KarriärOm oss

Fredrik Thulin

Hemma överallt i Göteborg Öster

Din mäklare i Göteborg Öster

Kontakta mig

Fredrik Thulin

Fredrik Thulin

Reg. Fastighetsmäklare, Delägare

Göteborg Öster

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Fredriks bemötande harv hela tiden varit trevligt och han är tydlig och klar i all kommunikation."
Per M8 timmar
Verifierad kund
"Trevlig på alla sätt ! Säker i sin roll! Snabb affär för vår del - så vi hade inte så många kontakter. "
Lottie M8 timmar
Verifierad kund
"Trevligt, lättsamt och bra bemötande. "
Josefine L12 timmar
Verifierad kund
"En engagerad mäklare som mitt i ett mycket professionellt agerande också har förmågan att tänka kreativt och hitta lösningar som är bra för både säljare och kund,"
Jan L22 timmar
Verifierad kund
"Smidig, hjälpsam och effektiv "
Oskar J5 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bra bemötande och lösningsorienterad. Träffat många mäklare och Fredrik är väldigt professionell och hade känsla att ge oss tid att fundera kring köpet. Svarade alltid på telefon, mail och sms. Finns inte mkt att förbättra egentligen. Mycket nöjda!"
Marcus J5 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bemötande, flexibel och enkelt! Fredrik var ordentligt påläst och fastigheten och besvarade alla de frågor vi hade. Fredrik var noggrann och förtroendegivande under kontraktsskrivning. "
Elin L5 veckor
Verifierad kund
"Träffade honom bara en gång då det var min son som skall bo i bostaden. Mvh Ulf Aschan"
Ulf A6 veckor
Verifierad kund
"Fredrik är kommunikativ, kunnig, tillgänglig och transparent. Det kändes tryggt med honom som mäklare och vi är mycket nöjda med hela processen! "
Ezra H6 veckor
Verifierad kund
"Fredrik är tydlig, trevlig, saklig, proffsig & genuin. Rekommenderar honom. "
Nils A6 veckor
Verifierad kund
"Kanonmäklare, bra bemötande och professionell på alla sätt!!"
Jacob S10 veckor
Verifierad kund
"Fint bemötande. Trevlig. Hjälpsam. "
Sofie M10 veckor
Verifierad kund
"Fredrik was recommended to me by a family friend. He was super friendly and was able to give me the confidence that he was the right person for the job. After months of trying to sell my apartment, he was able to sell it. He was communicative and was able to guide me every step of the way. I would highly recommend Fredrik and his agency to all my friends looking to sell. "
Besart B10 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på ett trevligt och proffesionellt sätt och är allmänt nöjd med allt."
Cecilia H14 veckor
Verifierad kund
"Social, trevlig, humoristisk, fick gott intryck direkt. Lugn, saklig, professionell. Gott bemötande till både oss och säljarna. "
Cecilia T16 veckor
Verifierad kund
"Rob Koudstaal & Wil Burghoorn We appreciated Fredrik's enthousiastic approach and openness towards all parties involved. At a time when home sales were laborious and slow he was tireless."
Silvya B16 veckor
Verifierad kund
"Extremt kunnig och tillmötesgående person. Allt kändes väldigt naturligt att prata med honom. Mer som att prata med en polare än att prata med en mäklare. När behovet av en mäklare kommer i framtiden kommer Fredrik Thulin vara den första personen jag kontaktar. Tack Fredrik för du är en del av min första bostad!"
Acke F17 veckor
Verifierad kund
"Professionellt bemötande. Kändes tryggt och transparent med försäljningen och hade rekommenderat Fredrik till vänner och bekanta! "
Johan S17 veckor
Verifierad kund
"Fredrik är en förtroendegivande och professionell mäklare som även på en orolig marknad levererar. "
Jonas B18 veckor
Verifierad kund
"Serviceinriktad Snabb Expeditiv"
Birger T18 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag startade min mäklarkarriär 2014 och driver idag, tillsammans med mina kollegor, våra kontor i Göteborg innerstad och Göteborg Öster. Jag älskar mitt jobb som franchisetagare men det är framför allt mäklandet och affären jag brinner för. Som fastighetsmäklare får jag göra det jag älskar mest, träffa nya människor och att hjälpa dem med en av sina största affärer i livet. För mig är återkoppling, tillgänglighet och fingertoppskänsla det som avgör varför man får riktigt bra betalt för sin bostad. Att vända på varje sten och alltid sträva för högsta möjliga slutpris är en självklarhet för mig och det jag bygger mitt varumärke på. Efter 7 år i branschen återfinns mina kunder lite överallt i och kring Göteborgs innerstad men oftast hittar vi dem i Johanneberg promenerandes kring Jarlaplatsen eller Chalmers. Efter ett par år som mäklare i Johanneberg blev jag så förtjust i området att jag övertalade min fru till att faktiskt själva flytta hit. Numera bor vi i närhet av Korsvägen och stormtrivs i området! Söker ni en mäklare som kan svara på alla frågor kring västlänken så har ni hittat rätt! Under mina år som mäklare av bostadsrätter i Johanneberg och centrala Göteborg har jag sett en rejäl prisuppgång, men även kortsiktiga sättningar. Jag har varit med om det mesta som kan hända i en bostadsförsäljning och känner mig trygg när jag hjälper mina kollegor. Det otroliga med yrket är att jag fortfarande känner en stor stolthet av att kunna hjälpa både köpare och säljare till en trygg och bra bostadsaffär.

Mina försäljningar

Fredrik Thulin

Reg. Fastighetsmäklare, Delägare

0707-32 84 42

fredrik.thulin@husmanhagberg.se

Boka tid med Fredrik direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg