Sunnanvindsgatan 2G

Bilder

Utgångspris

1 100 000 kr

Bevaka slutpriset

Sunnanvindsgatan 2G , Nya Kungsgården , Ängelholm

Nu finns denna trevliga bostadsrätt till salu! Belägen i föreningen HSB brf Silversmeden på Nya Kungsgården. Det är en 4:a på 105,5 kvm fördelad på 2 plan. Kök med matplats i burspråk, två badrum, tre sovrum och stort vardagsrum. Det finns en utgång från vardagsrummet till ett trevligt uterum i skönt solläge. Utanför uterummet finns en liten trädgård samt förråd. Vid entrén har man en stenlagd uteplats. Området är lugnt och barnvänligt. Föreningen är populär och välskött. Välkomna att boka in er på visning!

105,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
7 095 kr inkl. värme, VA, Bredband, kabel-tv och ip-tel
Typ:
Lägenhet
Boarea:
105,5 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
89
Driftskostnad:
773 kr/månad
Utgångspris:
1 100 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

105,5 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Sunnanvindsgatan 2G! Belägen i föreningen HSB brf Silversmeden på Nya Kungsgården. Det är en 4:a på 105,5 kvm fördelad på 2 plan. Kök med matplats i burspråk, två badrum, tre sovrum och stort vardagsrum. Det finns en utgång från vardagsrummet till ett trevligt uterum i skönt solläge. Utanför uterummet finns en liten trädgård samt förråd. Vid entrén har man en stenlagd uteplats. Här bor man på en lugn adress i en välskött förening. En förening som verkligen tar hand om sina medlemmar, därav den fina sammanhållningen och trivseln i området. I årsavgiften ingår utöver V/VA, bredband, kabel-tv och IP-telefoni. Här har man närhet till härliga promenadstråk kring Rönneå och gång- och cykelavstånd till Ängelholms centrum.

Välkomna in!

Hall
Ett steg in i hallen och man han hänga av sig ytterkläderna till vänster. Vidare in i hallen finns en skjutdörrsgarderob. Hallen leder vidare till samtliga rum i lägenheten. Väggarna är tapetserade och det ligger plastmatta på golvet.

Badrum
Till höger från hallen finns första badrummet. Det är med våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med Wc, tvättställ och duschhörna.

Kök
Trevligt ljust kök med matplats vid burspråk. Utrustat med spis, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. Kakel ovan diskbänken. Gott om förvaring i köksskåpen. Väggarna är tapetserade och det ligger en plastmatta på golvet.

Vardagsrum
Rektangulärt rum till formen. Här får det plats både soff- och matsalsgrupp. Väggarna är tapetserade och det ligger ett parkettgolv.

Övre plan

Sovrum 1
Upp för trappan till höger finns första sovrummet. Väggarna är tapetserade och det ligger plastmatta på golvet.

Sovrum 2
Det största sovrummet är detta. Här får det plats dubbelsäng och annan möblering. Väggarna är tapetserade och plastmatta på golvet.

Sovrum 3
Sovrum som vetter ut mot framsidan av bostaden. Tapeter på väggarna och plastmatta på golvet. Det får plats säng och viss annan möblering.

Badrum
Badrum i original utförande. Våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med Wc, tvättställ, badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Pris

1 100 000 kr Utgångspris

Avgift

7 095 kr inkl. värme, VA, Bredband, kabel-tv och ip-tel

Driftskostnad

9 282 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 856 kr
Försäkring: 1 426 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,30015%

Andel av årsavgiften

1,30015%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Efter överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättslägenhet

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 mars 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 138 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Silversmeden 1

Förening

Namn

HSB Brf Silversmeden i Ängelholm

Om föreningen

Brf Silversmeden i Ängelholm är en populär förening på Nya Kungsgården! Inflyttning skedde under år 1984. Det finns 95 bostadsrättslägenheter i radhusform. 16 mindre lokaler, 54 garage, 52 parkeringsplatser och 1 kvartershus. I kvartershuset finns expeditionen och en samlingslokal. Bastu finns för medlemmarna att låna.

Det finns två tvättstugor i området för medlemmarna i föreningen. En är utplacerad i etapp 1 och den andra i etapp 2.

Kollektivt bostadsrättstillägg bekostas av föreningen. Vilket innebär att man endast behöver teckna hemförsäkring som bostadsrättsinnehavare.

Föreningen äger fläktarna i bostadsrätterna.

Föreningen omfattar Nordanvindsgatan och Sunnanvindsgatan.

TV och Bredband

Bredband via Telia 100MB/s finns indraget i lägenheterna och ingår i avgiften. IP-telefoni ingår, dock betalar man för samtalen som bostadsrättsinnehavare.

Om området

Nya Kungsgården

Området ligger i ytterkant av centrum, vilken erbjuder flera gallerier, mysig shopping och många bra matställen. Rönne Å slingrar sig vackert genom hela Ängelholm och erbjuder aktiviteter som kanotpaddling, fiske och sightseeing med båten Laxen under sommaren. Det finns fina promenadstigar precis vid ån, runt om i staden och längs havet. Ängelholms hembygdspark ligger i närheten till Nya Kungsgården och är som en oas i centrum med aktiviteter både för stora och små med lekplats, djurpark och olika museer. Man har även närhet till den populära långa sandstranden med klitter i Skälderviken för många lata dagar i solen.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 5 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer.

Närservice

Brännborn Center finns i närheten. Fastigheten är 6 000 kvm och det finns Intersport, Matz skor, Home, Apoteket och Delikatesspunkten i den nya delen. Övrigt i området omkring finns Ica Maxi, Willys, Leksaksmagasinet, ÖoB, Blomsterlandet, och NP Nilssons.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Mathia Hagelqvist för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad