Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Öster

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Göteborg Öster

Är du intresserad av att köpa, värdera eller sälja en bostad i de östra delarna av Göteborg? Hos oss får du hjälp av en mäklare i Göteborg Öster som har stor kunskap om området och som kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär. Vi kan erbjuda såväl hus som lägenheter i områden som till exempel Örgryte, Lunden och Gamlestaden. Närheten till centrala Göteborg och utbudet av pendlingsalternativ som spårvagn, buss och cykel gör att många väljer att köpa bostad i östra Göteborg. I området finns även barnomsorg, skolor, andra serviceinrättningar som snabbköp, närbutiker och vårdcentraler samt Östra sjukhuset.

Att bo i Göteborg Öster

Det som kanske är absolut viktigast när du ska köpa bostad är att hitta en som du redan från början känner att du kan trivas i. I områden som Kviberg, Kortedala och Kålltorp har du både nära till stadskärnans puls och naturens lugn. Du kan enkelt ta dig till de natursköna omgivningarna i rekreationsområdet Delsjön, där du även hittar den populära motionscentralen Skatås. I Gärdsåsmosse finns möjlighet att arrendera en odlingslott om du är intresserad av självhushåll. Om du ska köpa lägenhet i Göteborg och är fotbollsintresserad har du möjlighet att se IFK Göteborg, GAIS, Frölunda och ÖIS spela hemmamatcher.

Köp, värdera eller sälja bostad i Göteborg Öster

Som mäklare i Göteborg Öster sätter vi ett stort värde i att kunna säga att vi är hemma överallt. Våra mäklare kan de olika förorterna och bostadsområdena på sina fem fingrar och kan hjälpa till med allt från värdering till färdig bostadsaffär. Serneke Arena har ett stort utbud för sportintresserade och här finns det även möjligheter till längdskidåkning inomhus på konstsnö. Delsjön och Härlanda tjärn erbjuder barnvänliga insjöbad och ett stort område anpassat för friluftsliv och rekreation. Ska du sälja, värdera eller köpa bostad i östra Göteborg är du varmt välkommen till oss. Vi förmedlar bostäder i exempelvis Kviberg, Kallebäcks terrasser och Björkekärr, områden som erbjuder nybyggda lägenheter och butikslokaler.

Omdömen från våra kunder

"Lyhörd och noggrann. Väldigt trevlig och hjälpsam. Stort tack!"
Sofia R3 dagar
Verifierad kund
"Snabb och smidig hantering av försäljningen av min bostad "
Oliver B3 dagar
Verifierad kund
"Anton var väldigt tillmötesgående, vänlig och försökte verkligen få till det bästa för både säljaren och köparen, upplevde jag!"
Josephine S3 veckor
Verifierad kund
"Anton har varit väldigt trevlig, tillmötesgående och duktig! "
Carin K3 veckor
Verifierad kund
"Anton var otroligt vänlig och professionell! Vissa mäklare är lite väl "på" och smöriga. Anton var otroligt professionell och hjälpsam. SKulle verkligen rekommendera honom om någon vilje sälja sin bostad. TACK för bra samarbete!!"
Hans Sigurd H3 veckor
Verifierad kund
"Anton har varit hjälpsam, tålmodig och även bidragit till att nå ett bra avslut i förhandlingen. Tack!"
Jeffrey S3 veckor
Verifierad kund
"10+ upplevelse att köpa och sälja lägenhet genom Anton. "
Oskar B3 veckor
Verifierad kund
"Vi är nöjda med allt. Meklare var bra och alla människor var bra"
Gjurgica L5 veckor
Verifierad kund
"Förväntan infriades mer än väl"
Sven Linus Daniel B15 veckor
Verifierad kund
"Robert har sålt vårt hus i skakiga tider med en enorm trygghet. Han är strategisk, förstår marknaden och verkar älska sitt jobb på riktigt. Vi uppskattar hans ärlighet, han ger realistiska förväntningar. En mycket kunnig yrkesperson som dessutom är oerhört trevlig!"
Marie B15 veckor
Verifierad kund
"Anton har varit en utmärkt mäklare i min köpprocess. Han har agerat proffesionellt och varit tillförlitlig under hela processen. Anton har alltid varit lätt att nå och hjälpsam även under ”obekväma arbetstider”. Vid de problem vi stötte på var han mycket hjälpsam och lösningsorienterad. Ett solklart toppbetyg från mitt håll! "
Jonathan G16 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och snabb respons! "
Daniel R17 veckor
Verifierad kund
"Anton är väldigt trevlig. Samt väldigt bra på att hålla en uppdaterad."
Kaj N17 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare, snabb respons. Allt gick smidigt."
Berit Gunnel Margareta N17 veckor
Verifierad kund
"Anton är en jättebra mäklare som vi verkligen kan rekommendera. Han har väldigt bra bemötande, är engagerad och höll oss uppdaterade hela tiden. Hela försäljningen gick väldigt smidigt och vi är väldigt nöja och skulle absolut anlita Anton igen. "
Josefin F19 veckor
Verifierad kund
"Vi är jättenöjda med vår mäklare samt hur han hanterar hela processen! Han har alltid bemött oss på ett proffsigt sätt, svarat på alla frågor och alltid varit lätt att komma i kontakt med. Alltid trevlig och varit hjälpsam längst hela vägen :) 10/10! / Micaela & Rasmus"
Micaela M19 veckor
Verifierad kund
"Pradeep gav ett seriöst och professionellt intryck från visning till avtalsskrivning. Jag rekommenderar Pradeep."
Milo D19 veckor
Verifierad kund
"Vi valde att jobba med Pradeep efter att han charmat oss redan vid första mötet. Därefter guidade han oss genom hela bostadsförsäljningen med kontinuerliga uppdateringar av vad som händer både gällande försäljningen och även marknaden i helhet. Även de stunder då vi inte var helt eniga i besluten mötte han oss halvvägs och tog fram bästa lösningen för att nå dit alla ville. Kan varmt rekommendera!"
Linus N19 veckor
Verifierad kund
"Härligt bemötande, allt gick smidigt med visning och köp. "
Susanne T20 veckor
Verifierad kund
"Verkligen jätte bra och trevlig. Han kämpade för att hjälpa mig att hitta den perfekta lägenheten för mig. Han är väldigt lätt att prata med, glad och positiv. Jag hade höga förväntningar och han nådde upp till dom. Inga konstigheter med Anton han är jätte lätt att jobba/prata med. Jag är verkligen super nöjd. "
Danijela K24 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Södra vägen 63 B, 412 54 Göteborg
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Södra vägen 63 B, 412 54 Göteborg
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg