Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Göteborg Partille

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Partille

Ska du köpa eller sälja bostad i Partille? Välkommen till en erfaren och engagerad mäklare som har koll på bostadsmarknaden i Partille. Vi erbjuder en komplett mäklartjänst som förmedlar och värderar bostäder i Partille. Alltid med dig som kund i fokus!

Partille är en tätort till Göteborg och här har nära till både storstad och natur. Det är enkelt att ta sig till och från Göteborg med pendeltåg eller buss, vilket gör att många barnfamiljer väljer att bosätta sig här. Våra mäklare i Partille har stor kunskap om området och kan hjälpa dig att köpa, värdera eller sälja bostad. Är du på gång att köpa bostad kan vi hjälpa dig att hitta ett objekt som passar dina preferenser i Sävedalen, Öjersjö eller centrala Partille. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Partille ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Partille

Att köpa hus i Partille ger dig närhet till strövområden i flera naturreservat och bad i insjöar, något som många uppskattar med området. Här hittar du även Partille arena där handbollslaget Sävehof spelar sina hemmamatcher, och i kombination med Vallhamra IP med is- och multihall samt Jonsereds IP finns det många möjligheter att utöva olika sporter. I samhället finns barnomsorg, grundskola och gymnasium samt matbutiker och vårdcentraler. Köpcentrumet Allum, som delvis är byggt över motorvägen, erbjuder ett brett utbud av butiker och här finns även caféer och restauranger. Våra mäklare kan visa objekt i barnvänliga områden som Sävedalen och Öjersjö och även bevaka prospekt som är särskilt intressanta för dig.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Partille

När du ska köpa, värdera eller sälja bostad i Partille är det fördelaktigt att anlita en erfaren mäklare. Vår erfarenhet och passion för yrket gör att du kan känn dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Vi kan allt om den nya stadsdelen Partille Port samt många nyproduktionsprojekt i Öjersjö. Här finns bostäder för alla åldrar och livssituationer, och vi som mäklare i Partille är bra på att hitta rätt bostad till rätt köpare. Bosätter du dig här har du nära till Jonsereds Herrgård och Jonsereds trädgård, där det arrangeras konstutställningar och konserter. Varma sommardagar kan du spendera vid Stora Kåsjön som även erbjuder fiskemöjligheter. Välkommen till oss, vi tar din bostadsaffär till högre höjder!

Omdömen från våra kunder

"Roger är en fantastiskt trevlig, vänlig och hårt arbetande mäklare som trots att det är hårda tider arbetat hängivet och outtröttligt mot målet att få ihop affären och göra oss säljare nöjda. Roger har varit tillgänglig och lösningsfokuserad och alltid gjort lite mer, lite till för att optimera förutsättningarna. "
Jonas Jakob B3 veckor
Verifierad kund
"bra, trots den rådande marknaden."
Jan Lennart T6 veckor
Verifierad kund
"Personligt och varmt bemötande vilket gav oss trygghet i alla delar av processen. Snabb och tydlig återkoppling."
Linda S11 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och kunnig. Rekommenderar starkt "
Marcus Ö11 veckor
Verifierad kund
"Mycket kunnig och engagerad mäklare Roger Karlsson. Rekommenderar starkt Roger och Husman Hagberg. "
Hans Martin Lennarth Ö17 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande och ett härligt driv👌🏻"
Peter A21 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren är tydlig, mjuk och trevlig i sitt bemötande och den information som ges. Snabb på att återkoppla och man känner sig som både köpare och säljare oerhört trygg."
Linda S23 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande. Mäklaren Roger var kunnig och vänlig samt villig att se till att affären skulle resultera i ett så bra resultat för båda sidorna som möjligt. Kan starkt rekommendera."
Kristian D25 veckor
Verifierad kund
"Vi är positivt överraskade. Och allt kändes tryggt."
Fredrik L29 veckor
Verifierad kund
"Han var väldigt tillgänglig för frågor. Hade bra strategier och var inlyssnande för våra förslag. "
Lisanne Elisabeth Anne T29 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig mäklare och han gör verkligen sitt yttersta för att skapa möjligheter för en bra försäljning."
Gustav T29 veckor
Verifierad kund
"En sååå proffesionell mäklare som jag rekommenderar gärna. "
Zehra A30 veckor
Verifierad kund
"En väldigt hängiven och dedikerad mäklare, som ger en full insyn i processen vad gäller från start till slutförande. "
Sorro H35 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och sakligt bemötande"
Rickard D35 veckor
Verifierad kund
"Hej. Vi e så nöjda HusmanHagbergs mäklare Minna som vi hade/har. Ett energiknippe med idéer å lugnande samtal. Vi rekommenderar starkt HusmanHagberg å mäklare Minna. Rekommenderar även Roger å Johanna som e mäklare på Husman Hagberg, trevliga samtal med dom. Alla så mysiga å tillmötesgående. Mvh Elsie å Ulf "
Elsie K38 veckor
Verifierad kund
"Proffsighet och tydlighet från start till mål, mycket nöjda. Elsie o Ulf "
Ulf K38 veckor
Verifierad kund
"Vi är sååå nöjda m HusmanHagberg. Minna vår 1:à mäklare så hjälpsam å tillmötesgående. Hjälpte oss till 100% m köp av vår nya lägenhet å m hjälp av mäklare Roger till fick vi även sålt vår lägenhet. 👍🏻. Så klockrent samarbete mellan kollegor. Rekommenderar varmt HusmanHagberg till våra bekanta. Önskar dom all lycka till i fortsättning å även Johanna inräknad. Kramar på er å Tusen Tack. "
Elsie K39 veckor
Verifierad kund
"Med dessa medarbetare ser framtiden ljus ut.Bra bemötande, helproffsigt agerande från start till mål."
Ulf K39 veckor
Verifierad kund
"Vi har haft bra kontakt med Roger under hela försäljningsprocessen. Roger har genom hela processen varit professionell och snabb på att återkoppla. Jag rekommenderar Roger. "
Ali B43 veckor
Verifierad kund
"Vår mäklare var lyhörd för vad som var viktigt för oss i säljprocessen. Vi är oerhört nöjda med ett lyckat säljuppdrag i dessa tider och vår bostad var en av de få bostäder som gick plus. Roger är duktig på att hitta rätt köpare och jobbar med förhandsvisning. Allt gick snabbt och smidigt, långt över förväntan. "
Nishani P43 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Göteborgsvägen 88, 433 63 Sävedalen
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Göteborgsvägen 88, 433 63 Sävedalen
  • Besök oss på

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Bostadsmarknaden är relativt stabil, även om vi ser en viss nedgång i priserna just nu. Men hur bör man egentligen agera på bostadsmarknaden? När ska man sälja sin bostad, och hur bör man tänka som köpare?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg