KarriärOm oss

Andreas Wallmark

Hemma överallt i Göteborg Öster

Din mäklare i Göteborg Öster

Kontakta mig

Andreas Wallmark

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Vettig och lätt att ha att göra med. Bra förståelse av aktuell marknad."
Peter K2 veckor
Verifierad kund
"Jag blev väl bemött,Andeas är en bra mäklare allt sköttes väldigt bra."
Lena H13 veckor
Verifierad kund
"Andreas har varit grym under hela processen. Alltid anträffbar via telefonen när man har haft någon fundering, och snabbt går det. Jobbar hårt för att både säljaren och köparen ska känna sig nöjda. Kan verkligen rekommendera Andreas Wallmark hos HusmanHagberg. Ni kommer att få en mäklare som är trygg, proffsig och genuin."
Marcus R18 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare, professionell och kompetent. Skapar inga förväntningar utan jobbar lugnt och sansat och kommer med bra lösningar. Rekommenderas starkt. "
Maragerth L18 veckor
Verifierad kund
"Jag är jättenöjd med Andreas och han var professionell under hela affären. Jag skulle rekommendera och kanske själv välja honom i framtiden. "
Jacob S20 veckor
Verifierad kund
"Andreas har med stort engagemang försöka att sälja vårt hus, och det lyckades han med. Vi blev nöjda med slutpriset och skulle med nöje rekommendera Andreas till andra."
Jens B24 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med Andreas förmedling av min lägenhet. Han är trevlig, pålitlig och snabb i kontakten, även utanför kontorstid. Mina varmaste rekommendationer!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ "
Lisa H35 veckor
Verifierad kund
"Tydligt, förtroendeingivande och professionellt."
Magnus N36 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam, tillmötesgående, svarar snabbt. Vänlig. Mycket bra."
Laila Ö46 veckor
Verifierad kund
"- Gott bemötande och aktiv och snabb kommunikation och återkoppling via Mail och SMS. - Förväntat prisnivå uppfylldes. - Bra dialog under processen och stor lyhördhet från Mäklaren kring beskrivningar och bilder på objektet. Vissa förändringar gjordes i gott samråd, för att ytterligare lyfta fram objektets alla fördelar."
Göran J47 veckor
Verifierad kund
"Snabbt och proffsigt Förväntningarna stämde och var utmärkta Viktigt att mäklaren alltid är tillgänglig, och det var Andreas Wallmark. En kund är nämligen färskvara! "
Margareta F47 veckor
Verifierad kund
"Andreas hade en tydligt plan för hur lägenheten skulle säljas. Han arbetade snabbt och sålde lägenheten på första visningen. Andreas arbetsstil visade tydligt hans stora erfarenhet som mäklare. Rekommenderas varmt."
Ireen B51 veckor
Verifierad kund
"Andreas är en mycket kompetent mäklare som lyssnar in säljaren för att förstå den bästa vägen framåt. Otroligt skicklig och tydlig kommunikation; svar från mail eller telefon kommer inom bara några minuter! Som säljare kände jag mig lugn och trygg genom hela säljprocessen med Andreas som mäklare."
Tony N54 veckor
Verifierad kund
"Mycket lugn och trygg förmedling av min bostad. Mycket bra kommunikation och väldigt positivt bemötande. "
Mårten L57 veckor
Verifierad kund
"Andreas är en mycket kunnig mäklare som snabbt hittar bra lösningar till de olika spörsmål som kan komma upp vid en lägenhetsförsäljning. Han är väldigt noggrann och arbetar hårt och effektivt samt svarar snabbt på korrespondens. Vid sidan om detta så är Andreas mycket trevlig. Rekommenderas starkt!"
Margret S65 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, fint och professionell bemötande. En typisk mäklare bild som finns, stillig man i sitt bästa år. 😊 "
Fawzia N68 veckor
Verifierad kund
"Andreas gjorde ett mycket bra jobb. Han var lyhörd och trovärdig genom hela försäljningsprocessen. Han svarade alltid snabbt på frågor och förklarade pedagogiskt sin syn på försäljningsstrategiska beslut. Jag kommer definitivt välja Andreas som mäklare igen om det blir aktuellt!"
Styrbjörn E74 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande och stort kunnande Kände mig trygg genom hela affären. han gjorde allt för att affären skulle bli så bra som möjligt Träffade Andreas första gången när jag köpte lägenheten och kände redan då ett stort förtroende Därför anlitade jag honom nu när den skulle säljas Skulle gärna anlita honom igen!"
Cecilia Z75 veckor
Verifierad kund
"Flexibel i tider, trevligt bemötande och en duktig mäklare. Snabb återkoppling, allt gick supersmidigt. Tack Andreas! "
Markus K80 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och service; ger ett mycket trovärdigt intryck"
Ulf Z84 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan år 2012 och har förmedlat allt från tomter på Orust till villor i Johanneberg. Min långa erfarenhet gör att jag är väl förberedd för alla typer av situationer och marknadslägen. Jag har alla verktyg och kunskap för att göra just din affär så bra som möjligt. Som ledamot i flertalet BRF-styrelser har jag även bred kunskap inom bostadsrättsföreningsfrågor. Är delägare i Centrum och Österkontoret samt godkänd värderingsman för Handelsbanken. Jag förmedlar främst bostäder i Majorna, Kungsladugård och Sandarna. Målet med mina förmedlingar är alltid att både säljare och köpare skall bli mer än nöjda. Älskar Göteborg och följer med stort intresse stadens utveckling vad gäller bostadsprojekt samt stadens utmärkta restaurangutbud som ständig växer. Kontakta mig om du funderar på att sälja din bostad nu eller framöver så lägger vi upp en bra plan för bästa resultat!

Mina försäljningar

Andreas Wallmark

Reg. Fastighetsmäklare Delägare

0707-94 44 98

andreas.wallmark@husmanhagberg.se

Boka tid med Andreas direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg