Robert Milsom

Hemma överallt i Göteborg Centrum

Din mäklare i Göteborg Centrum

Kontakta mig

Robert Milsom

Robert Milsom

Reg. Fastighetsmäklare Delägare

Göteborg Centrum

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Förväntan infriades mer än väl"
Sven Linus Daniel B15 veckor
Verifierad kund
"Robert har sålt vårt hus i skakiga tider med en enorm trygghet. Han är strategisk, förstår marknaden och verkar älska sitt jobb på riktigt. Vi uppskattar hans ärlighet, han ger realistiska förväntningar. En mycket kunnig yrkesperson som dessutom är oerhört trevlig!"
Marie B15 veckor
Verifierad kund
"Robert uppvisar verkligen ett äkta engagemang och man är därför helt trygg i att han gör sitt yttersta för att både säljare och köpare skall bli nöjda. Jag är själv väldigt kvalitetsmedveten och har ofta höga krav i affärsrelationer, och här kan jag säga att mina förväntningar infriades."
Karin L41 veckor
Verifierad kund
"Ett mycket gott bemötande och en känsla av att man var en viktig kund. Mycket tillmötesgående och flexibel för att ordna till både visning och övriga möten på bästa sätt. Positivt överraskad av service och bemötande. "
Emma Helena K42 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väldigt trevligt bemötta på visningen och även via mail.Vi hade flera frågor som mäklaren kunde svara på eller återkomma angående. (tex att ändra inflyttningsdatum). Mäklaren svarade snabbt på mail, telefon och sms under budgivningen. Allt gick smidigt och snabbt. Anton som vi träffade när vi skrev på alla dokument var också jätteduktig och trevlig. Vår upplevelse får högsta betyg. "
Annamaria Regina J44 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och engagerade kille duktig och drivande"
Anne-louise K44 veckor
Verifierad kund
"Robert är en positiv och glad mäklare vars styrka jag uppfattar ligger i den personliga kontakten. Han förmedlade vår bostad just när marknaden vände nedåt men fick den ändå såld trots få spekulanter. När det kommer till textuell beskrivning och faktainhämtning om bostaden är mitt intryck är Robert gjorde det minsta möjliga, men det tror jag han gjorde för att han vet vad som är viktigast."
Torbjörn Z54 veckor
Verifierad kund
"Bra, informativ, realistisk, pålitligt. Håller en uppdaterad och man känner sig som ett team, på något vis. Den bästa mäklaren jag haft hittills. "
Jeanette S57 veckor
Verifierad kund
"Robert hade både säljar och köpar perspektiv vilket gjorde mig som köpare trygg. Proffsigt bemötande, tydlig i processen och informativ. "
Carolina B70 veckor
Verifierad kund
"Robert var lätt att få tag i och hjälpte till att bolla kring försäljningen av vår lägenhet. Rekommenderas! "
Johanna O70 veckor
Verifierad kund
"Snabb kommunikation, tog reda på de frågor och funderingar vi hade. Upplevdes också kunnig, ärlig och transparent. Mycket nöjda att ha köpt av Robert!"
Viktor Anders E79 veckor
Verifierad kund
"Snabb, effektiv och lyckad försäljning. Ett missförstånd i början - det gällde ett flyttbolag och inte själva försäljningen - gör att jag inte ger allra högsta betyg. (För flytt till Gotland rekommenderar jag Visby Flyttningsbyrå)."
Pär E80 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt bemötande av Robert från första stund. Han ingav ett lugnt och proffsigt intryck och var rak och tydlig under hela processen. Vi kan varmt rekommendera Robert Milsom! "
Patrik K83 veckor
Verifierad kund
"Tydlig, proffsig och serviceminded."
Jannice Marina V85 veckor
Verifierad kund
"Toppen - rakt på sak, inga konstigheter och ett jättetrevligt bemötande."
Jonas Petter E85 veckor
Verifierad kund
"Han är jätte duktig! Han är jätte snäll . Han är fixa allting snbb. "
Xinquan L89 veckor
Verifierad kund
"Robert är en kunnig, saklig samt en trevlig mäklare som följer upp och gör sitt yttersta för att få den resultat man har kommit överens om! På minus sida får man nämna hans samarbetes partner och de Disigner grupp han rekommenderar! Tyvärr är där den svaga punkten som gör att hela resan kan kännas svajig och orolig samt att man inte känner att man har fått den fullo och rättvisa utan en försäljning! Men som mäklare skulle jag ändå rekommendera Robert alla dagar i veckan men inte hans sammanarbetats partners! "
Maryam S90 veckor
Verifierad kund
"Kompent driven brinner för sitt uppdrag Lätt att samarbeta med. Vill att alla ska vara delaktiga. Får en 5 av 5 av mig Roger"
Roger Ingemar H91 veckor
Verifierad kund
"Robert Milsom mycket trevlig och kunnig med super bra bemötande och proffsig hantering. "
Maryana Y92 veckor
Verifierad kund
"Från start fick man ett intryck av en genuin, transparent och väldigt trevlig mäklare med en känsla för det lilla extra. Robert är lätt att kommunicera med och han ser alltid till att man känner sig sedd och förstådd utifrån ens egna behov! "
Joakim B92 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej; Mitt namn är Robert Milsom. Er blivande fastighetsmäklare! Jag är en äkta, passionerad vinnare med hög lojalitet! Många tror att en bostad säljs till samma pris, oavsett valet av mäklare. Det är stor skillnad på att få en bostad såld och att få bästa möjliga försäljningspris. Varje affär är unik och alla kunder har olika förutsättningar och behov. Jag utgår från vad som är viktigast för dig. Du ska ställa höga krav på mig som mäklare och ständigt förvänta dig service utöver det vanliga i både uppåtgående och nedåtgående marknad. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet. För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar. Genom att ha nöjda kunder som rekommenderar mig vidare, säkerställer jag ständig kvalitet i min mäklartjänst. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlita mig igen. Då har jag lyckats! Mitt fokus som mäklare ligger på både lägenhet/bostadsrätt och hus/villa i Göteborgs Östra delar så som Kålltorp, Munkebäck, Gamlestan, Kortedala, Bergsjön, Angered, Hjällbo, Gunillse och Olofstorp. Det är inte bara köpa och sälja som är i fokus utan jag gör även värdering åt er. Själv bor jag i sydvästra Göteborg tillsammans med min underbara fru och fantastiska barn. Jag gillar att umgås med vänner och familj och klämmer gärna in en golfrunda när det går. Jag har ett stort intresse i att renovera och tycker det är kul att kunna skapa något till det bättre. Jag hoppas på möjligheten att få träffa er! Med vänliga hälsningar Robert Milsom

Mina försäljningar

Robert Milsom

Reg. Fastighetsmäklare Delägare

0707-91 97 19

robert.milsom@husmanhagberg.se

Boka tid med Robert direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg