Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Centrum

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Göteborgs Centrum

Har du en dröm om att köpa bostad i Göteborgs centrum? Genom att anlita oss som din mäklare i Göteborgs centrum kan vi hjälpa dig att hitta förmedla objekt i centrala stadsdelar som Lorensberg, Johanneberg, Linnéstaden och Majorna. Välkommen till oss när du önskar värdera, köpa eller sälja din bostad i centrala Göteborg.

Göteborg är den lilla storstaden med gångavstånd till det mesta i city och med bra förbindelser med buss samt spårvagn till förorterna. Göteborg-Landvetter Airport är Sveriges andra största flygplats och du når den enkelt med flygbuss eller bil. Inga avstånd är långa i Göteborg och söker du efter avkoppling är det nära till skärgårdsbåtarna som tar dig ut till de mindre öarna.

Att bo i Göteborg Centrum

I Göteborgs centrum finns allt som du behöver. Här finns barnomsorg, gymnasieskolor, universitet, serviceinrättningar och Nordstans shoppingcenter. Det är enkelt att pendla till närliggande orter med tåg och den kommande Västlänken kommer även att underlätta bilpendling genom staden. Väljer du att köpa lägenhet i Göteborgs centrum kan du välja mellan områden som Vasastaden, Kungshöjd och Masthugget som alla har sin unika karaktär. Göteborg har ett rikt kulturutbud i form av Göteborgsoperan, teatrar och inte minst Skandinavium och Ullevi där det anordnas konserter. Ullevi är även hemmaarena för de lokala fotbollslagen IFK Göteborg och GAIS som spelar i de högsta divisionerna.

Köpa, värdera eller sälja lägenhet i Göteborg Centrum

Som mäklare i Göteborgs centrum vet vi hur viktigt det är att bo centralt och ha nära till alla faciliteter men även till rekreations- och motionsområden. I stan kan du besöka Liseberg, Universum och Skandinavium för att själv delta i eller vara åskådare till olika aktiviteter. Vill du ta det lite lugnare finns den centralt belägna Slottsskogen med stora grönytor och motionsspår. På Slottsskogsvallen finns det möjlighet att både utöva idrott och titta på tävlingar där friidrottseliten deltar. Vill du köpa sälja eller värdera bostad i Göteborgs centrum har vi kunskapen och erfarenheten. Vi förmedlar bostäder i områden som Södra Centrum och Masthuggskajen. Vi är hemma överallt!

Omdömen från våra kunder

"Andreas har hela vägen varit trevlig, tydlig - och pedagogisk när så har behövts. Lätt att snabbt nå också. Han har sett till att vi hela tiden varit informerade om de olika stegen i försäljningen och varit bra med att råda oss i beslut alltifrån förberedelser av lägenheten till hur ställa sig till olika bud. Jag har svårt att säga vad vi förväntade oss, för det är inte att jag målade upp några speciella bilder. Men det har funkat väldigt bra helt enkelt, enligt ovan. "
Ann Marie R3 veckor
Verifierad kund
"Otroligt snabb och flexibel, lugn, ödmjuk och förtroendeingivande. 10/10 på alla punkter. "
Catarina S3 veckor
Verifierad kund
"Allt har fungerat bra! Andreas upplevs proffsig i mötet både med oss säljare och med intressenter, köpare. Det jag särskilt uppskattade var att han snabbt såg potentialen i vår lägenhet och vilka rimliga ändringar som kunde göras för att höja dess värde. "
Jonas P3 veckor
Verifierad kund
"Jag har fått väldigt bra bemötande och känner stort förtroende för Hampus, när de gäller de stora beslut som skall fattas. Han är kunnig och var hela tiden tillgänglig och noga med att delge mig information. "
Sofie S6 veckor
Verifierad kund
"trygg, förtroendeingivande och lugn "
Camilla S6 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tydlig och effektiv. "
Axel W6 veckor
Verifierad kund
"Fredrik is very competent, friendly and moved quickly to help us sell in good time and with ease."
Victoria T8 veckor
Verifierad kund
"Kompetent, serviceinriktad och väldigt trevlig. "
Pasha M8 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevlig och seriös. Väldigt lättsam att ha att göra med"
Anne Ö9 veckor
Verifierad kund
"Kunnig trygg och ej för "gåpåig""
Jan F9 veckor
Verifierad kund
"Andreas gjorde ett fantastiskt jobb med försäljning på förhand. Väldigt smidigt, bra kommunikation under processen och fint bemötande! "
Fanny R9 veckor
Verifierad kund
"Fredriks bemötande harv hela tiden varit trevligt och han är tydlig och klar i all kommunikation."
Per M10 veckor
Verifierad kund
"Trevlig på alla sätt ! Säker i sin roll! Snabb affär för vår del - så vi hade inte så många kontakter. "
Lottie M10 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, lättsamt och bra bemötande. "
Josefine L10 veckor
Verifierad kund
"En engagerad mäklare som mitt i ett mycket professionellt agerande också har förmågan att tänka kreativt och hitta lösningar som är bra för både säljare och kund,"
Jan L10 veckor
Verifierad kund
"Vettig och lätt att ha att göra med. Bra förståelse av aktuell marknad."
Peter K12 veckor
Verifierad kund
"Den här killen är troligen född till mäklare, han älskar sitt jobb och la ned sin själ i försäljningen av min lägenhet som gick på en vecka. Jag fick tag i honom när som helst, fick hjälp med allt möjligt inklusive mina nerver och dessutom är han rolig. Helt rätt val."
Irene K13 veckor
Verifierad kund
"Vänlig och proffsigt bemötande. Kändes tryggt och tydlig information både före, under och efter köpet. "
Eva B14 veckor
Verifierad kund
"Han var mycket trevlig. Han hade bra koll på bostaden. Allt som allt är han en duktig mäklare"
Johan B14 veckor
Verifierad kund
"Driven och bra på att informera. Var tillgänglig i stort sett hela tiden och återkopplade snabbt. En skön person att ha att göra med. "
Sa N14 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Södra Vägen 63 (Korsvägen), 412 54 Göteborg
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Södra vägen 63, 41254 Göteborg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg