Hampus Berglund

Hemma överallt i Göteborg Centrum

Din mäklare i Göteborg Centrum

Kontakta mig

Hampus Berglund

Hampus Berglund

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Göteborg Centrum

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Jag har fått väldigt bra bemötande och känner stort förtroende för Hampus, när de gäller de stora beslut som skall fattas. Han är kunnig och var hela tiden tillgänglig och noga med att delge mig information. "
Sofie S6 veckor
Verifierad kund
"trygg, förtroendeingivande och lugn "
Camilla S6 veckor
Verifierad kund
"Mycket kunning, trevlig och engagerad mäklare som höll oss kontinuerligt uppdaterade och som på ett för oss smidigt sätt genomförde hela processen."
Anders Gösta L23 veckor
Verifierad kund
"Hampus var saklig, effektiv och hade bra koll på marknaden. Han lyckades sälja min lägenhet även om marknaden inte är optimal för tillfället. Jag skulle recommender honom till en vän."
Oskar D24 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och lyhörd mäklare som försöker göra allt för kundens bästa. Kan varmt rekommendera Hampus!"
Daniel M33 veckor
Verifierad kund
"Lättillgänglig, bra kommunikation kring bostadsköpet och påläst om boendet. Vi är jättenöjda! "
Linnéa A33 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare. Snabba svar och stort engagemang + vilja. Både jag och pappa är mycket nöjda med Hampus."
Wilma M34 veckor
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Hampus! Han är lätt att kommunicera med, flexibel och lösningsorienterad. Viktiga egenskaper då jag sålde lägenheten från annan ort och hade dessutom lägenheten fullt uthyrd under hela försäljningen. Känt mig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Men viktigast av allt, fick jag ett riktigt bra pris! Kommer definitivt anlita igen. Tack!"
Marcus S36 veckor
Verifierad kund
"Bra. Ganska stora, Hampus var väldigt behjälplig och professionell. Det gick bra med tanke på läget i världen. "
Robert H42 veckor
Verifierad kund
"Jaha har själv inte haft så mycket kontakt med Hampus då det är mina föräldrar som har skött köpet av lägenheten, men av det jag har hört av mina föräldrar så har han fått högsta betyg!! Vi är supernöjda :) "
Viktoria B45 veckor
Verifierad kund
"Hampus är alltid trevlig och hjälpsam. Han guidar dig lugnt och tryggt genom hela bostadsaffären. Professionell och korrekt."
Tor G45 veckor
Verifierad kund
"Har köpt flera lägenheter och villor med tiden.. har sällan träffar en sådan ung driven ödmjuk mäklare. MVG på allt måste jag säga."
Alex M51 veckor
Verifierad kund
"Otroligt professionell, jordnära och hjälpsam. Detta var vårt första köp av bostad och vi är glada att vi fick Hampus som mäklare. Hampus hade stenkoll på allt och vi kände att han förstod oss vilket var skönt. Kunde inte vart nöjdare!"
Pierre M51 veckor
Verifierad kund
"* Trevlig * Kunnig * Snabb * Bra återkoppling * Positiv * Noggrann "
Björn M51 veckor
Verifierad kund
"Hampus var väldigt flexibel, kunnig och ärlig i vår försäljning. Jag är väldigt nöjd över att ha anlitat honom! "
Sabina E56 veckor
Verifierad kund
"Bra kommunikation och professionellt."
Javier B56 veckor
Verifierad kund
"trevlig, lättsam, uppriktig och ärlig vilket uppskattas. målet vi hade nåddes, väldigt bra jobbat!"
Joakim J57 veckor
Verifierad kund
"Vi har blivit mycket bra bemötta av Hampus och det gäller både vid köp och försäljning av lägenhet. Han vill genomföra en affär där vi som både köpare och säljare känner sig nöjda och det lyckas han verkligen med. Han svarar snabbt på frågor och är punktlig då vi har bokat möten. Mycket strukturerad och har ordning och reda. Vi känner oss väldigt trygga med honom när han guidar oss igenom processen. Hampus är öppen och bjuder på sig själv."
Susanne L62 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren hade väldigt bra kännedom om området och föreningen. Jag fick information om både det praktiska samt tillvägagångssätt och vad man generellt kan tänka på vid köp av bostad."
Anna G64 veckor
Verifierad kund
"En sympatisk och noggrann kille som verkade kunna sin sak."
Maria D65 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att vara mina kunders kunskapsmäklare i en av deras största händelser i livet och samtidigt få dem genuint nöjda är det jag brinner för! När förändring sker i livet och när bytet av bostad blir aktuellt ska det inte finnas några tvivel eller funderingar. Det är av stor betydelse för mig att du får bästa tänkbara bemötande, känner dig trygg och att dina behov alltid är i främsta fokus! Jag hjälper dig helhjärtat när du antingen ska sälja, värdera eller vill ha opartisk rådgivning rörande din fastighet, tomt eller lägenhet. Jag ger dig också, med min breda kompentens, råd inför renoveringar och ombyggnationer där en ny värdering av din bostad kan vara aktuell. Sport, träning och kreativa inslag ligger mig varmt om hjärtat och därför blir padelbanan, gymmet, vandringsleden eller producering av musik naturliga delar av min fritid. Likväl goda måltider ihop med mina nära och kära. När vi får tillfället att jobba ihop kommer jag göra allt för att överträffa dina förväntningar. Med hjärta, hjärna och en förståelse för att varje affär är unik lyckas vi med anpassade lösningar som leder fram till vårt gemensamma mål!

Mina försäljningar

Hampus Berglund

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0707-21 96 00

hampus.berglund@husmanhagberg.se

Boka tid med Hampus direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg