Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare i Ängelholm / Båstad

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Ängelholm & Båstad

När du önskar köpa eller sälja ett hus eller lägenhet i ett charmigt område i nordvästra Skåne står våra mäklare i Ängelholm och Båstad redo att hjälpa dig. Vi har stor kunskap om den lokala bostadsmarknaden och kan förmedla objekt i stadsdelar som Havsbaden, Ängavången och Södra Utmarken / Epadalen. Närheten till kontinenten via E6 och goda kommunikationer med tåg och buss till andra skånska orter gör det enkelt att pendla mellan hemmet och arbetsplatsen. Från Ängelholm-Helsingborg flygplats avgår det dagligen flyg till både Bromma och Arlanda, och det avgår även charterresor. Närheten till Köpenhamn och Kastrup bidrar till fördelarna med att köpa bostad i Ängelholm. Välkommen till våra erfarna mäklare i Ängelholm och Båstad när det är dags att köpa, sälja eller värdera bostad.

Att bo i Ängelholm

När du bestämmer dig för att köpa hus i Ängelholm flyttar du till en genuin småstad med allt du behöver. I den mysiga stadskärnan finns små butiker, restauranger och bibliotek. Sommartid sjuder Stortorget av liv och rörelse på uteserveringarna. Lockas du av sport behöver du inte oroa dig för att gå lottlös då hemmamatcher för Rögle BK, Ängelholms FF och EVS bjuder på mycket spänning och samlar åskådare både från stan och närliggande orter. Oavsett om du köper din första lägenhet eller letar efter ett hus där hela familjen får utrymme kan vi, utöver i centrala Ängelholm, erbjuda bostäder i närliggande och natursköna samhällen som Vejbystrand, Munka-Ljungby och Hjärnarp / Västersjön.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Ängelholm och Båstad

Som mäklare i Ängelholm kan vi bara konstatera att det är en stad under ständig utveckling. Det planeras och produceras nya bostäder på Ärrarps Ängar, Fridhem och Stationsområdet, områden där vi kan hjälpa dig att köpa bostad i Ängelholm. Stranden vid Klitterhus, Skåneleden, Hallandsåsen och Råbocka camping ger möjligheter för olika typer av aktiviteter. De mindre barnen uppskattar säkerligen en åktur med Pyttetåget till Hembygdsparken där det finns möjlighet att besöka djur. Staden är även hem för de välkända lergökarna och det finns ett flertal verksamma keramiker i Ängelholm.

Vår passion för bostadsaffärer gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som din mäklare. Oavsett om du vill ha hjälp med en bostadsvärdering eller vill sälja hus eller lägenhet så står våra mäklare redo. Låt oss på HusmanHagberg hjälpa dig när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad.

Omdömen från våra kunder

Besöksadress

  • Storgatan 85 B, 262 35 Ängelholm
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Storgatan 85 B, 262 35 Ängelholm
  • Besök oss på

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Tipserbjudande Ängelholm

Leder ditt tips till en försäljning får du och den person du tipsat om var sitt Ängelholms Presentkort värt 500 kr inkl moms.

Vi söker mäklare!

Vi söker en glad och drivande fastighetsmäklare att komplettera vårt härliga och framgångsrika gäng.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Fri värdering

Fri värdering avser en muntlig värdering av uppskattat värde. Mäklaren utgår från bostadens nuvarande skick och kompletterar med statistik och sin marknadskännedom.

Försäkring

Som kund hos HusmanHagberg får du 15% rabatt på hem, villa och fritidshusförsäkring hos vår samarbetspartner If Skadeförsäkring.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2020 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg