

Besöksadress

  • Södra Vägen 63 (Korsvägen), 412 54 Göteborg
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Södra vägen 63, 41254 Göteborg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Nu har Svensk Mäklarstatistik släppt nya siffror för juni månad. Bostadspriserna fortsätter uppåt i hela riket, med en ökning på 0,2% för bostadsrätter och 0,7% för villor.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Estate 031 AB, Göteborg Centrum
Org.nr. 556829-5611