230
MEDAB824036ADB1489BAD875874DC16C941

Underbar 1-plans villa i nyskick!Bankvägen 22A Strövelstorp, Strövelstorp

Strövelstorp, Strövelstorp

Bankvägen 22A


PRIS3 395 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

100 kvm

BIAREA

20 kvm

TOMTAREA

635 kvm

BYGGÅR

2019

DRIFTSKOSTNAD

3 839 kr/månad

PRIS

3 395 000 kr

Underbar 1-plans villa i nyskick!

Äntligen är denna härliga 1-plansvilla till salu! En snyggt designad familjevilla byggd 2019 med härliga kvadratmeter. Designen på villan är både funktionell och estetiskt tilltalande och erbjuder det lilla extra som både förenklar livet och skapar extra glädje i tillvaron. Blandningen av material ger huset en unik karaktär och designen kännetecknas av öppna ytor med få väggar och fönster från golv till tak som gör att ljusinsläppet i huset blir något utöver det vanliga. Upp till fyra sovrum fördelat på optimalt vis med härlig öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum.
Det här är för dig som önskar ett energisnålt hus med minimalt med underhåll, med andra ord det perfekta huset för livsnjutare!


Välkommen att boka dig på visning!

Bilder

MEDAB824036ADB1489BAD875874DC16C941
MED4406DA0A4CA74EA8B1AC1F42AB44ACCF
MEDBF669220625D4C74BAFBAD1F09DA9904
MED1FA1EBBB14D04715B18F7E9FE809E516
MEDA8B7D36DC74A43FCB6EB27F80DBB3307

Planeringsverktyg

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

100 kvm

BIAREA

20 kvm

TOMTAREA

635 kvm

BYGGÅR

2019

DRIFTSKOSTNAD

3 839 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 2-4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Välkommen till Bankvägen 22 A i populära Strövelstorp. Här har du en underbar funktionell 1-plans villa som är estetiskt tilltalande. Blandningen av material ger huset en unik karaktär och designen kännetecknas av öppna ytor med få väggar och fönster från golv till tak som gör att ljusinsläppet i huset blir något utöver det vanliga men utan att tumma på mysfaktorn!
Den här villan är lite lagom stor och bjuder på en planlösning som gör att den kan passa barnfamiljen likväl det ensamstående paret.
Upp till fyra sovrum fördelat i två byggnader med härlig öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum och lyxigt badrum med bastu.
Det här är för dig som önskar ett energisnålt hus med minimalt med underhåll.
Säljaren beskriver huset som ett socialt hus med härliga öppna ytor det är intimt men med mycket utrymme då det är väldisponerade kvadratmeter.
Området beskrivs som ett lugnt område med närhet till både natur och Ängelholm. Du har endast 10 minuter bilresa till Ängelholm respektive Väla köpcentrum samt Åstorp.
Den soliga och varma trädgården är ytterligare ett av de attribut som gör huset extra tilltalande med stort trädäck och tillhörande spabad som skänker vardagslyx!

Välkommen in!

Hall
Du välkomnas in i den ljusa och luftiga hallen, det fina mörka kaklet som pryder golvet ger direkt en lyxig känsla. Plats för avhängning till vänster när man kliver in. Väggarna är målade i vitt i kombination med dekorsten som förhöjer den varma känslan.

Kök
Här har man hjärtat i huset, det snygga och smakfulla köket. Köket är praktiskt och socialt utformat, här kan man stå och laga mat och samtidigt blicka ut över matplats och vardagsrum och bara andas in den härliga atmosfären. Köksluckorna går i vit ton i kombination med träbänkskiva. Parkettgolvet som är genomgående i huset gör en fin kontrast till den ljusa köksinredningen. Spotlights i tak. Maskinparken besår av kyl, frys, spis, spisfläkt, diskmaskin och mikrovågsugn.

Matplats/Vardagsrum
Matplats med tillhörande vardagsrum i öppen planlösning som flyter ihop till en gemytlig helhet. Väggarna är ljusa i kombination med dekorsten och på golvet ligger ekparkettgolvet, kombinationen av material förhöjer verkligen den varma känslan i huset! Här kan man enkelt möblera med matsalsbord för sociala tillfällen. Vardagsrumsdelen erbjuder bra med plats för soffmöblemang. Härifrån har man utgång till trädgården och den del av trädgården som har trädäck.

Master Bedroom
Lyxigt sovrum för dig som vill ha det allra bästa! Ombonat med vita målade väggar och dekorsten som ger harmoni till rummet, här sover man gott. Här har man valt att lägga ett mörkare trägolv. Fyra garderober till förvaring och spotlights i taket.

Badrum
Toppmodernt badrum med sober färgsättning och fina materialval. Här finns både dusch och bastu. På golvet ligger ett snygg granitliknande klinkersgolv och väggarna är kaklade i beige/grå toner. Vit fin kommod med en stor spegel ovan samt ett vägghängt skåp för ytterliggare förvaring och spotlights i tak.

Sovrum 2
Används idag som gästrum. På golvet ligger ekparkettgolvet och väggarna är målade i vitt. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och något övrigt möblemang. Här finns garderob till förvaring.

Tvättstuga
I anslutning till hallen finns den ljusa och fina tvättstugan som dessutom har egen ingång. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt vask. Här finns garderober till förvaring. Grå klinker på golvet och vita målade väggar.

Sidodel av huset

Sovrum 3 & 4
I en sidodel av huset finns sovrum 3 och 4 eller om du har en verksamhet och är i behov av extra kontorsutrymme med egen ingång så är det här optimalt alternativt så lämpar det sig ypperligt till det numera eftertraktade hemmakontoret om man önskar.
Väggarna är vita och på golvet ligger samma genomgående parkettgolv som i resterande del av huset.

Om området

Liten barnvänlig tätort mellan Ängelholm och Helsingborg i Skåne län. Man kan vandra i härlig natur längs Örjabäcksleden.

KOMMUNIKATION

Regionbuss 506 går via Strövelstorp mellan Ängelholm och Helsingborg. Buss 514 går via Varalöv mellan Ängelholm och Åstorp. Mer info se www.skanetrafiken.se.

E6 går förbi Strövelstorp med på- och avfarter vid Erikslund och Södra Varalöv.

NÄRSERVICE

I Strövelstorp finns Ica butik, skola F-9, fritidshem, förskolor och bensinstation. Varalövs lådfabrik och Orangeriet i Varalöv finns i närområdet. Inte alltför långt bort ligger Hotell Erikslund med hälsa & spa, restaurang, sjukgymnastik m.m.

Ekonomi

EL

36 600 kr

VA

4 770 kr

FÖRSÄKRING

4 700 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

46 070 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Uppvärmningen är inkluderad i elkostnaden. Kostnaden för renhållning är ej med då man endast bor ui huset 3 nätter/vecka.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla

BYGGNADSÅR

2019

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump

VENTILATION

Mekanisk till- och frånluft

ENERGIDEKLARATION

Beställd

ELFÖRBRUKNING

10 072 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Platta på mark

GRUNDMUR

Betong

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

2-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Strövelstorp 6:92

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 418 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

2 105 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

290 000 kr

Tomt

AREAL

635 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Byggnadsplan Ändring Av Dp

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Ängelholm Strövelstorp GA:3, Samfällighet: Ängelholm Strövelstorp S:14

Karta

Ängelholm Strövelstorp

Bankvägen 22A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg