230
MED0126B6C438304555A983306BDBC57D75

Otroligt fin 4:a på hörnläge på jordgubbsfältet i Munka-Ljungby!Krageholmsgatan 7A Munka Ljungby, Munka-Ljungby

Munka Ljungby, Munka-Ljungby

Krageholmsgatan 7A


PRIS (utgångspris)2 850 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

110 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

B1

MÅNADSAVGIFT

5 689 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

2 850 000 kr utgångspris

Otroligt fin 4:a på hörnläge på jordgubbsfältet i Munka-Ljungby!

Otroligt fin bostadsrättsradhus på jordgubbsfältet i Munka-Ljungby! En 4:a på 110 kvm fördelat på 2 plan. Bostaden stod klar år 2022 och här sitter den nya känslan i väggarna! Dessutom är detta en hörnlägenhet, vilket ger ett väldigt fint läge! På framsidan av bostaden har man en stenlagd uteplats intill bostaden, trädgård, förråd och bilplats. På baksidan har man också en stenlagd uteplats. Ett steg in i bostaden och man märker av hemtrevnaden direkt. Hallen är rymlig med skjutdörrspartier och klinker på golvet. Till höger om hallen har man köket med fin inredning från Ballingslöv och matplats med utgång till framsidan. Sedan finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ett otroligt snyggt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp. På övre plan finns tre sovrum, varav ett med en tillhörande klädkammare och ett helkaklat badrum med badkar.

Väldigt fin bostad där nuvarande ägare precis installerat solceller, vilket är ett stort plus i kanten! Helt klart en bostad ni inte får missa! Kontakta fastighetsmäklare Mathia Hagelqvist för mer info!

Bilder

MED0126B6C438304555A983306BDBC57D75
MED9A4A8B1C306E49978ABD502B3CDF00C8
MED44C596218B22460C9F61A597170711BE
MEDFA9804C87CE04CA4B6CAF7049F5E9528
MED78B23F79FDFD4A9A9C8836FAF02F13D9

Planritningar

Planritning Entréplan

Planritning Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

110 kvm

LÄGENHETSNUMMER

B1

VÅNING

1 av 1

MÅNADSAVGIFT

5 689 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

2 850 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

Krageholmsgatan 7A - Otroligt fin bostadsrättsradhus på jordgubbsfältet i Munka-Ljungby! En 4:a på 110 kvm fördelat på 2 plan. Bostaden stod klar år 2022 och här sitter den nya känslan i väggarna! Dessutom är detta en hörnlägenhet, vilket ger ett väldigt fint läge! På framsidan av bostaden har man en stenlagd uteplats intill bostaden, trädgård, förråd och bilplats. På baksidan har man också en stenlagd uteplats. Ett steg in i bostaden och man märker av hemtrevnaden direkt. Hallen är rymlig med skjutdörrspartier och klinker på golvet. Till höger om hallen har man köket med fin inredning från Ballingslöv och matplats med utgång till framsidan. Sedan finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ett otroligt snyggt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp. På övre plan finns tre sovrum, varav ett med en tillhörande klädkammare och ett helkaklat badrum med badkar.

Väldigt fin bostad där nuvarande ägare precis installerat solceller, vilket är ett stort plus i kanten!

Välkomna in!

Entréplan

Hall
Man stiger in i en rymlig hall med klinker på golvet och målade väggar förutom väggen till vänster som är klädd med ljuddämpande modern panel. Rakt fram i hallen har man en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

Kök
Till höger från hallen har man köket. Stort kök med plats för matbord för ca 4-6 personer. Det är stora fönsterpartier med dörr ut mot uteplatsen på framsidan. Köksinredningen är vit från Ballingslöv med gott om plats till förvaring i skåp och lådor. Utrustat med kyl, frys, inbyggd micro och inbyggd ugn, häll, fläkt och integrerad diskmaskin. Väggarna är målade vita och det ligger ett fint kvalitets laminatgolv.

Badrum
Vidare in i bostaden kommer man till ett badrum. Det är helkaklat i snygga färger! Utrustat med wc, tvättställ, duschhörna med glasväggar, tvättmaskin, torktumlare och värmepanna.

Vardagsrum
Rakt fram förbi trappan till övre plan kommer man till vardagsrummet. Otroligt fint rum! Stora fönsterpartier både på gavelsidan och på baksidan, vilket ger ett väldigt fint ljusinsläpp. Det är bra möbleringsmöjligheter. Väggarna är målade vita och det ligger laminatgolv.

Övre plan

Sovrum 1 & 2
Upp för trappan och åt vänster finns två sovrum i likvärdig storlek. Båda med fönster som vetter ut mot framsidan av bostaden. Väggarna är målade och det ligger enhetligt laminatgolv. Det får plats dubbelsäng och viss annan möblering.

Sovrum 3
Till höger finns sovrum 3. Det är det största sovrummet och till det finns en klädkammare med fönster. I sovrummet får det plats dubbelsäng och annan möblering. Väggarna är målade vita och det ligger ett laminatgolv. Fönster som vetter ut mot baksidan.

Badrum
Helkaklat badrum som är utrustat med wc, tvättställ och badkar.

Om området

Munka-Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun i Skåne län. En liten familjär by med goda kommunikationer och fina omgivningar. Här har man allt man behöver inom kort avstånd. Nära till Ängelholms stad och den populära 6 km långa sandstranden i Skälderviken.

KOMMUNIKATION

Via Munka-Ljungby går busslinje 510 mellan Klippan-Ängelholm. Andra regionbussar som går genom området är 507 som går mellan Svenstorp-Ängelholm. Dessa körs av Skånetrafiken. Mer info se www.skanetrafiken.se

Väg 13 går igenom södra delen av samhället och leder till Ängelholm och Klippan.

NÄRSERVICE

I Munka-Ljungby finns Ica butiken Munka Allköp, två pizzerior, vårdcentral, bibliotek, tandläkare, restaurang/bar, blomsterbutik, INGO, Sibylla m.m

Toftaskolan i Munka-Ljungby erbjuder årskurs F-9. Skolan ingår i Munka-Ljungby rektorsområde. Även fritidshem är beläget på skolområdet. På skolan finns en simhall. Möllebacken, Munkabyn, Lunnagården, Munkalyckan, Lunnamöllan och Tallbiten är de förskolorna som finns i Munka-Ljungby.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

4,7619 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

4,76186 %

TILLTRÄDE

Efter överenskommelse

Ekonomi

EL

1 499 kr

FÖRSÄKRING

2 492 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

3 991 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

Byggnad

BYGGNADSTYP

Bostadsrättslägenhet

BYGGNADSÅR

2022

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump och solceller

VENTILATION

Mekanisk

HISS

finns ej

ELFÖRBRUKNING

6 000 kWh/år

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd på framsidan av bostaden.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Räfsan 4 i Munka-Ljunby

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

Karta

Ängelholm Munka Ljungby

Krageholmsgatan 7A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg