Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Öster

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Göteborg Öster

Är du intresserad av att köpa, värdera eller sälja en bostad i de östra delarna av Göteborg? Hos oss får du hjälp av en mäklare i Göteborg Öster som har stor kunskap om området och som kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär. Vi kan erbjuda såväl hus som lägenheter i områden som till exempel Örgryte, Lunden och Gamlestaden. Närheten till centrala Göteborg och utbudet av pendlingsalternativ som spårvagn, buss och cykel gör att många väljer att köpa bostad i östra Göteborg. I området finns även barnomsorg, skolor, andra serviceinrättningar som snabbköp, närbutiker och vårdcentraler samt Östra sjukhuset.

Att bo i Göteborg Öster

Det som kanske är absolut viktigast när du ska köpa bostad är att hitta en som du redan från början känner att du kan trivas i. I områden som Kviberg, Kortedala och Kålltorp har du både nära till stadskärnans puls och naturens lugn. Du kan enkelt ta dig till de natursköna omgivningarna i rekreationsområdet Delsjön, där du även hittar den populära motionscentralen Skatås. I Gärdsåsmosse finns möjlighet att arrendera en odlingslott om du är intresserad av självhushåll. Om du ska köpa lägenhet i Göteborg och är fotbollsintresserad har du möjlighet att se IFK Göteborg, GAIS, Frölunda och ÖIS spela hemmamatcher.

Köp, värdera eller sälja bostad i Göteborg Öster

Som mäklare i Göteborg Öster sätter vi ett stort värde i att kunna säga att vi är hemma överallt. Våra mäklare kan de olika förorterna och bostadsområdena på sina fem fingrar och kan hjälpa till med allt från värdering till färdig bostadsaffär. Serneke Arena har ett stort utbud för sportintresserade och här finns det även möjligheter till längdskidåkning inomhus på konstsnö. Delsjön och Härlanda tjärn erbjuder barnvänliga insjöbad och ett stort område anpassat för friluftsliv och rekreation. Ska du sälja, värdera eller köpa bostad i östra Göteborg är du varmt välkommen till oss. Vi förmedlar bostäder i exempelvis Kviberg, Kallebäcks terrasser och Björkekärr, områden som erbjuder nybyggda lägenheter och butikslokaler.

Omdömen från våra kunder

"Trevligt bemötande och höll kontakt aktivt. "
Pernilla P3 dagar
Verifierad kund
"Robert gav ett intryckt och gjorde ett professionellt genomfört mäklar arbete från start till avslut..proffsigt!!"
Max Kristian P3 veckor
Verifierad kund
"Blev mycket väl bemött av Anton och fick för första gången intrycket att mäklaren visste vad den pratar om. Han kunde utförligt svara på alla mina frågor vilket gjorde mig som köpare lugn och även säker på att det var denna lägenheten jag ville ha."
Melvin B5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra och behagligt bemötande! Trevlig och professionell."
Ellen B6 veckor
Verifierad kund
"Vi blev varmt och trevligt bemötta av Anton, och upplevde honom som engagerad men inte påträngande. Vi upplevde att vi kunde ta processen i den takt vi ville och behövde, utan några påtryckningar, och det var lätt och trevligt att ha kontakt med Anton."
Gabriel B6 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bemötande , så proffsig och lugn. Bra kommunikation och alltid snabba svar vid frågor. Uppskattas verkligen. Så nöjda med Robert. Rekommenderar honom varmt. "
Elfriede P9 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och kundvänligt uppträdande"
Per Kennet H9 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig, påläst och hjälpsam mäklaren. Ung med en enorm kapacitet för bemötande och respekt "
Sahar J9 veckor
Verifierad kund
"Noggrann, trevligt bemötande och höll kontakt med oss för uppdateringar. Mycket nöjd med Anton Borbos"
Florence Linnea H9 veckor
Verifierad kund
"Robert är trevlig, kunnig och lätt att få kontakt med. Vi är nöjda med hur han har hjälpt oss med försäljningen av lägenheten."
Gun D10 veckor
Verifierad kund
"Anton hjälpte mig med en smidig och snabb affär. Tydlig och enkel att ha och göra med. Mycket nöjd!"
Simon T10 veckor
Verifierad kund
"Service minded och mycket trevligt bemötande. Hjälpte till när helst han kunde genom hela köpet. "
Malin J11 veckor
Verifierad kund
"Anton har varit proffsig och duktig från start. Alltid tillgänglig vilket är ett stort plus. Vi fick gå ned i pris när vi sålde vår lägenhet så därför sätter jag inte 5/5 men anton har varit en stor trygghet för oss i processen och hela tiden drivit den framåt. Trevlig, gott bemötande, inkännande. Toppen! Skulle rekommendera vidare."
Fanny Maja M12 veckor
Verifierad kund
"Proffesionellt, trevligt och varmt bemötande! Smidig försäljning och tryggt för mig som säljare. Hade som mål att få sålt min lägenhet smidigt och snabbt och med det blev jag mer än nöjd!"
Hanna M13 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och lagom mkt ”sälj”"
Jimmy H13 veckor
Verifierad kund
"Jag var väl bemöt först via mejl, på visningsdagen och på kontoret. Jag hade förväntat mig att affären inte skulle lösa sig, men Anton hade fixat det hela och affären blev av. Jag kan inte vara nöjdare, mäklaren har hjälpt till av sin bästa förmåga. Jag rekommenderar varmt till honom "
Maro B13 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren var så positiv samt gav mycket positiv energi under hela processen samt löste alla hinder som kom upp både snabbt o effektivt .Om jag skall göra bostadsaffär igen skulle jag anlita denna mäklaren igen "
Rolf Bärne C13 veckor
Verifierad kund
"Jag vill verkligen rekommendera mäklaren Anton för hans fantastiska hjälp och service under vårt husköp. Han var otroligt tydlig i sin kommunikation och alltid tillmötesgående för att svara på våra frågor och funderingar. Anton visade en imponerande professionalism genom hela processen och behandlade oss med respekt och öppenhet. Han var verkligen engagerad i att hjälpa oss och gjorde allt för att göra köpet så smidigt som möjligt. Vi är verkligen tacksamma för Antons expertis och rekommenderar honom varmt till alla som letar efter en pålitlig och professionell mäklare. Tack Anton för att du gjorde vår husköpsupplevelse så positiv och framgångsrik!"
Amin A13 veckor
Verifierad kund
"Anton hjälpe oss att genomföra en snabb och smidig affär vid köp av en bostadsrätt."
Adam L16 veckor
Verifierad kund
"Anton var mycket tillmötesgående och uppdaterade oss ständigt om läget! Det hela kändes trevligt och välskött."
Linnea R16 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Södra vägen 63 B, 412 54 Göteborg
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Södra vägen 63 B, 412 54 Göteborg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg