KarriärOm oss
230
MEDE54850A36728406593604582AC9A9705

Nybyggd familjevilla på lugn återvändsgata i Förslöv!Hästräfsevägen 24 Förslöv, Förslöv

Förslöv, Förslöv

Hästräfsevägen 24


PRIS (utgångspris)4 295 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

138 kvm

TOMTAREA

407 kvm

BYGGÅR

2021

PRIS

4 295 000 kr utgångspris

Nybyggd familjevilla på lugn återvändsgata i Förslöv!

Varmt välkomna till Hästräfsevägen 24 i Förslöv! Ett nyproducerat Myresjöhus från 2021 på en mysig barnvänlig återvändsgata. Här har man lyxen att flytta in i ett nyckelfärdigt hus och bara kunna njuta av sin nya bostad. Sedan kommer skapandet i trädgården. Antingen gör man det själv eller så tar man hjälp med trädgårdsinspiration och utförande. När man tar ett steg in i hallen via huvudentrén på gavelsidan av huset möts man av den fantastiska rymd och den inbjudande planlösningen. Man kan hänga av sig ytterkläderna till höger och intill där finns ett helkaklat snyggt badrum med badkar. Till vänster om entrén har man ett rymligt kök med inredning från HTH och maskiner och vitvaror från Siemens. Vidare in har man vardagsrum med fin plats till både soff- och matgrupp. Här finns utgång till trädgården. Sedan har man tvättstuga/groventré med klinker på golvet. På övre plan har man fyra sovrum i bra storlekar, ett allrum som är perfekt för en tv-hörna och ett helkaklat badrum med duschhörna.

Detta är helt enkelt ett otroligt trevligt nybyggt hus i omtyckta Förslöv som ni bara inte får missa! Varmt välkomna att höra av er till fastighetsmäklare Mathia Hagelqvist för mer info.

Bilder

MEDE54850A36728406593604582AC9A9705
MED4F0DCC729F52432398329FFFC38E9842
MED4784D06648864493B23AC2885284F7CC
MEDF05D4662DC3C4D12849909837B6F9FEF
MED7A9AA93C487D4F639A20A4FE645221F5

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

138 kvm

TOMTAREA

407 kvm

BYGGÅR

2021

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Hästräfsevägen 24 - Varmt välkomna till Hästräfsevägen 24 i Förslöv! Ett nyproducerat Myresjöhus från 2021 på en mysig barnvänlig återvändsgata. Här har man lyxen att flytta in i ett nyckelfärdigt hus och bara kunna njuta av sin nya bostad. Sedan kommer skapandet i trädgården. Antingen gör man det själv eller så tar man hjälp med trädgårdsinspiration och utförande. När man tar ett steg in i hallen via huvudentrén på gavelsidan av huset möts man av den fantastiska rymd och den inbjudande planlösningen. Man kan hänga av sig ytterkläderna till höger och intill där finns ett helkaklat snyggt badrum med badkar. Till vänster om entrén har man ett rymligt kök med inredning från HTH och maskiner och vitvaror från Siemens. Vidare in har man vardagsrum med fin plats till både soff- och matgrupp. Här finns utgång till trädgården. Sedan har man tvättstuga/groventré med klinker på golvet. På övre plan har man fyra sovrum i bra storlekar, ett allrum som är perfekt för en tv-hörna och ett helkaklat badrum med duschhörna.

Välkomna in!

Hall
Man stiger in i en hall med klinker på golvet och målade vita väggar. Plats att hänga av sig ytterkläderna till vänster.

Badrum
Till höger om hallen har man ett badrum. Helkaklat snyggt och modernt badrum som är utrustat med wc, tvättställ och badkar.

Kök
Till vänster om hallen har man köket med mörkgrå inredning från HTH. Bra arbetsytor och en del som fungerar som en "halvö" där man kan ha stolar för sittyta. Perfekt för barnens läxläsning när man lagar maten. Maskiner och vitvaror är från Siemens. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, inbyggd micro, kyl och frys i fullhöjd, inbyggd ugn, fläkt och häll. Intill köksdelen kan man ha matbord för ca 4-6 personer.

Vardagsrum
Vardagsrum i vinkel med bra plats för både soff- och matgrupp. Kanske har man en del av vardagsrummet till en mysig läshörna. Stora fönsterpartier ut mot gavelsidan på huset där också en utgång finns. Det ligger ekparkett på golvet och väggarna är målade vita.

Tvättstuga/groventré
Det ligger mörkt klinker på golvet och det är vita målade väggar. Här finns tvättmaskin och torktumlare från Siemens, vask, förvaring och frånluftsvärmepannan. Utgång till uppfarten.

Övre plan
Upp för trappan möts man av allrummet där man får plats med en mysig soffhörna. Intill är det stora fönsterpartier där man kan på höjden blicka ut över omgivningarna. Det är vita målade väggar och det ligger likadant ekparkettgolv som på entréplanet.

Sovrum 1 & 2
Till vänster om allrummet har man två sovrum på den gavelsidan av huset. Målade vita väggar och ekparkett på golvet. Bra plats att ha dubbelsängar och annan möblering.

Sovrum 3 & 4
På andra sidan om allrummet har man de andra två sovrummen. Där man har plats för säng och annan möblering. Vita målade väggar även här och ekparkett på golvet.

Badrum
Helkaklat badrum i vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. Utrustat med wc, tvättställ och duschhörna med glasväggar. Golvvärme.

Om området

Förslöv som tidigare hette Förslövsholm, är en tätort i Båstads kommun och kyrkby i Förslövs socken i Skåne. Man har nära till flera fina stränder och det finns bra serviceutbud och skolomsorg.

KOMMUNIKATION

Förslöv ligger bra till även när det gäller pendling. Ängelholms flygplats ligger ca tio minuter bort och det är lika nära ut på E6:an. Med Pågatågstågstation med kommumikation såväl mot Båstad som söderut.

NÄRSERVICE

I Förslöv finns Förslövs kyrka, en idrottsplats och även en idrottshall där innebandy är mycket populärt. I Förslöv finns det mesta som behövs i vardagen - här finns bl a matbutik, charkuteri, restaurang/pizzeria, vårdcentral, bensinmack med bilverkstad och en handelsträdgård.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla

BYGGNADSÅR

2021

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump Nibe 750

VENTILATION

Mekanisk frånluft

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-11-09

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA

34 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

66 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Platta på mark

GRUNDMUR

Betong

STOMME

Trä

FASAD

Liggande träpanel

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Förslöv 2:52

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd

ÖVRIGT

Huset säljs som nyckelfärdigt och alla valen är gjorda.

Golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

306 000 kr

TAXERINGSKOD

210, Småhusenhet, tomtmark

Tomt

AREAL

407 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Tomten är grovplanerad.

PARKERING

Bra plats att ställa bilar på uppfarten.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Båstad Förslöv GA:3 ändamål: Vägar

Karta

Båstad Förslöv

Hästräfsevägen 24

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg