Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Ängelholm / Båstad

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Ängelholm & Båstad

När du önskar köpa eller sälja ett hus eller lägenhet i ett charmigt område i nordvästra Skåne står våra mäklare i Ängelholm och Båstad redo att hjälpa dig. Vi har stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden och kan förmedla och värdera objekt i stadsdelar som Havsbaden, Ängavången och Södra Utmarken / Epadalen. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Ängelholm och Båstad ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Närheten till kontinenten via E6 och goda kommunikationer med tåg och buss till andra skånska orter gör det enkelt att pendla mellan hemmet och arbetsplatsen. Från Ängelholm-Helsingborg flygplats avgår det dagligen flyg till både Bromma och Arlanda, och det avgår även charterresor. Närheten till Köpenhamn och Kastrup bidrar till fördelarna med att köpa bostad i Ängelholm. Välkommen till våra erfarna mäklare i Ängelholm och Båstad när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad.

Att bo i Ängelholm

När du bestämmer dig för att köpa hus i Ängelholm flyttar du till en genuin småstad med allt du behöver. I den mysiga stadskärnan finns små butiker, restauranger och bibliotek. Sommartid sjuder Stortorget av liv och rörelse på uteserveringarna. Lockas du av sport behöver du inte oroa dig för att gå lottlös då hemmamatcher för Rögle BK, Ängelholms FF och EVS bjuder på mycket spänning och samlar åskådare både från stan och närliggande orter. Oavsett om du köper din första lägenhet eller letar efter ett hus där hela familjen får utrymme kan vi, utöver i centrala Ängelholm, erbjuda bostäder i närliggande och natursköna samhällen som Vejbystrand, Munka-Ljungby och Hjärnarp / Västersjön.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Ängelholm och Båstad

Som mäklare i Ängelholm kan vi bara konstatera att det är en stad under ständig utveckling. Det planeras och produceras nya bostäder på Ärrarps Ängar, Fridhem och Stationsområdet, områden där vi kan hjälpa dig att köpa bostad i Ängelholm. Stranden vid Klitterhus, Skåneleden, Hallandsåsen och Råbocka camping ger möjligheter för olika typer av aktiviteter. De mindre barnen uppskattar säkerligen en åktur med Pyttetåget till Hembygdsparken där det finns möjlighet att besöka djur. Staden är även hem för de välkända lergökarna och det finns ett flertal verksamma keramiker i Ängelholm.

Vår passion för bostadsaffärer gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Oavsett om du vill ha hjälp med en bostadsvärdering eller vill sälja hus eller lägenhet så står våra mäklare redo. Låt oss på HusmanHagberg hjälpa dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad i Ängelholm eller Båstad.

Omdömen från våra kunder

"Mathia Hagelqvist har det som en mäklare ska ha. Kunskap, vänligt bemötande och mycket trevlig. "
Kjell Arthur Bertil P4 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra och effektiv mäklare. Jättenöjd med allt från styling av bostaden till visningar och försäljning. Lätt att kommunicera med och snabba svar. "
Maria H4 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker Frida är juste i sitt att vara mot mig som kund/köpare. Nu ska jag se om hon är likadan när jag är säljare, men det är min förhoppning."
Christer Håkan P5 veckor
Verifierad kund
"Väldigt tillmötesgående o lyhörd , än det kändes hopplöst ett tag så var Josefin väldigt positiv o peppande , rekommendera med varm hand Josefin o husman Hagberg mvh Mona Asplund "
Mona A5 veckor
Verifierad kund
"Skicklig och driven, håller vad hon lovar.. rekommenderas verkligen. "
Jenny Caroline L5 veckor
Verifierad kund
"Bra kommunikation och bra med tider. Fick all information till kunden så vi kunde ta ett snabbt och väl- igenom tänkt beslut."
Fredrik O5 veckor
Verifierad kund
"Uppdaterade oss under hela processen, visade förståelse för situationen och anpassade försäljningen efter det. "
Simon H6 veckor
Verifierad kund
"Bara gott att säga om Frida Svahn , duktig o lyhörd o ett trevligt sätt , rekommenderar mer än gärna Frida o husman Hagaman."
Mona A6 veckor
Verifierad kund
"Väldigt engagerad och driven. Snabb på att svara vare sig de va på telefon eller mejl/sms, vilket uppskattades när vi skulle sälja. Hon var tillgänglig hela tiden. Väldigt trogen till oss som säljare. "
Natalie R9 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och proffsigt. Lagom säljande."
Fredrik C10 veckor
Verifierad kund
"Proffsig,kunnig,engagerad,uppmärksam "
Ronny T12 veckor
Verifierad kund
"Ett supertrevligt bemötande. Josefin är proffsig och det känns riktigt tryggt för oss. "
Janeth L13 veckor
Verifierad kund
"Det var en jobbigt situation vi befann oss i när vi kontaktade Josefin och hon skötte det exceptionellt. Proffsigt bemötande, inga oklarheter. Levde upp till alla förväntningar om våra planer kring hur vi ville försäljningen skulle gå till väga. Bollade ideer längs vägen och allt fungerade hur bra som helst. Kan rekommendera Josefin till alla. 5/5 "
Philip N13 veckor
Verifierad kund
"Toppen på alla sätt! Alltid nåbar och ställde upp med svar på alla frågor omgående mm. "
Martha Josefin B13 veckor
Verifierad kund
"mycket bra kontakt med Maklaren. Mathia är väldigt hjälpsam"
Ilona S13 veckor
Verifierad kund
"Jag blev bemött på bästa sätt, Frida lyssnade på mig hela vägen och gjorde sitt bästa hela vägen, bra kommunikation och uppdatering."
Linda S14 veckor
Verifierad kund
"Professionell och trevlig, som på ett bra sätt guidade mig igenom alla steg i försäljningen."
Andreas K19 veckor
Verifierad kund
"Första mötet med Josefin var mycket bra. Fick stort förtroende för henne. Min förväntning var att mäklaren skulle göra sitt bästa för få huset sålt, och hjälp med all ”pappers arbete”. Det blev över förväntan otrolig bra. Hjälpsam med alla frågor, och förklarade allt på ett bra förståligt sätt. Svarade på våra frågor även på icke kontorstid "
Lars Erik H22 veckor
Verifierad kund
"Vi hade tidigare Josefin hos oss för en muntlig värdering men var inte riktigt redo då utan bad henne att återkomma när det kom in ett objekt som vi kanske var intresserade av. Josefin ringde till oss och berättade att nu kommer det in ett objekt kör gärna förbi och titta vad ni tycker. Vi fastnade för det nya objektet och bad om förhandsvisning. Sedan gick det fort. Vi önskade det nya objektet och Josefin ordnade fotografering av vår bostad snabbt och mycket bra bilder togs. Josefin planerade in visning snabbt i närtid efter att bostaden kommit ut på Hemnet. Vi har kunnat ringa/maila till Josefin både i tid och otid och hon har alltid svarat eller återkommit inom snar tid. Hon är så förstående, hjälpsam och peppande. Lyssnar in och tar det lugnt och metodiskt. Helt enkelt mycket förstående. Det är ju inte varje dag man gör sådan här affär. Vi har ett mycket stort förtroende för Josefin som person och även i sin yrkesroll. Kommer varmt kunna rekommendera Josefin och hennes kollegor på HusmanHagberg. Så nöjd."
Ingrid Birgitta H22 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och bra kunskap. Rekommenderas. "
Malin G24 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Storgatan 85 B, 262 35 Ängelholm
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Storgatan 85 B, 262 35 Ängelholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälj med oss så bjuder vi på en matkasse!

Teckna ett förmedlingsuppdrag med oss på HusmanHagberg Ängelholm och få ett presentkort (värde 750 kr) på Ica Stormarknad Ängelholm.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg