Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

  Din mäklare i Göteborg Partille

  HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Partille

  Ska du köpa eller sälja bostad i Partille? Välkommen till en erfaren och engagerad mäklare som har koll på bostadsmarknaden i Partille. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar bostäder i Partille. Alltid med dig som kund i fokus!

  Partille är en tätort till Göteborg och här har nära till både storstad och natur. Det är enkelt att ta sig till och från Göteborg med pendeltåg eller buss, vilket gör att många barnfamiljer väljer att bosätta sig här. Våra mäklare i Partille har stor kunskap om området och kan hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja bostad. Är du på gång att köpa bostad kan vi hjälpa dig att hitta ett objekt som passar dina preferenser i Sävedalen, Öjersjö eller centrala Partille. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Partille ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

  Att bo i Partille

  Att köpa hus i Partille ger dig närhet till strövområden i flera naturreservat och bad i insjöar, något som många uppskattar med området. Här hittar du även Partille arena där handbollslaget Sävehof spelar sina hemmamatcher, och i kombination med Vallhamra IP med is- och multihall samt Jonsereds IP finns det många möjligheter att utöva olika sporter. I samhället finns barnomsorg, grundskola och gymnasium samt matbutiker och vårdcentraler. Köpcentrumet Allum, som delvis är byggt över motorvägen, erbjuder ett brett utbud av butiker och här finns även caféer och restauranger. Våra mäklare kan visa objekt i barnvänliga områden som Sävedalen och Öjersjö och även bevaka prospekt som är särskilt intressanta för dig.

  Köpa, värdera eller sälja bostad i Partille

  När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Partille är det fördelaktigt att anlita en erfaren mäklare. Vår erfarenhet och passion för yrket gör att du kan känn dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Vi kan allt om den nya stadsdelen Partille Port samt många nyproduktionsprojekt i Öjersjö. Här finns bostäder för alla åldrar och livssituationer, och vi som mäklare i Partille är bra på att hitta rätt bostad till rätt köpare. Bosätter du dig här har du nära till Jonsereds Herrgård och Jonsereds trädgård, där det arrangeras konstutställningar och konserter. Varma sommardagar kan du spendera vid Stora Kåsjön som även erbjuder fiskemöjligheter. Välkommen till oss, vi tar din bostadsaffär till högre höjder!

  Omdömen från våra kunder

  Mäklarbokningen

  Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

  Mäklarbokningen

  Besöksadress

  • Göteborgsvägen 88, 433 63 Göteborg
  • Måndag - Fredag 09.00-17.00

  Postadress

  • Göteborgsvägen 88, 433 63 Göteborg
  • Besök oss på

  Våra bostäder

  Våra medarbetare

  Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

  Roger Karlsson

  Roger Karlsson

  Franchisetagare, Reg Fastighetsmäklare

  Göteborg Partille

  svenno
  Johanna Löfborg

  Johanna Löfborg

  Praktikant/Blivande fastighetsmäklare

  Göteborg Partille

  sven

  Vill du sälja med oss?

  Bli kontaktad av en mäklare

  * Obligatoriska uppgifter

  Aktuellt just nu

  Hemma överallt i Partille

  Har du frågor kring ditt boende eller funderar på att sälja i Partille? Kontakta oss idag. Vi gör gärna vårt yttersta för att du ska få bästa resultat.

  Drönarvy

  Förutom proffsiga interiörbilder så filmar vi din bostad extriört med drönare. På detta sätt kan vi lyfta fram det bästa med din bostad. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer.

  Missa inte din drömbostad!

  Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

  Tjänster och information

  Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

  HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

  Om HusmanHagberg