Anton Borbos

Hemma överallt i Göteborg Centrum

Din mäklare i Göteborg Centrum

Kontakta mig

Anton Borbos

Anton Borbos

Reg. Fastighetsmäklare, Delägare

Göteborg Centrum

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Anton var väldigt tillmötesgående, vänlig och försökte verkligen få till det bästa för både säljaren och köparen, upplevde jag!"
Josephine S2 veckor
Verifierad kund
"Anton har varit väldigt trevlig, tillmötesgående och duktig! "
Carin K2 veckor
Verifierad kund
"Anton var otroligt vänlig och professionell! Vissa mäklare är lite väl "på" och smöriga. Anton var otroligt professionell och hjälpsam. SKulle verkligen rekommendera honom om någon vilje sälja sin bostad. TACK för bra samarbete!!"
Hans Sigurd H2 veckor
Verifierad kund
"Anton har varit hjälpsam, tålmodig och även bidragit till att nå ett bra avslut i förhandlingen. Tack!"
Jeffrey S2 veckor
Verifierad kund
"10+ upplevelse att köpa och sälja lägenhet genom Anton. "
Oskar B3 veckor
Verifierad kund
"Vi är nöjda med allt. Meklare var bra och alla människor var bra"
Gjurgica L4 veckor
Verifierad kund
"Anton har varit en utmärkt mäklare i min köpprocess. Han har agerat proffesionellt och varit tillförlitlig under hela processen. Anton har alltid varit lätt att nå och hjälpsam även under ”obekväma arbetstider”. Vid de problem vi stötte på var han mycket hjälpsam och lösningsorienterad. Ett solklart toppbetyg från mitt håll! "
Jonathan G16 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och snabb respons! "
Daniel R16 veckor
Verifierad kund
"Anton är väldigt trevlig. Samt väldigt bra på att hålla en uppdaterad."
Kaj N16 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare, snabb respons. Allt gick smidigt."
Berit Gunnel Margareta N16 veckor
Verifierad kund
"Anton är en jättebra mäklare som vi verkligen kan rekommendera. Han har väldigt bra bemötande, är engagerad och höll oss uppdaterade hela tiden. Hela försäljningen gick väldigt smidigt och vi är väldigt nöja och skulle absolut anlita Anton igen. "
Josefin F18 veckor
Verifierad kund
"Vi är jättenöjda med vår mäklare samt hur han hanterar hela processen! Han har alltid bemött oss på ett proffsigt sätt, svarat på alla frågor och alltid varit lätt att komma i kontakt med. Alltid trevlig och varit hjälpsam längst hela vägen :) 10/10! / Micaela & Rasmus"
Micaela M18 veckor
Verifierad kund
"Verkligen jätte bra och trevlig. Han kämpade för att hjälpa mig att hitta den perfekta lägenheten för mig. Han är väldigt lätt att prata med, glad och positiv. Jag hade höga förväntningar och han nådde upp till dom. Inga konstigheter med Anton han är jätte lätt att jobba/prata med. Jag är verkligen super nöjd. "
Danijela K23 veckor
Verifierad kund
"Anton är jätte duktig och hjälpsamma 👍👌"
Mehrdad A24 veckor
Verifierad kund
"Funkat bra i svår marknad, trevligt bemötande, "
Hans B25 veckor
Verifierad kund
"Hej Anton är mycket bra Meklare! Jag märker direkt när vi träffas varandra. Han kommer bara bli bättre framtid med ålder med sin kunskap! Hoppas att han kommer jobba vidare med sin målet! Mycket positivt,glåd etc.! Hälsningar Marek "
Marek G26 veckor
Verifierad kund
"Allt fungerade snabbt och smidigt vid mitt bostadsköp!"
Jacob C26 veckor
Verifierad kund
"Anton var tydlig med objekt och pris. Väldigt driven mäklaren. Sålde lägenhet snabbt. Han var tillgänglig för mig och svarade på mina frågor på sena kvällar och helger. Rekommenderar stark!!!! "
Na N26 veckor
Verifierad kund
"Vår mäklare Anton är trevlig och och positiv. Alltid lätt att prata med och har hållt oss uppdaterade under hela processen. Han har alltid återkopplat till oss som utlovat och bemött oss väldigt bra. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare och rekommenderar andra varmt att anlita Anton Borbos. "
Susanne W27 veckor
Verifierad kund
"Anton är fantastisk, alltid trevlig och verkligen kämpat för att få sålt."
Daniel F27 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Vad kul att du klickat in på just mig, Anton Borbos heter jag och att hjälpa människor med den största affären i deras liv är något jag brinner för! I en såpas stor affär vill jag som fastighetsmäklare bidra med trygghet, noggrannhet och en vinnarskalle som krävs för att uppnå ett bra resultat! Genom struktur, god planering och tydlig kommunikation får jag dig känna att du är välinformerad och trygg genom hela försäljningsprocessen. I slutet av dagen vill jag att ni som köpare eller säljare känner att jag överträffade just era förväntningar. Jag är specialiserad i Göteborg Östra Centrum, Örgryte, Olskroken, Gamlestaden och Lunden med anledning av allt som erbjuds. Natur och grönområde för alla åldrar, bad och motionsmöjligheter kring Delsjöreservatet, Skatås och Härlanda Tjärn samt närheten till stadskärnan via ett par minuters kollektivtrafik. När jag inte förmedlar bostäder ligger träning mig varmt om hjärtat och jag följer mycket fotboll med inslag av motorsport. Är du intresserad av att sälja eller få en värdering av din lägenhet så kan jag med min kompentens inom fastighetsförmedling och fastighetsekonomi hjälpa er med er bostadsaffär, har ni frågor eller tankar så tveka inte att höra av er! Mina utmärkerlser: 2022: Mest rekommenderad i Göteborg Q3, Reco.se Mest rekommenderad i Västra Götaland Q3, Reco.se Mest trovärdig i Göteborg Q3, Reco.se Mest trovärdig i Västra Götaland Q3, Reco.se Mest trovärdig i Göteborg Q4, Reco.se Årets Rookie HusmanHagberg Göteborg 2022 Topp 5 mest rekommenderade mäklaren i Göteborg 2022, Reco.se

Mina försäljningar

Anton Borbos

Reg. Fastighetsmäklare, Delägare

0707-24 93 00

anton.borbos@husmanhagberg.se

Boka tid med Anton direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg