Ska du sälja?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Göteborg Öster

Hos HusmanHagberg hittar du många olika typer av hus och bostäder till salu i östra Göteborg. Oavsett om du är på jakt efter ditt första hem eller är redo att börja ett nytt kapitel i livet finns hus till salu som matchar dina önskemål i den här populära delen av Göteborg. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Hitta ditt drömboende i östra Göteborg

Östra Göteborg är ett område som är känt för sin variation och charm. Här finns en mängd olika typer av hus och villor. Vår webb uppdateras ständigt med nyinkomna bostäder, visningar och budgivningar i östra Göteborg.

Upptäck ett brett utbud av bostäder till salu i östra Göteborg

I östra Göteborg finns det en bostad för varje smak och budget. Söker du en naturnära villa med en stor trädgård, eller ett radhus i närheten av barnens skola? Vårt utbud av bostäder till salu i östra Göteborg möter många olika typer av önskemål. Utforska området med vår användarvänliga karta och hitta bostäder baserade på dina specifika sökkriterier såsom boarea, antal rum och pris.

Om HusmanHagberg

HusmanHagberg grundades år 1997 av de två unga mäklarna Lennart Hagberg och Mats Dahlström. När franchisefirman HusmanHagberg slog upp portarna var det med fyra kontor i Stockholm. Sedan dess har mycket hänt. Idag har vi drygt 100 kontor runtom i landet, och fler kommer det att bli. Vi är en pionjär i branschen och var först med bland annat Homestyling och att inspirera genom appar. Och vi fortsätter att inspirera, innovera och utmana, varje dag. Det som alltid består är vårt gemensamma mål – att göra våra kunder nöjda.

Hur kan jag använda er filterfunktion för att endast visa bostäder till salu med balkong i östra Göteborg?

Absolut. Använd vår filterfunktion i din sökning för att filtrera och hitta bostäder som matchar dina preferenser, som till exempel balkong. Vår sökfunktion tillåter dig att anpassa din sökning för att endast visa de hem som uppfyller dina specifika kriterier. Du kan filtrera på faktorer som yta, rum, pris, område och nyckelord som "balkong" eller "badkar".

Finns det några villor till salu nära centrum i östra Göteborg?

Ja, i östra Göteborg finns det flera villor till salu som ligger nära centrum. Använd vår sökfunktion för att hitta villor som ligger nära centrum.

Hur gör jag en sökning för att hitta bostäder med stor boarea i östra Göteborg?

För att hitta stora bostäder i östra Göteborg använder du vår filterfunktion där du ställer in dina kriterier för minsta och största boarea. Funktionen hjälper dig att snabbt hitta hem som uppfyller dina krav på boarea.

Kan jag hitta hus till salu i östra Göteborg där budgivning pågår just nu?

Absolut, vår webbplats uppdateras kontinuerligt med de senaste bostäderna där budgivning pågår just nu. Genom att hålla dig uppdaterad på vår sida kan du när som helst delta i pågående budgivningar för ditt drömhus i östra Göteborg.

Vad är viktigt att tänka på när jag söker efter en lägenhet med hiss i östra Göteborgs kommun?

När du letar efter en lägenhet med hiss i östra Göteborg är det viktigt att överväga faktorer som tillgänglighet, underhållsbehov och kommunens specifika byggnadsregler. Kontrollera även områdets närhet till service och kommunikationer för att säkerställa att ditt nya hem lever upp till dina förväntningar.

Kan jag använda sökfunktionen för att hitta lägenheter med minsta boarea i östra Göteborg?

Javisst. För att hitta lägenheter med mindre boarea i östra Göteborg använder du vår sökfunktion där du kan ställa in min/max-boarea. Anpassade sökningar hjälper dig att effektivt filtrera och hitta de lägenheter som bäst lever upp till dina önskemål.

Våra bostäder

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.