KarriärOm oss

Hampus Berglund

Hemma överallt i Göteborg Öster

Din mäklare i Göteborg Öster

Kontakta mig

Hampus Berglund

Hampus Berglund

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Göteborg Öster

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Mycket kunning, trevlig och engagerad mäklare som höll oss kontinuerligt uppdaterade och som på ett för oss smidigt sätt genomförde hela processen."
Anders Gösta L13 veckor
Verifierad kund
"Hampus var saklig, effektiv och hade bra koll på marknaden. Han lyckades sälja min lägenhet även om marknaden inte är optimal för tillfället. Jag skulle recommender honom till en vän."
Oskar D13 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och lyhörd mäklare som försöker göra allt för kundens bästa. Kan varmt rekommendera Hampus!"
Daniel M22 veckor
Verifierad kund
"Lättillgänglig, bra kommunikation kring bostadsköpet och påläst om boendet. Vi är jättenöjda! "
Linnéa A23 veckor
Verifierad kund
"Trevlig mäklare. Snabba svar och stort engagemang + vilja. Både jag och pappa är mycket nöjda med Hampus."
Wilma M24 veckor
Verifierad kund
"Kan varmt rekommendera Hampus! Han är lätt att kommunicera med, flexibel och lösningsorienterad. Viktiga egenskaper då jag sålde lägenheten från annan ort och hade dessutom lägenheten fullt uthyrd under hela försäljningen. Känt mig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Men viktigast av allt, fick jag ett riktigt bra pris! Kommer definitivt anlita igen. Tack!"
Marcus S25 veckor
Verifierad kund
"Bra. Ganska stora, Hampus var väldigt behjälplig och professionell. Det gick bra med tanke på läget i världen. "
Robert H32 veckor
Verifierad kund
"Jaha har själv inte haft så mycket kontakt med Hampus då det är mina föräldrar som har skött köpet av lägenheten, men av det jag har hört av mina föräldrar så har han fått högsta betyg!! Vi är supernöjda :) "
Viktoria B35 veckor
Verifierad kund
"Hampus är alltid trevlig och hjälpsam. Han guidar dig lugnt och tryggt genom hela bostadsaffären. Professionell och korrekt."
Tor G35 veckor
Verifierad kund
"Har köpt flera lägenheter och villor med tiden.. har sällan träffar en sådan ung driven ödmjuk mäklare. MVG på allt måste jag säga."
Alex M40 veckor
Verifierad kund
"Otroligt professionell, jordnära och hjälpsam. Detta var vårt första köp av bostad och vi är glada att vi fick Hampus som mäklare. Hampus hade stenkoll på allt och vi kände att han förstod oss vilket var skönt. Kunde inte vart nöjdare!"
Pierre M40 veckor
Verifierad kund
"* Trevlig * Kunnig * Snabb * Bra återkoppling * Positiv * Noggrann "
Björn M41 veckor
Verifierad kund
"Hampus var väldigt flexibel, kunnig och ärlig i vår försäljning. Jag är väldigt nöjd över att ha anlitat honom! "
Sabina E45 veckor
Verifierad kund
"Bra kommunikation och professionellt."
Javier B45 veckor
Verifierad kund
"trevlig, lättsam, uppriktig och ärlig vilket uppskattas. målet vi hade nåddes, väldigt bra jobbat!"
Joakim J46 veckor
Verifierad kund
"Vi har blivit mycket bra bemötta av Hampus och det gäller både vid köp och försäljning av lägenhet. Han vill genomföra en affär där vi som både köpare och säljare känner sig nöjda och det lyckas han verkligen med. Han svarar snabbt på frågor och är punktlig då vi har bokat möten. Mycket strukturerad och har ordning och reda. Vi känner oss väldigt trygga med honom när han guidar oss igenom processen. Hampus är öppen och bjuder på sig själv."
Susanne L51 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren hade väldigt bra kännedom om området och föreningen. Jag fick information om både det praktiska samt tillvägagångssätt och vad man generellt kan tänka på vid köp av bostad."
Anna G54 veckor
Verifierad kund
"En sympatisk och noggrann kille som verkade kunna sin sak."
Maria D55 veckor
Verifierad kund
"Hampus har varit fantastisk från start! Under hela processen har han visat sitt engagemang och anpassat sig efter våra önskemål. Det är tydligt att Hampus vet vad han gör. Inte nog med att han är en mycket skicklig mäklare, han kan dessutom sin bostadsmarknad utantill. Efter att vi publicerade annonsen och fick in våra första 4-5 bokningar så säger Hampus att han tror att vi kommer ha ungefär 15 stycken på visningen en vecka senare och att de kommer generera ca tre budgivare. Det här var alltså bara ett par dagar efter att lägenheten lades ut på marknaden. Med facit i hand hade vi på pricken 15 stycken på visningen och fick tre budgivare! Hampus hade verkligen stenkoll på läget hela tiden. Han har dessutom varit bra på att lämna statusuppdateringar och återkoppla efter varje moment. Resultatet blev ett slutpris långt över vår förväntan! Om du funderar på att sälja och vill ha en mäklare med ordning och reda som siktar på att överträffa din förväntan, då har du letat klart nu."
Janina Berggren56 veckor
Verifierad kund
"Jag fick genast fullt förtroende för Hampus. Han var tydlig, lugn och påläst. Försäljningen sköttes snabbt och jag hade hela tiden all info jag kunde önska. Jag är mycket nöjd med Hampus och HusmanHagberg."
Leine Ö56 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att vara mina kunders kunskapsmäklare i en av deras största händelser i livet och samtidigt få dem genuint nöjda är det jag brinner för! När förändring sker i livet och när bytet av bostad blir aktuellt ska det inte finnas några tvivel eller funderingar. Det är av stor betydelse för mig att du får bästa tänkbara bemötande, känner dig trygg och att dina behov alltid är i främsta fokus! Jag hjälper dig helhjärtat när du antingen ska sälja, värdera eller vill ha opartisk rådgivning rörande din fastighet, tomt eller lägenhet. Jag ger dig också, med min breda kompentens, råd inför renoveringar och ombyggnationer där en ny värdering av din bostad kan vara aktuell. Sport, träning och kreativa inslag ligger mig varmt om hjärtat och därför blir padelbanan, gymmet, vandringsleden eller producering av musik naturliga delar av min fritid. Likväl goda måltider ihop med mina nära och kära. När vi får tillfället att jobba ihop kommer jag göra allt för att överträffa dina förväntningar. Med hjärta, hjärna och en förståelse för att varje affär är unik lyckas vi med anpassade lösningar som leder fram till vårt gemensamma mål!

Mina försäljningar

Hampus Berglund

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0707-21 96 00

hampus.berglund@husmanhagberg.se

Boka tid med Hampus direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg