Fredrik Thulin

Hemma överallt i Göteborg Öster

Din mäklare i Göteborg Öster

Kontakta mig

Fredrik Thulin

Fredrik Thulin

Reg. Fastighetsmäklare, Delägare

Göteborg Öster

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Mycket bra upplevelse av att sälja med Fredrik Thulin! Bra försäljning trots tuff marknad. Rekommenderar!"
Matilda G8 veckor
Verifierad kund
"Hej! Fredrik tog hand om vår försäljning på störts allvar och såg till att vi hitta vår köpare till slut."
Urban B9 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och informativ. Håller en uppdaterad under alla steg."
Axel J9 veckor
Verifierad kund
"Trevlig individ som var tydlig och bidrog till en smidig affär! "
Nils M9 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig och tydlig i sin kommunikation. "
Rebecka L10 veckor
Verifierad kund
"Fredrik är den bästa mäklare jag har varit i kontakt/gjort affär med, och då har jag både sålt och köpt lägenheter innan. Trygg i sitt agerande och vägledande, vilket fick mig och känna att läget var under kontroll från första stund. Över förväntan när det kommer till handling både innan och efter visning. Fredrik var tydlig med vilka förutsättningar som skulle leda till den bästa affären både för mig som säljare och för eventuella köpare. Och, sagt å gjort. Trevlig och härlig och ha och göra med var bara ett plus."
Kristoffer M12 veckor
Verifierad kund
"Fredrik är lyhörd, professionell, lösningsorienterad och hade stor kunskap både om området och marknaden för min försäljning. Hans raka och tydliga kommunikation har medfört att jag har känt mig trygg i processen från start till slut. Uppskattar särskilt att han tog sig tid att svara på mina många frågor som förstagångssäljare samt var snabb på att adressera och hitta lösningar till ett mindre orosmoment kopplat till en underleverantör. Kan varmt rekommendera honom som mäklare!"
Tilda C14 veckor
Verifierad kund
"Fredrik is very competent, friendly and moved quickly to help us sell in good time and with ease."
Victoria T25 veckor
Verifierad kund
"Fredriks bemötande harv hela tiden varit trevligt och han är tydlig och klar i all kommunikation."
Per M27 veckor
Verifierad kund
"Trevlig på alla sätt ! Säker i sin roll! Snabb affär för vår del - så vi hade inte så många kontakter. "
Lottie M27 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, lättsamt och bra bemötande. "
Josefine L27 veckor
Verifierad kund
"En engagerad mäklare som mitt i ett mycket professionellt agerande också har förmågan att tänka kreativt och hitta lösningar som är bra för både säljare och kund,"
Jan L27 veckor
Verifierad kund
"Smidig, hjälpsam och effektiv "
Oskar J31 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bra bemötande och lösningsorienterad. Träffat många mäklare och Fredrik är väldigt professionell och hade känsla att ge oss tid att fundera kring köpet. Svarade alltid på telefon, mail och sms. Finns inte mkt att förbättra egentligen. Mycket nöjda!"
Marcus J32 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bemötande, flexibel och enkelt! Fredrik var ordentligt påläst och fastigheten och besvarade alla de frågor vi hade. Fredrik var noggrann och förtroendegivande under kontraktsskrivning. "
Elin L32 veckor
Verifierad kund
"Träffade honom bara en gång då det var min son som skall bo i bostaden. Mvh Ulf Aschan"
Ulf A33 veckor
Verifierad kund
"Fredrik är kommunikativ, kunnig, tillgänglig och transparent. Det kändes tryggt med honom som mäklare och vi är mycket nöjda med hela processen! "
Ezra H33 veckor
Verifierad kund
"Fredrik är tydlig, trevlig, saklig, proffsig & genuin. Rekommenderar honom. "
Nils A33 veckor
Verifierad kund
"Kanonmäklare, bra bemötande och professionell på alla sätt!!"
Jacob S37 veckor
Verifierad kund
"Fint bemötande. Trevlig. Hjälpsam. "
Sofie M37 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag startade min mäklarkarriär 2014 och driver idag, tillsammans med mina kollegor, våra kontor i Göteborg innerstad och Göteborg Öster. Jag älskar mitt jobb som franchisetagare men det är framför allt mäklandet och affären jag brinner för. Som fastighetsmäklare får jag göra det jag älskar mest, träffa nya människor och att hjälpa dem med en av sina största affärer i livet. För mig är återkoppling, tillgänglighet och fingertoppskänsla det som avgör varför man får riktigt bra betalt för sin bostad. Att vända på varje sten och alltid sträva för högsta möjliga slutpris är en självklarhet för mig och det jag bygger mitt varumärke på. Efter 7 år i branschen återfinns mina kunder lite överallt i och kring Göteborgs innerstad men oftast hittar vi dem i Johanneberg promenerandes kring Jarlaplatsen eller Chalmers. Efter ett par år som mäklare i Johanneberg blev jag så förtjust i området att jag övertalade min fru till att faktiskt själva flytta hit. Numera bor vi i närhet av Korsvägen och stormtrivs i området! Söker ni en mäklare som kan svara på alla frågor kring västlänken så har ni hittat rätt! Under mina år som mäklare av bostadsrätter i Johanneberg och centrala Göteborg har jag sett en rejäl prisuppgång, men även kortsiktiga sättningar. Jag har varit med om det mesta som kan hända i en bostadsförsäljning och känner mig trygg när jag hjälper mina kollegor. Det otroliga med yrket är att jag fortfarande känner en stor stolthet av att kunna hjälpa både köpare och säljare till en trygg och bra bostadsaffär.

Mina försäljningar

Fredrik Thulin

Reg. Fastighetsmäklare, Delägare

0707-32 84 42

fredrik.thulin@husmanhagberg.se

Boka tid med Fredrik direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg