190

Starby, ÄngelholmFakta om bostaden

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

124 kvm

TOMTAREA

1 206 kvm

Naturnära villa med solceller, dubbelgarage och enastående utsikt

KOMMANDE - Välkommen till denna charmiga villa belägen i det natursköna området Starby, Ängelholm. Här erbjuds ett bekvämt boende med samtliga sovrum belägna på samma våning för optimal funktion. Den rymliga tomten är både stor och lummig, vilket ger möjlighet till utomhusaktiviteter och en lugn atmosfär.

På entréplan har man rymligt badrum, sovrum, stilrent kök med härlig utsikt, ett stort vardagsrum med ett vinterbonat uterum i vinkel. Inne i bostaden finns en värmande kamin i vardagsrummet, perfekt för mysiga kvällar framför brasan. I källarplan finns möjligheter med fler sovrum, allrum och tvättstuga. Dessutom finns det en fräsch lägenhet (på ca 60 kvm)ovanför garaget, vilket ger möjlighet till flexibelt boende för gäster eller tonåringar.

Garaget (som är på ca 90 kvm) rymmer två bilar och ger gott om plats för förvaring. På den trevliga uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och rofyllda stunder. Dessutom har fastigheten solceller både på taket och bakom staketet, vilket bidrar till en hållbar livsstil.

Från fastigheten kan du njuta av en fantastisk utsikt över både Hallandsåsen och Söderåsen. Med närheten till åkrar får du en genuin naturnära känsla. Denna villa erbjuder en bekväm och trivsam miljö med många fina detaljer. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara hem!

För mer information kontakta fastighetsmäklaren Frida Svahn på 0768 66 85 60 eller frida.svahn@husmanhagberg.se

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Fastighetskarta

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret