Andreas Wallmark

Hemma överallt i Göteborg Centrum

Din mäklare i Göteborg Centrum

Kontakta mig

Andreas Wallmark

Andreas Wallmark

Reg. Fastighetsmäklare Delägare

Göteborg Centrum

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Andreas har hela vägen varit trevlig, tydlig - och pedagogisk när så har behövts. Lätt att snabbt nå också. Han har sett till att vi hela tiden varit informerade om de olika stegen i försäljningen och varit bra med att råda oss i beslut alltifrån förberedelser av lägenheten till hur ställa sig till olika bud. Jag har svårt att säga vad vi förväntade oss, för det är inte att jag målade upp några speciella bilder. Men det har funkat väldigt bra helt enkelt, enligt ovan. "
Ann Marie R3 veckor
Verifierad kund
"Otroligt snabb och flexibel, lugn, ödmjuk och förtroendeingivande. 10/10 på alla punkter. "
Catarina S3 veckor
Verifierad kund
"Allt har fungerat bra! Andreas upplevs proffsig i mötet både med oss säljare och med intressenter, köpare. Det jag särskilt uppskattade var att han snabbt såg potentialen i vår lägenhet och vilka rimliga ändringar som kunde göras för att höja dess värde. "
Jonas P3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tydlig och effektiv. "
Axel W6 veckor
Verifierad kund
"Kunnig trygg och ej för "gåpåig""
Jan F9 veckor
Verifierad kund
"Andreas gjorde ett fantastiskt jobb med försäljning på förhand. Väldigt smidigt, bra kommunikation under processen och fint bemötande! "
Fanny R9 veckor
Verifierad kund
"Vettig och lätt att ha att göra med. Bra förståelse av aktuell marknad."
Peter K12 veckor
Verifierad kund
"Jag blev väl bemött,Andeas är en bra mäklare allt sköttes väldigt bra."
Lena H23 veckor
Verifierad kund
"Andreas har varit grym under hela processen. Alltid anträffbar via telefonen när man har haft någon fundering, och snabbt går det. Jobbar hårt för att både säljaren och köparen ska känna sig nöjda. Kan verkligen rekommendera Andreas Wallmark hos HusmanHagberg. Ni kommer att få en mäklare som är trygg, proffsig och genuin."
Marcus R28 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare, professionell och kompetent. Skapar inga förväntningar utan jobbar lugnt och sansat och kommer med bra lösningar. Rekommenderas starkt. "
Maragerth L28 veckor
Verifierad kund
"Jag är jättenöjd med Andreas och han var professionell under hela affären. Jag skulle rekommendera och kanske själv välja honom i framtiden. "
Jacob S30 veckor
Verifierad kund
"Andreas har med stort engagemang försöka att sälja vårt hus, och det lyckades han med. Vi blev nöjda med slutpriset och skulle med nöje rekommendera Andreas till andra."
Jens B34 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med Andreas förmedling av min lägenhet. Han är trevlig, pålitlig och snabb i kontakten, även utanför kontorstid. Mina varmaste rekommendationer!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "
Lisa H45 veckor
Verifierad kund
"Tydligt, förtroendeingivande och professionellt."
Magnus N46 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam, tillmötesgående, svarar snabbt. Vänlig. Mycket bra."
Laila Ö56 veckor
Verifierad kund
"- Gott bemötande och aktiv och snabb kommunikation och återkoppling via Mail och SMS. - Förväntat prisnivå uppfylldes. - Bra dialog under processen och stor lyhördhet från Mäklaren kring beskrivningar och bilder på objektet. Vissa förändringar gjordes i gott samråd, för att ytterligare lyfta fram objektets alla fördelar."
Göran J57 veckor
Verifierad kund
"Snabbt och proffsigt Förväntningarna stämde och var utmärkta Viktigt att mäklaren alltid är tillgänglig, och det var Andreas Wallmark. En kund är nämligen färskvara! "
Margareta F57 veckor
Verifierad kund
"Andreas hade en tydligt plan för hur lägenheten skulle säljas. Han arbetade snabbt och sålde lägenheten på första visningen. Andreas arbetsstil visade tydligt hans stora erfarenhet som mäklare. Rekommenderas varmt."
Ireen B61 veckor
Verifierad kund
"Andreas är en mycket kompetent mäklare som lyssnar in säljaren för att förstå den bästa vägen framåt. Otroligt skicklig och tydlig kommunikation; svar från mail eller telefon kommer inom bara några minuter! Som säljare kände jag mig lugn och trygg genom hela säljprocessen med Andreas som mäklare."
Tony N64 veckor
Verifierad kund
"Mycket lugn och trygg förmedling av min bostad. Mycket bra kommunikation och väldigt positivt bemötande. "
Mårten L67 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan år 2012 och har förmedlat allt från tomter på Orust till villor i Johanneberg. Min långa erfarenhet gör att jag är väl förberedd för alla typer av situationer och marknadslägen. Jag har alla verktyg och kunskap för att göra just din affär så bra som möjligt. Som ledamot i flertalet BRF-styrelser har jag även bred kunskap inom bostadsrättsföreningsfrågor. Är delägare i Centrum och Österkontoret samt godkänd värderingsman för Handelsbanken. Jag förmedlar främst bostäder i Majorna, Kungsladugård och Sandarna. Målet med mina förmedlingar är alltid att både säljare och köpare skall bli mer än nöjda. Älskar Göteborg och följer med stort intresse stadens utveckling vad gäller bostadsprojekt samt stadens utmärkta restaurangutbud som ständig växer. Kontakta mig om du funderar på att sälja din bostad nu eller framöver så lägger vi upp en bra plan för bästa resultat!

Mina försäljningar

Andreas Wallmark

Reg. Fastighetsmäklare Delägare

0707-94 44 98

andreas.wallmark@husmanhagberg.se

Boka tid med Andreas direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg